Haksız eleştirilerin aslında maskelenmiş bir övgü olduğunu aklınızdan çıkarmayın.(Bazıları hasetliklerinden dolayı haksız eleştiri yapabilirler) Unutmayın;meyve veren ağacı taşlarlar.
Haksız eleştiriler olsun genel olarak eleştirilere açık mısınız?
Maalesef hiçbir eleştiriyi kabul etmiyorum, ben kendimi bildiğim için saçma sapan eleştirenlere karşı hep engellemek gibi tepkiler, hayatımdan çıkarmak gibi tepkiler veriyorum. Net bir insanım bu konuda eleştiriye açık değilim.
Ben hiç açık değilim o konuda çünkü yapan kişinin bu konuda genellikle daha bir bilgisi olmuyor. Çok eleştiri yapan insanlar kendi hayatlarında çok bir başarısı veya iyi olduğu konu olmuyor. Mesela ilkokul mezunu insan senin okuduğun bölümü beğenmeyebiliyor (sözde). Yani çok ciddiye almasam da sinirleniyorum bu hallerine. Basit insanlar
Ben kendimi bildikten sonra kim nasıl eleştirir pek ilgilenmem. Çok ileri giderse, aynayı kendine çevirmesini ve kendisiyle ilgilenmesini söylerim. Herkes kendisiyle ilgilenirse zaten başkalarına fırsatı kalmaz. Her türlü eleştiriye kapalıyım. İltifat edebilir tabi 😁🥰
Eleştirinin hicbir yönünü sevmiyorum. Çünkü bizim insanımız eleştirmeyi de bilmiyor. En küçük bir şeyi bile dalgaya alıyor. Alaya alıyor. Önce bu toplumun bazı şeyleri kavraması gerek. Sonra eleştiri yapsın.