Ben bu söze çok inanıyorum gerçekten genelde hep iyiler kaybediyor sizce?
Cevabın nedir?
Şeytan... Bu yüzyılda herşeyi tepe taklak göstermeyi çok güzel başarır.
Onun sözlerine bakarsanız,
*Atatürk din düşmanı gavurun teki, şu an başımızdakiler ise Allah'ın seçkin kulları.
*Rüşvet aldıkları kanıtlı belgeli bakanlar mazlum, iftira kurbanı..
*Gezi olaylarında ayaklanan halk bölücü, terörist. PKKlılar ise demokratik halk hareketi.
*İmralıdaki bebek katili ise barış elçisi!
*Ülkemiz tarihindeki en büyük borç batağında olmasına rağmen hızla kalkınıyor ve ekonomi çok iyi...
*Asgari ücret açlık sınırının fersah fersah altındayken, halk refah içinde, hatta askari ücretliler "zengin" vergisi veriyor...
*Sevgiye değer vermeyen "kötüler" hep kazanıyor, karşındakine değer veren "iyiler" ise hep kaybediyor.
Bunlar şeytanını size fısıldamalarıdır sadece. Kur'an da yazar. Onun fısıltısını dinlerseniz ancak bir fiske vurulmuş kadar öne geçersiniz, kısa bir süre nimetlendirilirsiniz ama sonra sonunuz hüsran olur.
İyiler kaybetmez. Kötüler kazandıklarını iddia ettikleri şeyi reklam eder o kadar. Ama onların kazandıkları geçicidir. Ennn güzel kızla çıkarlar. Evet. Ama sevgilisinin kendisini arkadaşları ile aldattığını görüp en büyük acıyı da çekerler. Siz onun sadece güzel günlerini görürsünüz. Acısını görmezsiniz. İyiler ise "kötü" lerle karşılaştıklarında kötüler onları bırakır. O temizliğe, saflığa, iyiliğe tahammül edemezler. Siz bu duruma iyiler kaybetti diyebilirsiniz. Hayır. Aslında kazanmışlardır. Öyle biriyle evlenip de hayatları zehir olsa daha mı iyiydi?20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıliyi olduğum için hep kaybettim durdum ama o kayıpların içinde @Evde_Tek_Başına_ yı kazandım daha ne olsun :)
225 Yorumla- +1 yıl
waaowwww @senceneolmalıyız teşekkür ederim :D
- +1 yıl
tabikide en büyük kazancım sen oldu ksnin verdiği tek çürüksüz meyvesin :)
- +1 yıl
teşkür ettik :) ama sevgili değiliz biz
- +1 yıl
önemli değil @Bauhkm :) sevgilim değil ama sevgilim olmasada ondan fazla değeri var @Evde_Tek_Başına_ nın :)
- +1 yıl
şimdi ağlacayam ama @senceneolmalıyız :D Değer verdiğim zaman karşılığını veren insan :)) selam olsun sana
- +1 yıl
teşekkür ettim her zaman ki gibi ağlarsan da mutluluktan ağla nolcak bir defa da mutluluktan ağlatayım birini
- +1 yıl
sevgilim yok zaten yurtdışına çıkınca aldatılmıştım :) sevgili yapmam o yüzden kolay kolay sevmem imkansız. yanlış anladın ama neyse bir ara fırsat olursa anlatırım hikayeyi.
- +1 yıl
@Bauhkm Kardeşim bana mı diyorsun?
- +1 yıl
@Bauhkm Arkadaşın sevgilisi yok kimseyi de küçülttüğü alçalttığı yok !
- +1 yıl
gurbetçi olduğunu biliyorum :) o yüzden çok yüklenmedim bende sorun değil aldatıldığım için kimseyi kolayca sevemem ve değer veremem ancak @Evde_Tek_Başına_ çok fazla değerli benim için. sevgilim olmasada o yanımda olsun yeter diyim toparlayım :)
- +1 yıl
@senceneolmalıyız teşekkür ederim :))
- +1 yıl
yurtdışına gurbete çıktım uzak kalınca sadık kalacağına başka bir yolu tercih etti neyse :) niye eskileri yad ettik şimdi. bari bir eig seçte bu kadar yazılan boşa gitmesin :)
- +1 yıl
Allah razı olsun :) teşekkürler bu benim değil @Bauhkm ve @Evde_Tek_Başına_ nın eseri :)
- +1 yıl
Sağ ol @senceneolmalıyız
- +1 yıl
amin cümlemize :)
- +1 yıl
Su eksileyen ve begenmeyen kardeslerim. Begenmiyosan okumak zorunda degilsiniz hani konusmasaniz diyorum
Medya iyi insanlari hep gösteriyo ve kötü insanlarida kahraman gibi..
