Kendinizi eleştiriyor musunuz en önemlisi? Yoksa kendiniz hakkında olumsuz yorumlar almayı sevmiyor sinirleniyor musunuz?
Tahammülsüz müsünüz?
Tahammülsüz müsünüz?
eleştiriye açığım hakaret yoksa, tartışmaya açığım. seviyesiz insanla tartışmam
Eleştiri severim kendimi geliştirmek için bir fırsat özellikle tecrübeli karşı cinsin yorumları hoşuma gider
💯👍♥️
Cevap
4Cevap
Şöyle düşünüyorum… yapıcıysa evet… ama insanlar kendilerine bakmadan eleştirmek için eleştirir olmuş… ben kendi kendime acımasızım bu konuda aslında çokta dıştan gelmesine gerek kalmıyor… çuvaldızı kendime batırırım…
Şey gibi oldu kötü yönlerimi ve olumsuz olan tüm taraflarıma hakimim beni güzel yönlerimle eleştirin. Gibi.
Değilim. Beni eleştirebilecek kalitede insan görmedim
Seni eleştirilebilir yapacak kaliteyi biraz açar mısın? Nasıl bir kalite bu :)
Seninki üstünlük mücadelesi gibi oldu. Benden daha iyisi varsa onla da savaşırım, geçerim demenin kabacası. Türkiye günümüz yönetim kafasının kişiselleştirilmiş dili gibisin 😆
Anlıyorum AMA aslında çok alakası var. "eleştiri" kelimesini beyin direkt olumsuz, kötü yorum , yargılama gibi algılıyor. Bu şekilde değil. Misal en basit örneği bir sorunu seninle paylaşırken söylediğim sözleri yaptığım hareketleri dikkatli bir şekilde gözlemleyip sonucunda da bana bence bu yanlış ya da bence bu doğru ama -larca konuşabilmek eleştiridir ve güzeldir. İtirazda barındırmalı belki ordan başka derya deniz konulara gider yeni bişi buluverir tartışırız gibi.
sormadığım sürece aldığım eleştirilerin iyi niyetli olduğunu dusunmem.
Hmm sorarsan da mecburiyeten 'iyi niyetli' eleştiri almayacak mısın yani kandırmak iyi niyetin içinde. Gerçekten kaçmayı seviyorum diyorsun o halde
Başkasının eleştirmesinden hoşlanmam ama kendimi eleştiririm
Neden hoşlanmıyorsun. En çok hangi konuda eleştiriliyorsun mesela?
Kimse kendi hakkında eleştiri yapmıyor ama başkalarını eleştiriyorlar bende bundan hoşlanmıyorum soğuksun, inatsın diye eleştiriliyorum en çok
Karşımdakinden çok kendimi eleştiririm her zaman. Daha faydalı oluyor
Her konuda kendinde mi hata arıyorsun anlamında mı bu?
Evet, önce kendimde ararım ki karşımdaki kişiye kendimi anlatırken hatalarımı önceden bilip konuşayım
Ya sen kimsin de beni eleştiriyorsun kafasındayım her zaman
Neden peki
Çünkü kimse beni eleştiremez
Neden kimse seni eleştiremez?
Haddini aşmayacak şekilde yapsınlar sinir olmam.
Mesela ne söylerlerse sinir olursun
Bel altı vurulur ise.
acik biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?