Zaman normal olarak aşırı derecede hızlı ve bereketsiz geçiyor da bence senin koç burcuna özel adrenalinin cidden arıza çıkarmak istiyor gibi. En iyisi sen bi' terapi yap, sakinleş bi' yavaşla 😅😅
Haddinden fazla hızlı. Kıyamet alametlerinden biri günler dakikalar gibi oldu resmen, gözümü kırpmamla 1 saat gidiyor gibi ve bu beni heycanlandırıyor 😂😂kıyamet kopcakk
Demek ki 😅 Hani meşguliyetle de alakası yok bendekinin. Bak mesela bugün bütün gün boş boş yattım ve buna rağmen hızlı geçti zaman. Ne ara gece oldu anlamadım 😅
El işi şeylerden nefret ediyorum ben ya öyle daha da geçmiyor zamanım. 😂😂 Bir şeyler izleyeyim desem, izlediğim bazı diziler var. Onların yeni bölümünü bekliyorum. Beklemekten de nefret ediyorum. 😂
Sanırım biraz insanları gıcık etmek istiyorum ama ona da şimdi insan bulamıyorum. 😂😂
Hayır nirvanası öğrenciliğimin, en stresli süreç. Sonrasında yaşayacağım iş hayatının simülasyonu gibi bir şey :D başlamama birkaç gün kaldı tatilim ışık hızında geçti o yüzden🥲
Işık hızında geçiyor çalıştığım için sanırım. eve varana kadar akşamı buluyor ee yemkti duştu derken kendimi yatağa zor atıyorum sonra bir gözümü açmışım sabah olmuş.🤦bu yüzden kuzenlerden trip yediğim de oluyor🤷
Yahu durmuyorum işte sorun orada. Daldan dala atlamak gibi bir şey oluyor gün içinde yapılanlar. Farklı bir şeyler istiyorum. Heyecanı kalmadı bazı şeylerin.