insanlar artik iyi kalblileri hep eziyo. Mesela benim kardesim cok saygisiz bir insan, ama ona kimse karismaz cünkü hep karsi geliyo ve kimse ugrasmak istemiyo, onun istedigi olur hep. Ama ben büyüklerime saygili oldugum icin ve bana yapilan haksizlara sustugum icin cok karisiyolar bana cok eziliyorum.13 Yorumla
Evet sen iyilik Yap bir insana yardımcı ol kimse bu kız ne iyi bunu yaptı demiyor, saf diyenler aptal diyenler bile var arkadan.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
232Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen öyle :( ben sevdiğim kızı cok sevdim korudum kıskandım sahiplendim ama hep ona iyi yaklaştığım için kaybettim onu aslında şu an onun peşinde olduğu çocuklar gibi yapsaydım, ona kötü davransaydım belki simdi o benim peşimdeydi ama neyse ya geldi gecti napalım uzaktan izliyoruz onu öylece :(
22 Yorumla- +1 yıl
Dua ediyorum, bütün kayıplarımızı telafi edecek kadar iyi bir insanla karşılaşalım diye...
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yıliyiler iyi olduğu için kaybetmezler aslında kötüler kötü olarak hep vardır iyiyilik yapıpta kaybetmek en azından bir mücadelenin verdiği cesaretdir en azından doğru olanı yapmaktan kaçınmazlar asıl olan kötüllerin ve korkakaların kaybedeği bir şeyleri olmadıkları için en kolayı seçip çareyi kaçmakta bulurular saygılarımla
01 Yorumla
+1 yılBu suale iki cevabım var.
1. Evet, maalesef iyiler kaybediyor. Sebebi de menfaatçi ve çıkarcı insanlar yüzünden iyiler hep darbe görüyor.
2 Hayır, iyi insanlar hep kazananlardır. Tarihte takdire şayan olan insanlar genellikle iyi insanlardır. Daha önemlisi de iyi insanlar bu dünyada olmazsa bile ahirette kazanırlar...01 YorumlaInsanlar arasinda iyi olanlar kaybeder bu hep boyledir cunku insanoglu kolay kazanmayi sever bunun icin iyi insanlari kullanirlar. ama bir gercek var ki Allah katinda kaybedersen o zaman ahiretide kaybedersin... en guzeli iyi ol ama kimseye belli etme allah bilsin sadece
00 Yorumlamaalesef ki öyle hep çok sevenler kaybeder hayatın kuralı bu iyiler kaybederek kötüler kazanarak yaşar fakat kötülerin kazancı kötüdür iyiler içinse elbet birgün iyi birileri karşılarına çıkacaktır birgün iyilerde kazanacakki iyi olan bu dünyada kaybetmiş olsada asıl önemli olan yerde diger tarafta kazanmıştır..
01 Yorumlayok öyle bişey
şöyle düşün karanlık olmasa aydınlık diye birşey olurmuydu iyilik ve kötülükte böyle hiç kimse ne iyidir ne kötüdür aslında her ikisidir insanın hangi yönünü ağırlıklı kullandığı onu iyi veya kötü bir insan yapar
ve kaybetmekte bir kazançtır kaybetmek insana parayla çalışarak kazanamayacağı bir şey kazandırır buda tecrübedir az olumlu bakın dünyaya yalnızlığınıza bile kıymet verin yeri geliyor insan yalnızlığı bile özlüyor01 YorumlaHayatta her zaman gerçekten yaşamayı seçenler ve hak edenler her zaman kaybeder. Ölmeyi hak edenlerde yaşamaya devam eder.
Hayat tarzı bu maalesef;
Tarih boyunca bu olmuştur. Güçlü ve paralıysan yaşarsın. Güçsüz ve paran yoksa ölürsün ve hiç kimse elinden bile tutmaz.
Sen istersen dünyanın en iyi insanı ol , insanlar için çabala ;güçlü değilsen ayağını kaydırır ve ezerler.
Çünkü bu dünya gaddar insanlarla dolu.10 Yorumlaİyiler fesatlık düiünmez kahpelik beceremez onyüzden hep kaybederler ama kötüler öyle değil en yakın arkadaşlarını bile harcayanilen şerefsizlerdir o yüzden hep kazanırlar ama kazançları sadece bu dünyada kalcağı için mutluyum.
02 YorumlaBende inaniyorum bu söze iyiler hep kaybeden taraf oluyor cünkü fedakar oluyor :) kötüler ise sadece kendini düsünen hersey onun olsun istiyo.. Olsun onlardan farkimiz şu başımızı yastiğa koyunca icimiz rahat uyuyoruz :)
06 YorumlaEvet yemin ederim evet hep iyiler hep iyiler kaybeder sana yemin ederim daha yeni kaybettim iyi olduğum için kaybettim yeni ya 5 dk oldu yemin ederim bu soru sanki benim için yazilmis gibi hissettim simdi :(
08 Yorumla- +1 yıl
Buradan tanistidigim aylardan beri konustugum kızla konusuyordum Whatsapp ta bir konu üstüne o bir konuda yanlış dusunuodu ve yaparsa iyi olmayacağını söyledim ve hatta yalvardim yakardim öyle düşünme yanlış yaparsın dedim ve sonra allah dua et dedim senin yaninda herkesten çok yakında o var yardımcı olacaktir dedim ve bana dediki ben aylardan beri ağlayarak dua edip yalvarıyorum dedi neden kabul etmior artik dedi ve sonunda allaha inanmadığını söyledi ve bende tövbe etmesini söyledim yani sizcede saçma değil mi bir allah duaları kabul ederse var etmezse yok mu oluyor boyle bir düşünce var mı madem inanmiorsun neden dua ediosun dedim ve bana aynen şöyle dedi çok aferdesin ozur diliyerek soyluorum size aklını zikim akilsiz dedi ve seni artik dinlemiorum dedi ve Whatsapp tan ve faceden sildi ben ne yaptım simdi haksizmiyim ki eğer o tartistigimiz konuyu ailesine anlatırsak inanın kotu olacağını bildiğim için vazgecirmeye çalışıodum yemin ederim :(
Alakası yok, iyilik gorecelı bır kavram'dır. Senın iyilikten anladıgın ıle benım anladıgım arasında uçurum vardır emin ol, bir kere ben iyiyim diyen insan bariz narsist'tir.
O yuzden sordugun soru'nu her 2 ucu boklu degnek02 YorumlaHayir iyiler kaybediyor gibi görünüyor ama her zaman iyiler kazanir. sen iyilik ve doğruluktan ayrilmamaya devam et. bir gün emeğinin karsiligini fazlasıyla aldigini göreceksin inan bana
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılBu dünyadaki bizim sınavımız bu olsa gerek :) Hep iyilik yaptığım için kaybettim ama etrafımdaki kötülerde kazandığını sandı. Asıl önemli olan kötülerin hayatınızda barınmaması. Gün olur devran döner.
01 Yorumla Evet hep iyiler kaybeder ama kısmen burada kazananlar (kötüler) Cenneti bırda yaşıyorlar iyiler ahirette cenneti yaşıyacak hemde ebediyyen. şimdi kim kaybetti?
01 YorumlaAslında sonunda kazanıyoruz ama iyilerin safları kaybediyo diyelim sadece şu var kızlar ya da erkekler önce havalı tiplerle takılırlar sonra evlenme zamanı iyi birini ararlar biz sadece filmin sonunda mutlu oluruz
02 Yorumla
+1 yılSonunda İyiler Kazanır demeyi ama Bunu bize Hollywood Filmleriyle o kadar güzel Enjekte Ettiler ki Bizim insanlarımız bile inanıyor Artık.. Kime Sorsan Sonunda iyiler Kazanır.. Kimse Farkında Değil Gerçek Dünya Acı.. Sokaklarında Adaleti yok..
02 Yorumla- +1 yıl
:) öyle işte bacım
+1 yılİyilerin bu dünyada kazandığı nerde görülmüş.. onların asıl kazancı öbür dünyada... sabır gerek sabır..
01 Yorumla
+1 yılİyiler bu dünyada belki kaybeder ama ahirette kazanacak sonuc olarak kaybetmemiş olacak. Ama bu dünyada iyi olucam diye safta olmayacaksın. Hiçbir kötülügü karsılıksız bırakmayacaksın.
