AKP Zonguldak Gökçebey İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Başlı, denetim sırasında kendisini durdurup ehliyetini isteyen ve alkol testi yapmak isteyen polis ve jandarmaya direndi, galiz küfürler savurup ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AKP Zonguldak Gökçebey İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Başlı, denetim sırasında kendisini durdurup ehliyetini isteyen ve alkol testi yapmak isteyen polis ve jandarmaya direndi, galiz küfürler savurup ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Bu saçmalıklar tam merkezli global bir yerden tüm dünya vatandaşlarını ayırmadan gerçekleşecek otonom sistemin oluşması ile son bulması gerekiyor.
örneğin ayısı dayısı partisi ne olursa olsun araç sistemi bu global uygulama ile alkollü mü, ehliyetsiz mi, suça mı karıştı tamamen kendisi tarayıp tıpkı manuel olsada uyarı veren emniyet kemeri, kapılar tam kapanmadığını vurgulayan sinyaller gibi uyarı vermekle kalmayıp.
retina, yüz parmak dna felan filan aracına kurallara uygunsuz bindiği an stop edip kendini kilitlemeli nereyi ararsa arasın kişi çözüm olmasın soruna sebep veren şeyi ortadan kaldırmadan.
Böylece hem trafik kazaları hem araçlara bağlı gelişen suç oranları düşer. tüm otomobil ve diğer araç firmaları güvenlik şirketleri ile bu konuda görüşüp bu global ağı kurması gerekiyor.
Cevap
11Cevap
böyle saçma olaylar oluyor bu ülkede
Çok doğru
Sarhoş adamın mektubu okunmaz... Eee ne oldu sonra.. Cezadan kurtulamadığı gibi medyaya da düştü.. şimdi hayatı kayacak. Fırsattan istifade, sana da bir parça kemik çıkmış, haber yapmışsın..
Kaçınız bu fotoğrafı hatırlıyor?
Sonrasını hatırlıyor musun o fotonun... Onu da yaz..
@BeniBöʎleBil
11. duruşmada milletvekilinin oğlu İstemi Kağan Türkoğlu ile eski gençlik kolları başkanı Ömer Uzun’a adli para cezası ve 5 yıl adli denetim süresine tabi tutulması kararı çıktı.
Sıraya dizilen polise ise hapis cezası verildi.
Teşhisi yaptıran emniyet müdür de terfi etti.
O uydurulan yalan... Gerçek öyle değil.
@BeniBöʎleBil Gerçeği söyle bilelim.
Şimdi araştır bulacaksın..
@BeniBöʎleBil yok sen doğrusunu biliyormuşsun, doğrusunu anlat bize.
Anlamak isteyene anlatıyorum...
@BeniBöʎleBil Laf çeviriyorsun, soruyoruz işte anlat. Neymiş ne olmuş, uygulama doğru muymuş, polis hapis cezası almış mı almamış mı?
Ki tüm dünyanın tanıdığı Pazarlıoğlu Köyüne sahip bir İlçe'ye sürülmüş kara bir lekedir.
Söz konusu Akape olunca kendilerini kral ve avanesi olarak görmeleri doğaldır diye düşünüyorum.
Sende biliyorsun ben de biliyorum
Ne olursan ol karaktersiz olma
Cesaretinin kaynağı Ampül💡
bunlar asalak omurgasız sınıfı
Vede içeri atılmadı. 😏😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?