♾️ Karşılaştırma yaparsanız sizce hangisi daha hızlıdır? bir insandan hemen soğuyabilir misiniz, eğer öyleyse ne yapmış olması gerekir.

Çok hızlı soğurum
Hemen soğuyamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
♾️ Karşılaştırma yaparsanız sizce hangisi daha hızlıdır? bir insandan hemen soğuyabilir misiniz, eğer öyleyse ne yapmış olması gerekir.

Ben çoğunlukla en baştan soğuğum çok uzun süre devam ediyor soğukluğum. Ben zor ısınıyorum
Dolayısıyla evet ışık hızı ile yarışamam çünkü ısındığımda tam ısınıp soğurken çok ağırdan alıyorum, sabrım delidir. Kafaya takarsam sabrımla dağları bile delerim. En son bi soğursa o zaman zor işte..🍀🗝️
🧚♀️🍀
🧚🍀
Baba ani bir tersleme mesela şakalaşırken iki tarafında keyfi yerindeyken aniden terslerler ya bazen sigesim geliyor onları mk, beni yanlış anlayıp doğrusunu öğrenmeden üzerime gelme sorgulama, aşırı kıskanma, rol kesme, bu tür davranışlar beni varya böyle o kadar hızlı soğutur ki o insandan anlatamam sana yani artık istesem de o kişiyi çokta sevsem sohbette eskisi kadar sıcak olamıyorum yani
İnsan silici yanımı kolayca kullanmam diyelim. Zira ben kalbime zor insan alıyorum. Onu da ef püf için silmem. Ancak beni damarıma basar affedemeyeceğim herhangi bir şey yaparsa anında soğur ve onu hayatımda hiç olmamış gibi maziye gömerim
Teşekkürler 😊
Rica ederim :)
İnsanlardan soğuma hızım kesinlikle...
Teşekkür ederim...😌🥳🌺
Rica ederim ne demek.. 🌺☺️
Cevap
14Cevap
Hemen soğuyorum artık. Işık hızıyla eş değer. Çünkü tahammül seviyem düşük artık..
Işık hızı daha hızlı, ben birine kolay kolay ısınmam eh öyle bir çırpıda da soğumam
Tek bir yanlışını, kötülüğünü ya da göz ardı edilemeyecek rahatsızlıkta bir tavrını görmem yeterli. O an içimdeki her şey yok olup gider. Engel olamıyorum buna ve hoşuma gittiğini de söyleyemem. Maalesef çok çabuk soğurum.
Soğuma hızım diyenler kendini sorgulamalı bence. Çünkü böyle bir hızla soğuyorsa insan en başından zaten gerektiği gibi ısınmamış demektir. Yani kişilere bağlılıkları zaten çürük demektir.
Ben ısındığım insanlardan kolay kolay soğumam. Eğer soğuyacak duruma gelmişsem bunu da düşüne düşüne tarta tarta yaparım ki belki kendimde de birşeyler eksik olabilir.
Yaptığı harekete veya söylediği söze bağlı. Çok sevdiğim bir kız durduk yere anneme falan küfrederse tabiki bir daha görüşmeyeceğim kadar hızlı soğurum. Beni aldatırsa da aynı şekilde. Bazen bir yanlış tüm doğruları götürür.
Bazı davranışlar ise yavaş yavaş soğutur. Örneğin çok trip atması. 3 kere 5 kere yapar, her bir tribi yavaş yavaş soğutur. Haklı olduğum halde gönül almaya çalışmak yorar.
Işık hızı daha hızlı diyelim ben gerçekten guvenipte sevmeden kimseyi hayatıma alamam aldiysamda kolay kolay soğuyup bırakmam tabi affedilmiycek hatalar hariç..
Samimi güler yüzlü insanlara hemen ısınırım. Yapmacık değilse soğumam hemen öyle biraz süre tanırım hal ve hareketlerini anlamak için empati kurarım.
Hemen ısındıgımdan zor soğurum. Zorla ısındığımdan hemen soğurum. Tezat dursa da tezat değil. Çünkü birine hemen ısınıyorsam o çok çok çok başkadır. 😀
Çok sevdiğim, saydığım insanlar ağzıma etsede hemen silemiyorum.. onlara sınırsız kredim var.. bazıları var anında kes at yaparim ruhu duymaz
Sevdiğim insanlardan iç soğumam ama yanlış hareket ve davranışlarını görürsem de kıyıdan yava yavaş uzaklaşırım, mesafe koyarım
Hızlı soğurum
Değersiz hissedersem umursanmazsam güveni ksybedersem hemen soğurum zor olmaz
Bazı sözler ve hareketler ışık hızında soğumamı aynı hızla intikam almamı sonra gömüp ışık hızıyla gitmeme sebep olabilir
İnsanlardan soğuma hızım daha fazla, ışık hızıda neymişş
Ne yaptığına ve benim için ne önemde bir insan olduğuna göre değişir
Karşımdaki kişinin yaptıklarına ve karakterine göre de değişebilir...
Hızlı sogumam hayır.. bunun için biraz süreç gerekli
İnsanlardan soğuma hızımın ışık hızından daha yüksek olduğuna eminim ama kanıtlayamam 😅
İnsanlara ısınamiyorum ki soğuyayım. Çoğu zaman ısınmış sevmiş gibi yapıyorum.
Hızlı soğurum
Işık hızı daha hızlıdır.
Işık hızı beni görse saygılar abla der😅
Saygılar abla 😅 (kendine ışık hızı dedi)
😁😅
benim için çok değerli bir insan dahi olsa bile soğutucak tek hareket veya davranışı soğumam için yeterlidir
Ben yavaş yavaş soğuyorum. Öyle hemen herkesi silip atmam mühlet veririm. Ama sabrım kalmazsa artık cikartirim hayatımdan
Kolay soğurum, en ufak hatada silerim
İnsanlardan çabuk soğumam ışık hızı diyorum😅
Değersiz hissetirirse hemen soğurum.
Hızlı soğuyan biriyim
Tabii ki insanlardan soğumak.
Işık hızı daha hızlı tabii ki
Madde olan her şey ışık hızını geçemez
Soğuma hızım kesinlikle
Çok hızlı soğurum ya.
bazı davranışları ışık hızıyla soğutur
soğuma hızım..
Işık hızı daha hızlı