bence cesaret korkmamak değil korkuya rağmen adım atmak bazen herkes susarken sesini çıkarmak bazen de kimse anlamasa bile kendi yolunda yürümek demek herkes güçlü görünür ama gerçek cesaret o gücün altında titrerken bile devam edebilmekte gizli
Cesaret bu site için bana göre olmadığı biri gibi davranılması. Mesela karaktersiz olup ' Kişilik Karakter ' etiketinde fenomen olmak gibi. Çoğu da öyle değil mi? Herkesin arkadaşından konuşup herkesle iyi olmak vs.
Cesaret bana göre yüreğini ortaya koymaktır. 🌟 Korkularımıza rağmen adım atabilmek; doğrularımızı savunmak, sevdiğimizi söylemek ya da bir hatamızı kabul edebilmektir. Dediğin gibi dürüst ve iyi kalpli olmak, bazen en cesurca duruştur. Hayatta içimizdeki korkulara rağmen doğru olanı yapmaya çalışmak hepimizi biraz daha güçlü ve cesur kılıyor. 💪🧡
Cesaret çokça örneklendirebilir farklı farklıdır kimine göre cesaret herşeyi heryerde söyleyebilmektir bu kimi içinse aptallıktır ki bencede öyle ama asıl Cesaret kaybediceğin çoğu şeyi göze alıp emeline ulaşmaktır