Halbuki mantıklı
Olumsuz eleştirilere katlanabilir misiniz?
Halbuki mantıklı

Olumsuz eleştirilere katlanabilirim ama bu tür sözleri duymak beni biraz sessizleştiriyor ve kendim hakkında daha derin düşünmeme neden oluyor. Eleştirinin kimden geldiği, mantıklı olup olmaması ve nasıl ifade edildiği önemli benim için. İçinde haklılık payı barındırıyorsa, mutlaka dikkate alırım.
Ciao
"Eleştirilere " evet katlanırım. Eleştiriyi objektif şeklinde değerlendirip kendimdeki bazı özelliklerle oynama yaparım. Lakin eleştiri yerine "linçleme" yapıyor ve buna eleştiri diyor ise hayır.
Bu konular eleştiriye kapalı.
Eleştiri evet. Hakaret hayır.
Hakaret ile eleştiri arasındaki farkı anlayamayacak cehalet seviyesinin ise cehennemin en yakıcı ateşine atılmasını istiyorum.
Aldıkları nefes zarar!
Valla hakediyorlar
Hayırlı bayramlar Abi ben de katlanamam çevremden hiç iltifat almadım hep sen ama kilolusun ama takıntılısın gibi olumsuz eleştiriler aldım ben de sinirliyim
Cevap
25Cevap
Bana yararı olmayan olumsuz eleştiri boştur o yüzden umrumda olmaz
Saçma sapan olumsuz eleştirelere gelemem ben kusursuzum beni eleştiren kesin kıskanıyordur net.
Beğenebilir misiniz* diyeceksin!
Sanki öyle desem beğenecen 🤣
Yoo kim dedi belki insafa gelip beğenirim🤣
Tamam bir daha öyle yapacam
Beğenenlerde adın yazar umarım 😄
Olur bekliyorum Gandalfcığım😃
Evet kolayca katlanabilirim.
Sôyledikleri bende var ise kendimi duseltme şansım olur.
Söyledikleri bende yoksa hayranlığını bana göstermiş olur.
Hayır ben eleştiriye en kapalı insan olabilirim kendimide eleştirmem kimsenin beni eleştirmesinide istermem ne kadar yakın olursak olalım
Gereksiz bir eleştiri ise hiç katlanamam. Durduk yere eleştiri olmaz. Sonra yerleştireceksin kafayı al başına sıkıntı.
Eleştiri adı altında saygısızlık, hadsizlik yapılıyorsa karşı tarafı elimden ancak azrail alır diyim sen anla
Evet eleştriye açık bir insanım kendim bile kendimi eleştiriyorum
Karşımdaki kişi konu hakkında bilgi sahibi ise evet. Ancak boş konuşuyorsa katlanamam. :)
Hadi be oradan ikile anca gidersin diyorum katlanamam benn 😌
Olumlu ise evet ama eleştiriye eleştiri ile cevap veririm. Olumsuzu kabul edemem.
Ne kadar olumsuz olduğuna bağlı ve konuya, bazen kabullenememe oluyor ama genelde katlanırım
Burada bir soru sorarsam iyisi ile kötüsü ile açığım eleştirilere 🙄
beni elestirenin 4 4 luk olmasi lazim oda mumkun degil. O yuzden hayir herkes kendi önünü süpürsün🤗
Eleştiriyi yapan kişiye, mutlaka söyleyiş şekline ve konuya göre değişir. O an nasıl anlamissam ve ruh halime de bağlı olir katlanma derecem. Ama mantıktan şaşmam.
Üslubuna göre değişir. Yapici eleştirilere katlanırım fakat tam tersi olanları var. Yanlısına yanlış diyemeyenlerin eleştirilerini hiç sallamam
Eğer mantıklı bir eleştiri ise olabilir ama kavga çıkaracak ya da argo ve hor görecek bir eleştriyse hayır
Eleştiriler eğer mantıklı ise katılırım, hatamı kabul ederim. Ama yapıcı değil yıkıcı eleştiri olursa işte o zaman olmaz
Evet katlanabilirim fakat bu eleştiriler haddini aşmadan ve tarafsız olursa tabiki
Eğer yapılan olumsuz eleştiri yapmak değil yıkmak amaçlayıcı bir eleştiriyse katlanamam.
Umursamıyorum artık dönüp kendi bir yerlerini elestirsinler
olumsuz elestırıge acıgım ama boş ve gereksız elestırıye asla katlanamam
Kimin eleştirdiğine bağlı bu
Saygısız olanlara katlanmam
Gamsızlık damarım tuttuysa katlanırım
Katlanırım ben 🙈sende deniyelim çok yaşlandın artık 😂😂
Eleştiri yapmak için yapmadığı sürece sıkıntı yok.
Olumsuz eleştiri her zaman güzeldir kendimi o eleştirilere göre düzeltirim.
Yolla gelsinn
Yok Ya 😃
Kulaklarımı tıkar lalala yaparım 😂
Pek katlanamam,, herkes kendine baksın..
Katlanırım bir yere kadar tabi
Haddini aşmadığı sürece sıkıntı olmaz
Katlanamam. Eleştiren önce dönsün kendine baksın.
Sınırı aşmadığı sürece evet.
En sinir olduğum şeylerden birisi.
sert tepki veririm kavgalarim var hatta
Saygısızlık yapana katlanamam
Eleştirileri takmam😏
Eleştirilere açığım.
Empati yapmak gerekir
Hayır etkileniyorum çok
Duruma göre değişiyor
Katlanırım eğer yanlış bir şeyim varsa düzeltirim
Katlanırım
Katlanırım