Soruda belirttim arkadaşlar. Sizce iyiler hep mi kaybeder, kazanamaz mı hiç? Seven iyi insan kaybetmeli mi, kazanmalı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
aga ben pi.. lik yapmasınıda bilirim fakat her zaman iyilik yapmadan yanayim fakat bunun sonucuda iyilik ile karsılık bulmayıp iyige iyilik olmayıp kötülük bulmaktayım ve iyi oldum için kaybetmekteyim kötü olsam ruhen sıkıntı içinde olurum ben kendimi iyi tanıyorum bana baskaları saftirigin teki diye bakıyorlar bu neye benzer biliyormusun 7 24 dayak yiyen birini atıyorum kurtarıpta iyilik bekleyip ne bileyim tesekür bekleyip arkamdan ilk darbede vurulan kisi ben iste bu durumum bu iyilik yap kötülük bul insan oglu olarak cok nankörüz hepimiz iyilik yapılsın isteriz kenidimize ne bilyim korunsun karnı doyrulsun vsvs fakat bunun karsılında kötülük yaparak karsılık bekleriz iste biz insan ogluyuz cig süt emmisiz fakat ben inanıyorumki elbet 1 gün iyiler kazanacaktır kötü olan köpük gibi suyun üstüne cıkacak iyi olan alta kalsada köpük zamanla yok olup gidecek iyilik baki kalacaktır
Iyiler iyi kalmasını bilirse ahirette kazanır inşaallah
İyiler kaybeder, seven kazanmalıdır ama kaybeder bu böyledir
çok doğru.
:-)
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar