Kişilik & Karakter Cesaretinizin kaynağı nedir? Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilgisizlik Cahillik Kaybedecek birseyi olmamak Çok güçlü olmak Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cesaretinizin kaynağı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Kaybedecek birseyi olmamak 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kaybedecek birşeyim yok, olsa ben öyle kimseye piyasa bırakacak biri değilim ben genelde eğlenceli biriyim ama ciddi olduğumda kimse yanımda duramaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kendim 0 4 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Danke schön Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkçe yaz nolur ya kdksksk Yorumla Ufukacar84 +1 yıl teşekkür ederim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hee rica ederimm ne demek😄💗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaybedecek birseyi olmamak
Kaybedecek birşeyim yok, olsa ben öyle kimseye piyasa bırakacak biri değilim ben genelde eğlenceli biriyim ama ciddi olduğumda kimse yanımda duramaz.
Kaybedecek çok az şeyim var
kendim
Danke schön
Türkçe yaz nolur ya kdksksk
teşekkür ederim :)
hee rica ederimm ne demek😄💗