Oturduğum yerden millete dert oldum, ayağa kalksam ne olacak acaba😅

Oturduğum yerden millete dert oldum, ayağa kalksam ne olacak acaba😅

Bence ikisi de kötüdür.. yani ihanet ve kazık kazıktır. ayrımı olmaz benim için.. sevgiliden gelen tabi ki de daha ağır basar biraz çünkü ona her şeyini verirsin aşkını sevgini güvenini.. ama arkadaş dediğin kişi de o kadar iyiliğine rağmen vefasızlık yapar ve sana yalan söyler kazık atar.. bu yüzdende kazık atan insanlar karaktersizdir.. insan bile demeyeceğim kişilerdir.
Sevgili daha özeldir bana göre, en özel hayallerime dahil ettiğimdir çünkü 😅 Bir insanı her ne kadar dostum olarak görsem de; neticede kardeşim değil, aynı evin içinde yaşayıp büyümedik, kardeş dosttan daha üstün bana göre, elbetteki dosttum da, kardeşime yakındır lakin dostun hükmü daha azdır, sevgiliden ziyade kardeşin k. alleşliği yakar insanın canını (k. alleşi de düzgün yazayım da, çevirmesin KS şimdi :D ) Şunları yazarken dahi bunları düşünüyorum 😅
Velhasılkelam sevgiliye dosttan daha değer veririm, dostumu unuturum manasını taşımaz bu durum, akabinde sevgilinin açtığı yara daha daha çok sızlatır, sızım sızım sızlatır hem de. Ve sözlerimi de söz ve müziği Sezen Aksu'ya, düzenlemesi de Esin Engin'e😍 ait olan şu şarkıyla noktalıyorum.(Maksat Esin Engin'den bahsetmek olsun )
https://www.youtube.com/embed/sAsC6Ozru_4Al birini vur ötekine ikisi de birbirinden beter.. Hayatıma kaliteli insanları alıyorum.. Kalitesiz olan insanlar zamanla gerçek yüzlerini gösteriyor..
Cevap
12Cevap
Kimseye yüzde yüz güvenmem ki , sonunda çok büyük bir hayal kırıklığına maruz kalmayayım diye... Kendimi üzemem bile bile...
Sevgiliden, arkadaş gene çok önemsenecek bişi değilde öbürüyle daha ilerisini düşünüyorsun sonuçta ve kriterlerine göre seçiyorsun.
İkisi de kötü 😒
Kazığın niteliği ve niceliği önemli hocam.
İkisi de koyar
İkisinde dokunduğu yer ayrıdır ikiside canını acıtır insanın
İkiside koyar ama ben tek kazığı kuzenden yedim başka bir ihanet görmedim hayatımda.
İkisi de insan kaynaklı kazık değil mi? Her ikisinde ağır gelir insana.
Üzülerek söylemeliyim, hayata bakışımız, gelişme kayıt etmemiz bu şekli ile oluyor. Tecrübe edinmiş oluyoruz istemeden de olsa. Farkindaliklarimiz artıyor. Algımız değişiyor daha ben merkezci oluyoruz. İnsanlardan biraz uzak ama takip eden duygu durumu ortaya çıkarıyor. İnsan ilk başta aci ceksede , burada iletişim halinde olduğumuz insanın kalitesizligini gorebilirsiniz.
Kazık kazıktır ! Önemli olan işlevi diyemem.
Artık kazık yemiyorum yeterince doydum
Dostum dediğimden acıtır
Dostan gelen kazık daha çok koyar
Güvendiğin insandan gelen kazık ağır basar
İkiside ağır basmaz, alıştık artık.
Dostttan gelen kazık bi başka oluyo 🐍
Dost dediğin kişilerden kazık yemek
Dostum dediğinden gelen daha acı oluyor.
Eski karimdan
Sevgiliden
Sevgili ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?