Ya başlıktaki gibi işte örneğin araba sürmeye çalışıyorum gaza bazen fazla basıyorum (öğreniyorken), onun dışında işte mesela hoca ders anlatırken çok stres oluyorum o yüzden derste hocanın söylediklerini öğrenmem zorlaşıyor hatta dersten çıkışta arkadaşlarım her şeyi öğrenmişler takır takır söylüyorlar (pratik derslerde-tıp okuyorum bu arada-oluyor bu) bense çok az şey öğreniyorum onlara göre. Stres sıkıntısı dışında odaklanmak için kendimi zorlamam gerekiyor sizde de öyle mi oluyor yani bu normal mi sizce? Mesela bunu dışındaki arkadaşlarım bana olaylar anlatıyorlar ilk anlatışlarında isimler ile alakalı ve olaylar ile alakalı çok bir şey öğrenemiyorum çünkü kopuyorum bazı yerlerde kafam bildiğiniz orada olamıyor isteğim dışında yani kendimi veremiyorum muhabbette kısacası. Ne yapmalıyım?
Her şeyde en ufak şeyde bile stres oluyorum hani cidden çok panik bir insanım stresten karnıma ağrılar giriyor, ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
İleride mesela tıp mesleğini yapamayacak gibi hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim rşim de ilk ehliyet aldığı zamanlar herşeyden korkuyordu. Şimdi benden daha sert ve hızlı kullanıyor arabayı. Zamanla aşarsın yani.
Bende sen gibiydim yks senemde insanlar bişeyler anlatıyor ama asla ilk dinleyişte anlamıyordum odaklanamıyodum kafam hep dolu oluyordu sonra düzeldim
Dersler dışında mesela arkadaşlarım bir sürü olay anlatıyor detaylarıyla falan filan işte mesela kafama hiç girmiyor dedikleri şeyler ben de kendimi canım gibi hissediyorum çünkü herkes muhabbetteki konuyu gerçekten kafalarına alıyorlar bende öyle olmuyor mesela
Önerin nedir peki?( psikiyatriste gidiyorum ama bu konuyu hiç açmadım çünkü temizlik obsesyounum var ondan biraz muzdaribim)
He mesela bu arada bir şey düşünmüyorum o arada sadece kednimi tam anlamıyla arkadaşımın anlattığına veremiyorum
Düşünmemeye çalıştım Bi şekilde başardım umarım sende başarırsın
Teşekkürler inşaallah
Ben de böyleyim ya hep bir takıntı hep bir stres bıktım artık
Çekilmiyor valla
Evet öyle
Sakin olmayı beceremiyorsun
valla acıdım sana ne diyim
Moral oldu sağol
Stresten uzak dur