01 YorumlaAllah in gucune gider. Kaybettim dedigin seyler sana yarar saglicak seyler degilmi demek ki. onlarda kazandigin sanan asil kaybedenler. Bu dunyada da obur dunya cikar acisi
02 YorumlaNe için iyilik yaptığını bilen kişi kaybetmez ota boka da iyilik yapılmaz iyi insan kaybeder diye bir yanılgı oluşmasını kafanda
01 Yorumla
+1 yılSonunda iyiler mutlaka kazanır!
https://www.youtube.com/watch?v=AAQZmBqGnk001 YorumlaBaslarda ole gibi gozuksede kotunun ettigi er ya da gec yanina kar kalmiyor. yani kazanan gene iyi oluyor. kotu ise cogunlukla kendi kazdigi kuyuya kendi dusuyoe. ben ciklar kez sahit oldumm. Yasasin kotuluk diyemiycem..:))
01 Yorumla
+1 yılne güzel bir soruymuş.. bir şarkıyla cevap vereyim sana..
https://www.youtube.com/watch?v=QciE0_Y-R6M01 Yorumla
+1 yılmallar kaybeder iyiler kaybettiklerini sanır ama kazanır. benim gördüğüm bütün gerzekler bu bahanenin altına sıgınmıslardı , zaten her kaybedişin altında bir kazanış vardır iyiler için Yaradanın hediyesi. ama mallığa care yoktur
01 Yorumla
+1 yılaynen öyle ama iyilikten vazgecmiyoruz tabiki. aşk hayatı , iş hayatı... biraz acimasiz ve artniyetli olmak lazim tutunmak için... olun diye demiyorum ama :D
00 YorumlaAslında iyi veya kötü kavramı yoktur çünkü insanlar 2 kategoriye ayrılır Şeytanlar ve Adaletin Yanında olanlar ki insanlara sadece adaleti getiren birisi lazım
00 Yorumla
+1 yılYooo bugüne kadar hep kazandım.."gerçekleri" ... kaybettiklerim sahte insanlardı sadece (bu yüzden kayıp sayılmaz)3-5dostum var gerisi hikaye;)
03 Yorumla- +1 yıl
Emin ol kayıp değil kazanç be prenses ;)
olsun en azından ıyı olarak kaybeder.. bence bu daha anlamlı bırsey. en azından malik var malik..
17 Yorumla- +1 yıl
Kaç pikselmiş? :)
Gerçekte iyi de yok kötü de yok
iyiyi kötüyü biz yaratırız
biz herkesi olduğu gibi sevebilirsek onlarda bizi sever
biz herkesi iyi olduğu halde sevmezsek onlar da bizi sevmez
anlıcan iyi de kötü de biziz
onlar değil00 YorumlaAlakası yok. Neyi kaybettiğini bilmiyorum ama eğer kaybediyorsan nerede yanlış yaptığını sorgulamaya başlamalısın. Kendini bu şekilde avutma. Neredeyse herkes kendini iyi insan olarak görüyor.
01 YorumlaBunu bende soruyorum süreklı.. Ya diyorum acaba ben mı cok kötüyüm onlar iyi o yuzdenmı herşeyı kazanıyolar.. Yoksa iyi oldugum ıcın mı kaybedıyorum.. Bugun bu soruyu sordum kendme aglaya aglaya.
05 Yorumla- +1 yıl
@AsiiLeydi noldu neyin var güzel insan bak bende daha 5 dk oldu kaybettim bir konu yüzünden :(
- +1 yıl
İyi olduğum için sanırım kaybettim @AsiiLeydi :( hüzün ve burukluk var biraz :(
İllaki kazanır iyiler ha bu dünyada ha diğer dünyada
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyiler gorunurde kaybeder.. sonra gun gelir devran doner.
01 Yorumla
+1 yılGereğinden fazla herşeye göz yumacak kadar iyi niyet taşıyanlar kaybeder..
01 YorumlaDunyada belki!!!
Ama bunun birde
Ahireti var... orada kaybetme yeterki...
Sen iyi ve haklı ol.. senin sahibin ALLAH olur!!!01 Yorumla
+1 yılyok iyiler kazanır ama bu süre uzun oldugu için :D kaybetmek anlıklır kaybedersin ve biter ama kazanmak öyle değil emek lazım zaman ve sabır :)
01 YorumlaSonunda iyilerin kazanacağına inanırım. Tam gaz devam et.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep kaybettim hemde hep istinasız söylüyorum abartmıyorum. Ama iyilikden doğrulukdan şaşmam onların istediği gibi birisi asla olmayacağım gerekirse hayatım boyunca kaybetmeye mahkum kalırım.
