Kişilik & Karakter Bazı insanlar kavuşamasa bile birbirinemi aittir? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Böyle bir yerde uyusam şimdi ne güzel olurdu🙂Böyle bir şey var mı la.. Nasıl olur böyle şeyler hayır olamaz kabul etmiyum.. Bazı insanlar kavuşamasa bile birbirinemi aittir? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Değillerdir. 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl kendinizi kandırmayın sadece karı koca birbirine aittir 0 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Böyle bir şey söz konusu olmaz çünkü yanında olmayan seninle olmayan olamayan senin değildir. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kavuşamadıktan sonra nesi ait oluyor ki, tam anlamıyla olmaz 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır yerim öyle birlikteliği. 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Hiç bi şekilde ait değildir hayal kurmayın 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Bilgim yok belki de🍀🗝️ 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Böyle bir şey var. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bilemiyorum ait olabilirler. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Değillerdir.
kendinizi kandırmayın sadece karı koca birbirine aittir
Böyle bir şey söz konusu olmaz çünkü yanında olmayan seninle olmayan olamayan senin değildir.
Kavuşamadıktan sonra nesi ait oluyor ki, tam anlamıyla olmaz
Hayır yerim öyle birlikteliği.
Hiç bi şekilde ait değildir hayal kurmayın
Zaman herşeyi ezer geçer
Bilgim yok belki de🍀🗝️
Böyle bir şey var.
Bilemiyorum ait olabilirler.
Allah bilir
Bnde kabul etmiyorum olamaz olmamalıda
Ait olsalar kavuşurlardı