Gerçi kadınlar yalan söyleme işini erkeklerden daha usta bi şekilde yaptıkları için genellikle erkekler yalancı oluyo :)))
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunun cinsiyeti yok, kim daha fazla yalan söylemeye yatkın ise o yalan, söyler.
erkekler kendini kurtarmak için yalan söyler, kadınlarda aynı zamanda bunu ayrıştıramazsın ben erkekler daha çok söylüyor desem yalan olur asıl belki kadınlar söylüyordur ya da kadınlar söylüyor desem belki erkekler söylüyordur bunu bilemeyiz. büyük yalan söyleyenler sorunludur, her konuda yalan söylerler "a" deseler yalandır, kimin daha çok yalan söylediği hareketlerden belli olur zaten iş çevirmek konusunda kim daha akıllı orası kesin değil henüz, yalan söyleyen erkek benden uzak olsun yeter ki
Karşıda ki kişiye bazen kırılmaması için yalan söylenmesi normal buluyorum, kesinlikle kadınlar bu konuda başarılı, erkekler çok sırıtıyor yüzüne baktığımda yalan söylediğini anlarım, mühim meselelerde elbette yalan söylenmemeli incitecek kelimelerden kaçınmalı, çiftlerin arasını bozabilir.
Cevap
9Cevap
Bence şu aşamada hepimiz az ya da çok yalancı sayılıyoruz.. Kimi başkalarına yalanlar söyler kimi kendine.. Keyifli günler..
Erkekler yalan söyleyemez ki, bu yüzden adları yalancı zaten. Hemen ortaya çıkıyor. Kadınların zaten 10 sözünün 8i yalan.
Yalancı yalan söylemeyi beceremeyen kişiye denir. O yüzden erkekler daha yalancıdır.
herkes çatır çatır yalan söylemeye meyilli.. erkeği kadını yok..
Bunun istatistikleri vardı aslinda araştırırsanız bulabilirsiniz malesef erkekler daha yalancı...
Çok abartmışsınız siz kadınları 5 kadını idare ediyorum aynı anda nerdeyse 10 senedir aynen aynen kadınlar yalan söylemekte usta
Her cinsiyet sucu karsisina atmis.
Kadınlar yalanı yaşatır anlayamazsın
Bunun cinsiyeti Yok
Ben yalanciyimdir
Cem yılmaz izlenmiş
karakter meselesi bu. daha doğrusu karaktersizlik.
Karaktersizler
kadınlarrr
karakter meselesi
Biz yani malesef 😀
Karakter meselesi
İkiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?