Kişilik & Karakter Bir konuda akıl ve kalp arasında kalsanız, hangisini seçerdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir konuda Akıl ve kalp arasında kalsanız hangisini seçerdiniz? Akıl Kalp Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir konuda akıl ve kalp arasında kalsanız, hangisini seçerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
harryre1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl Eskiden duygularımı seçerdim son 1 senedir mantık ağır basıyor 0 0 Yorumla
prinsess Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kalbimle yaptığım hiçbir seçim bana kazandırmadı hep kaybettirdi o yüzden aklını kullan kalp yanıltır akıl yanıltmaz. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Akıl. Mantığı elden bırakmamak lazım. 0 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Duygusallık yanıltır 0 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Sezgi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eskiden duygularımı seçerdim son 1 senedir mantık ağır basıyor
Kalbimle yaptığım hiçbir seçim bana kazandırmadı hep kaybettirdi o yüzden aklını kullan kalp yanıltır akıl yanıltmaz.
Akıl. Mantığı elden bırakmamak lazım.
Akıl
Duygusallık yanıltır
Sezgi