genel olarak bakıldığında kadınların verdiği sözlere, gösterdiği sevgiye vs. güvenirmisiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılgüvenmem kardeşim, bana hastayım diyip düğünde dans eden kızı gördükten sonra, yemişim güveni, kadınların çoğu zaten yalana alışmış kötüde olmasa söylüyolarki, sen akşam çıkalımmı yada yarın dersin, o bi düşünür fırlamalık varya aklında hani baska programım varmı acaba diye bi düşünür, eğer yarın kızlarla oturup dedikodu muhabbet edeceklerse, canım gelemicem ben ya, annem bu ara rahatsız ev işi bende, yada bu ara temizlik yapıyoruz aksamları baska güne kalsın der, evleneceğim eşime bilee %70 güvenirim, %30 luk ihitmal her zaman ama her zaman olabilir., bide hayattan herşeyi her kazıgı her insandan bekle, bekleki yediğinde hayal kırıklığına uğrama.
20 Yorumla
kadınlar iradesi zayıf cinstir. ortamda biraz baskı hissetse verdiği sözden cayar, seni insan yerine koymayabilir hatta. yeter ki çıkarı ters düşsün anında elin adamı olursun. nikahı basana kadar böyledir. mutasyona uğrarlar, her nedense herşeyini emanet edecek kadar güvenilir olurlar.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar istemiyceğin kadar sevgi gösterebilir hoşgörülü davranabilir sözlerini tutabilir hatta seni sevebilir sen bi kadını sevebilirsin sırdaşın olarak görebilirsin ama bi kadına asla güvenemezsin bunu unutma
53 Yorumla- +1 yıl
gerçekçi olmak gerekli diye düşünüyorum.
Bir an da kimseye güvenilmez zaten, zamanla öğrenirsin.Tabii bazen zamanda işe yaramıyor, tanıyamamış oluyorsun.O zaman ilk dediğim cümle çürüdü. :(
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
11Cevap
evete güvenilebilir en azından erkeğin verdiği sözlere ne kadar güvenilirse o kadar güvenilir aslında kadını erkeği yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörende başka bir yaratığa, uzaylıya felan güvenilir mi diye soru soruyorsun sanacak.Ne biçim genelleme bu?
01 Yorumlaaşık kadını garnizona salsan hiçbişey olmadan döner aşık erkek içinde geçerli aynı şey
01 Yorumlabir bayan olarak cvabım hayır.
20 Yorumlagenel olarak hıckımseye tam olarak guvenemezsın
00 YorumlaGenel olarak hayır, asla!1!
00 Yorumlasaçmalaşma allasen tabiki hayır
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere güvenilmez
12 Yorumla- +1 yıl
bana göre de erkekler güvenilmez.Saptırmışım biraz kabul:))
hayır öyle bi hata yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenel olarak eleştirmek büyük yanlış
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılgüvenilmezler..
00 YorumlaEvet.
00 Yorumlahmm
00 YorumlaGüvenilir
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaHayır