Kadın Emeği Aranızda örgü örmeyi bilen var mı? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yardımm Aranızda örgü örmeyi bilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Bi ara yapiyordum iki ters bi düz felandi ama cok oldu :D 1 1 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Sitenin erkekleri ne hamaratmış😄 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl annem bu işin ehli, takıldığın bir yer varsa ona sorabilirim, iyi gidiyor gibisin. 0 2 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Sorucam ama soramıyorum😄 Yorumla busegmss +1 yıl Bende yazamıyorum 🙄 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl biliyorum bir ters bi düz sadece, çocukken anneannem öğretmişti 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kendime atki kedime süveter örmüştüm çok hakim olduğum söylenemez xjzjs 0 0 Yorumla
SonLoveBükücü Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Amigurumi yaptım ama kazak gibi örgü çeşitlerini denemedim daha önce 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Küçükken örüyordum Trafik kazası geçirdim artık görsem de nasıl örülmeyi algılayamıyorum 0 0 Yorumla
Elif0110 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet çok güzel atkı orerim 0 3 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Kazak hırka peki Yorumla Elif0110 +1 yıl Kazakta orerim Yorumla Elif0110 +1 yıl Sevgilime atkı örmüstüm çok beğendi hala kullaniyor Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Bana da kazak örer misin😅 0 6 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Keşke bilsem de örsem😄 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Öğrenirsin Aralık'ta isterim 😅 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl 2024 Aralık mi🙄😄 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Yahu çin Seddi gibi kazak mi orcen 2024 oluyor 😃 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Bilmiyorum çünkü daha öğreneceğim😓 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Ör de 2024 de olur ☺️ Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bir aralar öğrenmeye çalıştım ama öğrenemedim 😂 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kısmen. Unutmuş bile olabilirim. 0 0 Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl kızlar çeyiz hazırlarken öğreniyor 0 0 Yorumla
KawasakiH2R Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Baban emin numarasını veriyim görüş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır örgü örmeyi bilmiyorum
Bi ara yapiyordum iki ters bi düz felandi ama cok oldu :D
Sitenin erkekleri ne hamaratmış😄
annem bu işin ehli, takıldığın bir yer varsa ona sorabilirim, iyi gidiyor gibisin.
Sorucam ama soramıyorum😄
Bende yazamıyorum 🙄
biliyorum bir ters bi düz sadece, çocukken anneannem öğretmişti
Kendime atki kedime süveter örmüştüm çok hakim olduğum söylenemez xjzjs
Amigurumi yaptım ama kazak gibi örgü çeşitlerini denemedim daha önce
Küçükken örüyordum Trafik kazası geçirdim artık görsem de nasıl örülmeyi algılayamıyorum
Pek Anladığım bir alan değil
Evet çok güzel atkı orerim
Kazak hırka peki
Kazakta orerim
Sevgilime atkı örmüstüm çok beğendi hala kullaniyor
Bana da kazak örer misin😅
Keşke bilsem de örsem😄
Öğrenirsin Aralık'ta isterim 😅
2024 Aralık mi🙄😄
Yahu çin Seddi gibi kazak mi orcen 2024 oluyor 😃
Bilmiyorum çünkü daha öğreneceğim😓
Ör de 2024 de olur ☺️