Selâmlar!
Size olumsuz eleştiri yapanlara saygı duyar mısınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!
Size olumsuz eleştiri yapanlara saygı duyar mısınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Eleştiren kişinin niyeti önemli iyi niyet görürsem sorun değil ama bunu yapabilen olmadığı için eleştirmesine izin vermiyorum eleştiriye açık olmadığımı iddia eden ahmaklar bir noktayı es geçiyor senin beni eleştirebilmen için önce iyi niyetli sonra yapıcı bir eleştirme getirecek kadar şeffaf bir kişilik olman lazım iki yüzlü sahtekarlar insanların gevşek gevşek beni eleştirmesine saygı falan duymuyorum!! İtin kıçına sokmak deyimi vardırya aynen onu uyguluyorum. Herkes önündeki halatları yesin sonra saygı duyarız belki
ben kimin neden eleştirdiğine göre değerlendiririm. yani beni çekemeyen birisi de eleştirebilir ki zaten eleştirmiş olmak için mi yoksa gerçekten faydalı olmak için mi eleştiriyor bunu anlıyorum. boş ve gereksiz eleştiriler umurumda dahi olmaz. mesela ben sormadan gelip de eleştiriyorsa onu ilgilendirmez benim hayatım çünkü kimseden eleştiri istemedim. ama beni seven birisi beni sevdiği düşündüğü için hatamı gösterip de daha iyi olmam için eleştiriyorsa her zaman dinlerim ve hatta teşekkür ederim düşündüğü için.. ama işte çoğu kişi genelde kıskandığı çekemediği için eleştirir..
Bu olumsuzluğu kendisi yaparken kendisine bakmayıp bana eleştiri yapıyorsa saygı değil sövgü ile karşılık veririm. Zaten samimi olmadığım biri beni eleştiremez o yüzden bu kısma takılmıyorum. Saygı duymam için kendisi eleştirdiği konuda tertemiz olmalıdır. O zaman tabi saygı duyarım.
Hayır pek duymam açıkçası özellikle ben sormadan ulu orta böyle bir şey olduysa kesinlikle hasetten çıkageldi diye düşünürüm. Birebir sohbette güzelce bir eleştiri olumsuz da olsa içinde haklılık gördüğüm zaman benim açımdan sorun teşkil etmez
Cevap
14Cevap
Burada önemli olan olumsuz eleştirinin dozajı ve gerçekten samimiyeti. Yani sırf eleştirmek için eleştiriyorsa kesinlikle saygı duymam.
Eleştiriyle hakareti birbirine karıştırmayan herkesin olumsuz yorumlarını dinler, saygı duyarım. Sınırı aşmamak önemli tabii.
Tanımadan eleştiriyorsa saygı duymam..
Ya da işine gelmediği için yapıyorsa... Samimiyet sorgularım esasen..
Kimin eleştiri yaptığına göre değişir bu bana karşı samimi ve önemli biri ise dikkate alırım.. ha yok öyle alalaede ve eleştiriyi beni tanimadan yapmaya kalkıyor ise sorgularim ve saygı duymam
Olumsuz ve yersiz eleştiriye hiç tahammülüm yok eleştiri yapicaksada üslubunu bilerek yaptığı takdirde eleştiriye de açık bir insanım ve anlayışla karşılarım
Belli bir yere kadar duyarım, sonra dövebilirim eleştiriye açık bir insan değilim.
Hakaretle karistirmayacak kadar akilli konusuyorsa elbette saygi duyarim. O ince cizgiyi ayarlayabilmeli.
Kimin eleştirdine bakarım. Beni eleştirecek insan benden daha düzgün ve daha tecrübeli olmalı. bir lafa
Şöyle kendime bakarım, hak ediyorsam ve hak etmişsem kabul ama boş boş konuşan insana da saygı duyamam dimi
Bana saygısızlıkla gelen hiçkimseye saygı duymuyorum.
Evet kendimi geliştirmek için severim de doğru uslupla olduğu sürece
Olumsuz olan hiç bir şeye saygı duymam. Hem işine geldiği gibi eleştir hem de saygı bekle.
Hayır saygı duymam. Ne amaçla yapıldığını çok iyi bilirim.
Duyarım. Hiç birimiz bir filmin başrolü değiliz. Kimse de bizi kıskanmıyor, saçmalık resmen.
Sevdiğim insansa beni düşünerek diyordur ama sevmediğim insansa umurumda bile olmaz
Değer verdiğim insanlara karşı evet.
Onun dışında boş eleştiriyse saygı duymam
Beni tanımadan kisiligime ya da zekama alay edenlerin kafalarini sürterek elektrik uretmek istiyorum
yapıcı bir eleştiriye evet ama tutupta yargılayıcı bir şekilde eleştirirse olmaz
Hayır yapıcı eleştiri tercih ederim
Eleştiriye açık biriyim hakaret olmadığı muddetce
Saygı duyarım ama abartmaması kaidesiyle
çok dozunu aşmadığı kırıcı olmadığı sürece evet
Duyarım ama beni ilgilendirmiyor ise karışmam
Olabilir her görüş olur
Söyleyenin o saygıyı hak etmesine bağlı.
Konuşana bağlı
Duyarım..
Evet umursamam da
Umrumda olmaz
Duyarım
Duyarım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?