Yarın akşamdan sonra yine Yalı Çapkını var. Hafta bitiyor resmen. 😃

Yarın akşamdan sonra yine Yalı Çapkını var. Hafta bitiyor resmen. 😃

Günler çok hızlı geçiyor maalesef. eskiden çok uzun sürerdi ama şu an algımızdan dolayı aslında zamanın çok hızlı geçtiğini sanıyoruz yani günler birbirinin aynısı olduğu için sanki çok kısa zaman geçmiş gibi hissediyoruz. mesela bu yıl o kadar hızlı geçti ki mevsimler bile çok hızlı geçti şu an da yılın 4. günündeyiz ama sanki dün girmiş gibiyim. yani aslında zaman geçiyor ama bir geçmemiş gibi hissediyoruz bu yüzden de çok hızlı geçiyor gibi hissediyoruz belki de hayatı dolu dolu yaşayamadığımız için olabilir. yani yenilik olmadığı için sürekli yerimizde saydığımız için.
Günlerin ışık hızında geçtiği hissi, insanların zamanın nasıl geçtiğiyle ilgili yanılgıya sahip olmalarından kaynaklanır. Bu yanılgı, zamanın hızlı geçtiği dönemlerde daha sık yaşanır ve genellikle stresli ve meşgul dönemlerde daha fazla yaşanır. Ancak, aslında zaman her zaman aynı hızda ilerler ve günlerin ışık hızında geçtiği hissi, insanların zamanı nasıl değerlendirdiğiyle ilgilidir. Eğer zamanınızı iyi değerlendirirseniz ve zevk aldığınız şeyleri yaparsanız, zamanın daha yavaş geçtiğini hissedebilirsiniz. 👉🥳👈
Cevap
9Cevap
Bi doğru izleyemedim şu filmi yav evdekiler izin vermiyor
Gizlice izle internetten
Bence geçmiyor ya bir an önce pazartesi gelse okullara başlasak çok sıkıldım
Bir gün için yirmi dört saat çok kısa geliyor bana onun için de aşırı hızlı geçiyor zaman.
Evet, zaman çok çabuk geçiyor. Son zamanlarda bunu daha çok hissediyorum.
Haber bekleyen bana göre geçmiyor
Hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim umarım inşallah
Geçmiyor yaz gelsin hemen.
Bazen geçiyor bazen geçmiyor
Gerçekten ya aynı fiber internet hızında geçiyor
Gerçekten 24 saat yetmiyor bazen
Evet geçiyor kendimi flash gibi hissediyorum
Evet çok hızlı geçiyor
Geçiyor bazen.
Ahir zaman
Evet