Kişilik & Karakter Kalbiniz ve aklınız arasında kalınca hangisini seçiyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kalbiniz ve aklınız arasında kalınca hangisini seçiyorsunuz? Kalbiniz ve aklınız arasında kalınca hangisini seçiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben kalbim ve aklım arasında kalmadım hiç 0 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu konuda çok rahatımKalbim kafamla girdiği hiç bi savaşı kazanamadı 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kalbim sadece kan pompalıyor. Mantığım zekam aktif çalışıyor 1 0 Yorumla
SaKalLI_MuVaHhidd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yönetim ile alakalı konularda mantık,Yardım, merhamet gibi konularda kalp kullanılmalı. 0 0 Yorumla
GETAMARİN Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kalbim on plandadır kalbimi dinlerim çünkü akıl mantık gerektirir mantıkda insanı duygulara atılmış bir kurşun duygularımı seviyorum acısıyla ve tatlısıyla duyguları yaşamak güzel 1 0 Yorumla
Biprofi Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Kalbimin sesini dinlerim akıl bazen insanı yaniltabiliyor 0 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kalbin aklını seçerdim. Ya da akbilimi yani -aklımı ve kalbimi- 0 0 Yorumla
busra_kubraaydin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Aklımi dinlemek zorundayim çünkü doğruyu söyler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben kalbim ve aklım arasında kalmadım hiç
👊👇👇👇👇👊
👉👉🧠👈👈
👊👆👆👆👆👊
Bu konuda çok rahatım
Kalbim kafamla girdiği hiç bi savaşı kazanamadı
Kalbim sadece kan pompalıyor. Mantığım zekam aktif çalışıyor
Yönetim ile alakalı konularda mantık,
Yardım, merhamet gibi konularda kalp kullanılmalı.
Kalbim on plandadır kalbimi dinlerim çünkü akıl mantık gerektirir mantıkda insanı duygulara atılmış bir kurşun duygularımı seviyorum acısıyla ve tatlısıyla duyguları yaşamak güzel
Kalbimin sesini dinlerim akıl bazen insanı yaniltabiliyor
Kalbin aklını seçerdim. Ya da akbilimi yani -aklımı ve kalbimi-
Kendimi.
Aklımi dinlemek zorundayim çünkü doğruyu söyler
Mantığımı..
Kalbimde yoksa nafile
Kalbimi.
Aklı seçmek lazım, zor da olsa.
Maalesef kalp.