Stres yapınca aniden kusuyorum, nasıl düzelirim?

Merhaba papatyalar ve gönlü temiz olan erkek kardeşlerim. Bundan yaklaşık 1 Ay önce erkek arkadaşım ile ilgili bir şüpheye düştüm aynı akşam çok stresten hiçbir şey yiyemedim ve kustum. Aklıma o şüphe gelince hemen bir kaygı stres yapıyorum, çok sevmekten mi kaynaklı bilmiyorum. Lütfen demeyin çok seven insan sevdiği hakkında şüpheye düşmez. Bir insan çok sever ama karşıdaki elbette şüphe uyandıracak bir şey yapmıştır. Alttan alan insan kendine yediremiyordur diye düşünüyorum. Neyse papatyalar ve gönlü temiz olan kardeşlerim. 😊 aynı şey bugün tekrar başıma geldi. Oruç tutacaktım. (Nafile orucu) erkek arkadaşım ile konuşuyordum sahuru yaptım. Yatağa girdim. Kendisi ile aynı sitede oturuyoruz. Pencerem açıktı, hava soğuk diye kapat dedi. Benim de içime ortada hiçbir şey yokken yine o şüphe düştü. Böyle bir şey olmayacağını bildiğim hâlde neyden kaynaklı çözemiyorum. Havasız kalınca karnımın ağrıdığını söyledim. Sonrası ışığı açıp lavaboya koştum. Şansa o sıra babam da lavabodan çıkmıştı yoksa hâlim kesat... gidip kustum ağır uykum varken ancak havasizliktan mıdır stresten mıdır bilmiyorum bu durum beni çok yordu. Bundan önce sanırım 1 2 defa daha kaynaklandı. Anksiyete bozukluğu deniliyor internette bunun karşılığı. Anksiyetem olduğunu az buçuk biliyordum (kendime tanı koydum, doktora gitmedim tabii ki. El titremeleri ve kan basincinin yükselmesi, baş ağrısı, anlık ateş gibi belirtilerim de var stres yapınca.) ama başka sebebi de olabilir çözemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan ya da aynı şeyleri yaşayan yardımcı olabilir mi papatyalar ve erkek kardeşlerim.. şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın 😊🌸🐝
Stres yapınca aniden kusuyorum, nasıl düzelirim?