01 YorumlaHep karmaya inandık.. Elbet bizede gülecek kader dedik ama sanırım Karma bize inanmıyor :D
02 Yorumla- +1 yıl
Şimdi şöyle açıklayayım. KARMA nedir biliyorsun sanıyorum. Türkçesi " İyilik yap iyilik bul " :D Bende diyorum ki biz KARMA'ya inandık iyilik yapalım iyilik bulalım diye ama sanırım KARMA bize inanmamış olacak ki iyilik yapıyoruz fakat iyilik bulamıyoruz. Yani dolaylı olarak kaybetmiş oluyoruz :)
Şöyle bir laf vardı: iyiler hep kaybeder çünkü adil dövüşürler
01 Yorumla
+1 yılKötüler kaybetmez çünkü kaybedecek birşeyleri yokturdur iyiler her zaman kaybeder çünkü kaybedecek çok şeyleri vardır
00 Yorumla
+1 yılprofesör xavier her bölümde kayıplar verirdi ama hep manyeto kaybederdi
01 Yorumla
+1 yılOlan hep iyilere oluyor. dünyanın çok adaletsiz olduğunu düşünüyorum...
01 Yorumla
+1 yılAtladıgın bir konu var kardeşim.. iyiler bu dünyada kaybediyosa asıl daha güzeldir. Cnkü burada kaybeden ahirette kazanıcak in sha Allah... ;) :)
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılkaybedenler iyi olduklarına suçsuz olduklarına inanırlar
04 Yorumla- +1 yıl
ne hmm...
- +1 yıl
hmm
+1 yılİyiler hep kaybeder çünkü onurlu insanlardir oyunu hep kuralına göre oynarlar. O yüzden olması gereken yerde kötü (!) Olmakkta yarar var
14 Yorumla- +1 yıl
Ben de olamıyorum ama olmak lazım! Aslında bu. konu. hakkında saatlerce kousabilirim çünkü çok doluyum. Kötü olmak lazım yoksa kötü duruma düşeriz
- +1 yıl
Ben atamitorum mesaj atarmisiniz
İyiler her işi kurallara göre halletmeye çalışır.. Oyunu kuralına göre oynamak çok zor olan yol..
01 Yorumlahayir oyle degil. once iyiler kaybeder sonra iyiler kazanmaya baslar. sonunda hersey duzelir kalbin iyi olduktan sonra...
01 Yorumla
+1 yıliyiler kaybeder çünkü bir olayda iyiler etik olayları düşünerek adım atarlar kötülerin etik duyguları olmadığı için kazanmak için herşey mübah olarak görür ve şansları daha fazla olur.
01 YorumlaEvet her zaman olmasa bile %90 iyiler kaybeder. Bazıları hala iyiliğe önem veriyor çünkü. Artık bu devirde ne kadar kirli çıkıksan, ne kadar şerefsizsen o kadar itibarlısın demektir ,)
01 Yorumlaİyiler mutlaka kazanır. Kazanım çok geniş bir kavramdır;zira, insan kaybettiği zaman bile kazanabilir. Bkz:sevgilimle ayrıldık, sevgilimi kaybettim, fakat bir arkadaş daha kazandım. :))
01 YorumlaŞimdi hayır iyilerde başka bir yerde mesela ahirette kazanıyor demek isterdim ama insan böyle düşünemiyor çoğu zaman.
O yüzden evet hep iyiler kaybediyor.01 Yorumla
+1 yılIyiler herzaman kazanır tatlım. Kaybetmişsede kaybettiği şey ona iyi gelmeyecek bir şeydir. Uykulu kafayla görüs attık haydi hayirlisi :)
00 Yorumla
+1 yılSen iyilik yap er ya da gec elbette karşılıgi olur :)
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. kötüler kaybetse de umursamaz kötüdür. kaybettiğini düşünmez iyiler de farklı yaklaşım vardır.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. para mevki güç vs için katılıyorum, empati olmadığı zaman kötüler her yolu deneyeceklerdir kazanmak için..
00 Yorumla
+1 yılsebebi basit kendimizi düşünmüyoruz , tek düşündüğümüz karşımızdakinin iyiliği …
01 Yorumlabiz iyilik ile taviz verme kendini kullandırtmayı karıştırıyoruz o yüzden böle oluyor.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı. evet ıyı olan kaybedr ( buf dunyanın kurali)
kotulerde kayede (oda bu dunyabın kurali)
oranı tuturmayı bileceksin ki kazanan olmasın01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılİyiler bu dünyada her zaman kaybeder zaten. Hiç bir işleri yolunda gitmez. Ama hayat bu dünyadan ibaret değil.
01 Yorumla - Devamını Gör (237)
Devamını Gör(282)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem