AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Calis emek ver cabala sonuna kadar birakma ve tabiki de iyi niyetli ol olmuyosa canin sagolsun sen hep kazanan olursun
Evret tsk
evet doğru iyiler bu dünyada kaybediyorlar ben öyle görüyorum. Bu dünyada kötü mü olmak lazım kazanmak için ne :)
Kotu olmamamiz lazm
ozaman iyi gibi görünüp kendimizi kullandırmamamız gerek her gülümseyen bakışın arkasında bir şeytan olmalı. genelde böyleyim.
Hmm
İyiler kaybeder gibi gözükür. Ama en sonunda iyilerin kazandığı net olarak ortaya çıkar.
iyiler asla kaybetmez, kaybetmiş gibi görürüz ama iyiler eninde sonunda misliyle kazanır.
Ins
Genelde öyle oluyor. Ama bazen kaybetmemizde bile bir hayır var. Biz bilmiyoruz, Yaradan biliyor..
Evet
bu dünya döndükçe iyiler hep kaybedecek gibi duruyor
Bu dünyada bazen iyiler bazen kötüler kazanir ama unutma ALLAH kimsenin yanina birakmaz, bu dünyada olmasa Bile diger dünyada..
Ins canım
Maalesef filmlerdeki gibi olmaz bu işler her zaman değilde genel olarak iyi olanlar kaybeder.
Herkes kaybeder. Iyiler acı çeker, kötüler acısını çıkarır; fark bu.
Yaşananlar maalesef bunu gösteriyor, ama daha isyan bayrağını çekemedim :)
Hmm
Hep iyiler kaybeder demekten ziyade her olayda butun olasiliklari dusunuceksin cunku insanogluyla ugrasmak zordur ona gorede kendini her duruma hazir ediceksin
Sadece herkes iyi olduguna inandigindan kaybeden kiside her turlu iyi olan olmus oluyor ama aslinda durum bu değil
Farkli dusunce
genelde boyle. çunku yalanla, kandırmayla işin yoksa dürüstsen karşındakınde de bu ozellıkler yoksa kaybedersın
Dogru
Bencede öyle ama genede içinden geldiği gibi davran :)
Oyunu kötü oynayan kaybeder bence, bazen iyi olan bazen kötü olan..
Kötüler her zaman kazanır ama iyi insanın kazandığı birşey kötülerin kazandığı herşeyi götürür elbet bu dünyada birşey kazanamasakta diğer dünyada kazanırız Allahın izniyle
Inss amin
evet iyiler hep kaybediyor iyi niyetle ticarette duygusalıkta arkadaşlık ilişkilerinde hep kaybederler
Tam tersi iyiler herzaman kazanır... Şimdiye kadar kötülerin sonunu gördük.
Ins
Zor hayallere hızlı ulaşmaya çalışmanın bedeli acıdır ve kimse iyi insan değildir.
Hmm
İyi olmak değil mesele.. Kendin olup hayır demesini bilememek sıkıntı
Hmmm
Soru başlığını okuyunca peygamber Efendimiz aklıma geldi :(
Saw :( cok seviyorum onu
Yemek yiyem bir kısa anlatım
Sahabeler Peygamber Efendimize HZ. Ali'yi neden bu kadar çok sevdiğini sormuşlar
Peygamber Efendimiz de demişki size biri kötülük yapsa siz ona ne yaparsınız sahabe biz ona iyilik yaparız
Peygamber Efendimiz tekrar sormuş ya peki tekrar kötülük yapsa sahabe yine iyilikle karşılık veririz demişle. Peygamber Efendimiz, ya yine size kötülük yaparsa bu sefer sahabe demiş ki bizde kötülük yaparız
Sonra Peygamber Efendimiz Hz. Ali'yi çağırın gelsin demiş Hz. Ali gelmiş huzura Peygamber Efendimiz bu sefer aynı soruyu ona sormuş her sorduğunda Hz. Ali son nefesime kadar iyilikle karşılık veririm demiş asla kötülük denemiş Peygamber Efendimiz işte Ali'yi bu yüzden seviyorum demiş...
Cok guzell hikaye
😊 ewet
Nadiren iyiler bazen kötüler kazanır çoğunlukla herkes kaybeder
Oylemi
aynen öyle
evet o kadar iyilik yatım ki hep kaybettim sevdim kızı bile iyiliğimden kaybettim
:( Allah baristirsin
inşallah :(((
Amin
hakkımızda hayırlısı olsun
Amin :(
:(((((
Aynen Öyle Ne Geliyorsa Hep İyilerin Başına Gelir Bu Dünya'da O Yüzden Kötü Olaracaksın Dünyanın Kurallarına Göre Oynamak Lazım Haksız Mıyım:? Gerçi Ben Pek Kuralları Sevmem :)
Aynen kötü olcan daha iki gün önce yaşadım gerçi belki de kötü olan kaybetmiştir ben kazanmışımdır bilemiyorum
Evet
kazik yiye yiye kaybediyoruz vicdansiz olaydim iyiydi
Bende iste
Kötüler koşarak gider iyiler yürüyerek ama her zaman iyiler zamanında warır.
filmlerde bile iyiler kaybediyor gerçek hayatı söylemiyorum bile.
İyiler hep kaybettiklerini sanır aslında ama istemeden de olsa kazanan hep onlardır..
Benim kazandığımı gösteren bir tarihe daha rastlamadım demek ki doğru :))
Malesef
Bencede iyiler kaybeder abi. İyisen seni kullanırlar hayatın kuralı bu
Malesef canım
neden birilerini kullanıyorlar ben onu anlamış değilim...
Bende oyle
ego desem mi bilemedim
İyiler kaybetmeye mahkumdur çünkü yapamayacakları şeyler vardır kötülerin ise yapamayacağı şey yoktur
Bn de iyi olmama rağmen kazanabildiğim hiç bişi yok sadece nefret kin ve düşmanlık kazandım mesela kızların düşmanlığını
Iyiler kaybetmez.. Kaybetmiş gibi görünür ama sonunda iyiler kazanır..
Ins abi
ben daha görmedim kaybeden (iyi) birini.. ahiret inancın varsa tabi :D
Var tabi
o zaman rahat ol burada olmazsa orda kazanır ama yine de kazanır iyiler :d
Ins karde
sen de karde.. :D
Tecrubelerime gore , iyiler kaybediyiler kaybediyo hepr
;( malesef
Ama bosver , biz iyi kalmaya devam edelim. Emin ol seni cok iyi amlayabiliyorum
Tesekkurler evet iyi kalalim
evet ama mutlaka bir gun kazanacaktir inancini tasimaktayim...
Inss
Ahirette kazanır diyenler olmuş, tamamen kendini avutmaktan başka bir şey değil.
Hayir gercekten bencede oyle iyiler oteki dunyada kazanir
hıhı öyle avutun kendinizi
Şöyle bir şey var. Kötülük yapan ölmeden önce son nefesinde tövbe eder temiz gider, iyi olan son ana kadar dayanır en sonunda isyan eder cehenneme gider.
Bir de iyi insanlar kötülüğe daha yatkındır. Hatta kötü olduklarında gelmiş geçmiş en kötü, en gamsız, en cani insan haline gelebilir.
Gercekler
@taştankalem adam kötüdür, son anda tövbe eder gider. Adam ömrü boyunca iyidir son anda dayanamaz isyan eder cehenneme gider. Avutuyormuymuşuz? Şeytan iyi insanlarla son ana kadar uğraşır.
O kadar gamsızi umursamaz bir hale geldim ki yanımda biri can çekişerek geberse umursamayacak haldeyim. Bazen düşünüyorum insanlığımı iyice kaybediyorum galiba diye.
:o gercekten tuhafsinz
Gerçekten acı çektiğinde; gerçek acıyı, umutsuzluğu tattığında anlayabilirsin. Öyle bir hale geliyorsun dünya yansa artık umurunda olmuyor.
Hayır aslında iyiler kaybetmiyor benim lugatımda. İyiler bir yerden sonra hep kazanıyor.
Inss
seversen, çok sevdiğini belli etmeyeceksin, iyiysen, iyiliğini belli etmeyeceksin, yoksa malesef kaybeden oluyosun..
Malesef
ama herkes gibi de olmaya gerek yok, hayat bir satranç oyunu gibi, kuralları bilmek lazım sadece..
bir sene iyi bir sene kötü insan olup sonucu öğrene bilirsin
mazlumun ahına hep inanırım. ya da ben güdümsüzüm ah ettiğime kesin bişeyler oluyor.
İyiler kaybetmeye mahkumdur , kötüler her zaman kazanır.
Onlar kazandım sense kaybettim diye düşünürsün hep. (: halbu ki, tersi olmuştur..
Ins
evet iyiler kaybeder çünkü kötülerin hiçbirşey umrunda değildir
Malesef
Hangi anlamda olduğuna bağlı. eğer karşı cins ile orantılı bir şey ise. kimin iyi olduğunu kimse bilemez. onun dışında adil olan kazanır her zaman.
sadece bu dunya gözüyle bakarsak belki, ama yine de hep oldugunu dusunmuyorum.
Hmm
iyiler hep kaybeder. kötü olanların yanlarına kar kalmıştır diye düşünüyorum.
Hmm
gerçekten iyiler kaybettiğini sanır ama aslında hep kazanan onlardır.
Ins
Üzülme Can! Doğruysan zarar gördüm deme. Bil ki iyiler mutlaka kazanır..(Hz. Mevlana)
Inss
Kaderin cilvelerinden biri.. ama bir gün elbet karşılığını gorur..
Hmm
Bu hayatta ne başıma geldiyse birz merak çokça da iyi niyetten...
İyiler mutlaka bir gün kazanır sözüyle kendimi avutuyorum :D
Bence toplumda gerizekalıların iyi sayılmasından dolayı bu görüş ortaya çıkmıştır 😄
Hmm
Görünüşe aldananlar, kazananlar değildir evlat. Belki de "loser" etiketi basılmış bir "gömü", karşımızdaki? Yüce bilgeden baska kim bilir bunu?
'sadece masallarda iyiler kazanır, kötüler kaybeder'
Hmm
bence de iyiler kaybediyor genelde ama en azından iyilerin vicdanları rahat.
Evett
belkide şimdilik kaybediyorlardır ama birgün elbet kazanırlar
Ins
Halı sahada hep kaybediyoduk geçen akşam çok kötü oynadım kazandık ve bu söze gerçekten inandım :)
Hmm :)
Bak bu soruna çok içten cevap veriyorum EVET ben hep bu yüzden kaybettim
Uzuldm ;(
üzülme ben alıştım :)
Genelde oyle olur saf olup herkesi kendi gibi sanip herkese inandiklari icin.
Malesf oyleym :(