Geçmişe gitmek isterdim
Geleceğe gitmek isterdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zamanda yolculuk yapmak fevkalade güzel bir durum olur, ah ben geçmişe gitmek isterim, zaten geçmişte de yaşıyorum, ah dinlediğim şarkılar, izlediğim filmler, tarzım olan kıyafetler benim bu zamanın insanı olmadığımın alameti, ruhum bu döneme ait değil, çok uzaklara, çok uzak maziye gitmek isterim lakin taş devrine de değil :D
İtiraf edeyim Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin etkisi altında kaldım, hemen başlasa yeni sezon, heyecanla bekliyorum bu arada.
https://www.youtube.com/embed/dtSwjFC5lIYBen de 1919 yılına ışınlanmak isterdim, ah düşünüyorum da o döneme ışınlansam ayak uydurabilir miydim acaba? Bence uydururdum yaaa, nahif bir insanım çünkü, neler neler yapardım o dönemde, derinlemesine bakardım o dönemdeki insanlara, kiyafetlerine, hal ve hareketlerine, belki beyaz atlı prensimde o dönemdedir, aşkın en saf halini yaşardık o dönemde sevdiğimle. Halide Edip Adıvar'ı da yakından görme şerefine nail olurdum belki de, kitabını da imzalatırdım, ne güzel olurdu.
Geçmiş garanticiliktir. Gelecek belirsizliktir. Gidip dönmek zorunlu ise geleceğe bi bakıp dönmek, gidip kalıyorsak 1930lara salın beni Gazi Paşamla özel konuşacaklarım var
Bir tarafım geçmiş diyor bir tarafım gelecek diyor illa birini seç diyorsan geleceğe gitmek isterdim geçmişte ne olduğunu biliyorsun ama gelecekte ne olacağını bilmiyorsun
geri dönmek istiyorum 17 yaşıma gitmek istiyorum her bir şey yeniden yaşamak istiyorum ve bu güne kadar tanıdığım kişileri tanımamak istiyorum...
Cevap
11Cevap
Geçmişe gidip düzeltecek çok şey var geleceği de aşırı merak ediyorum. Yaşlanma olmayacaksa gelecek derdim sanırım 😅
Geleceğe gitmek
İleri gitmek isterdim tabi ki geri niye gideyim ki, nedeni de geleceğim de ne yaptığımı görmek isterdim
Müdahele edebileceksem mutlaka gitmek isterdim. Hemde bir kaç tarihe
şu an genç biriyim buda geçmişte olduğum sayılır 😂
Otomatik olarak ileri gidiyoruz 😂
Geçmişe gidip bi kaç konuda daha farklı kararlar verip olduğum yere dönmek isterdim
İnsanlık 200 yıl sonrasını görebilecek mi merak ediyorum.
ileriye cunku gecmiste neler oldugu az cok belli
Gelecehimi görmek istiyorum acaba bu tüm cabalara degecek mi ilerde hayatım nasıl olcak merak ediyorum
ileri mümkünse, sebebi söyleyip tutuklanmak istemiyorum :)))))
Geçmişe gitmem lazım bir çok çifte prezervatif dağıtmalıyım 😂
Geleceği merak etmiyorum daha kötü geliyor. Depremi yaşadık. Şehrin sevdiklerin gitti.
Geçmişte o mutlu yıllarda yaşamak isterdim.
Her şey daha güzeldi. Şu an daha ne bekliyor bizi korkusu var.
Bı yanım geçmiş diyor diğer yanım 20 yıl ileri gitmek istiyor
Geleceği çok düşünüyorum
Geçmişe giderdim çocukluğumda olmak isterdim
İleri gitmek isterdim geçmiş geçmişte kalsın
Geçmişime.. halletmem gereken şeyler var orada..
İleri ve 35 de kalmak isterdim
gcmiste Ataturku gormek ama gelecegi isterim
Geleceğe gitmek isterdim aciz varlığımdan daha hızlı kurtulurum
Geçmişe gitmek isterdim
Geçmiş ya, gelecek çok kötü hissettiriyor.
Şu "anda" iyiyim 😄
Geri gitmek isterdim
İleriiiii
Geçmiş güzeldi
ileri,
Geri geriiii
Geçmiş iyidir. Her şeyin kaliteli olduğu zamanlar
geri gitmek isterim
5 yıl sonrasına ışınlanıp orada kalmak istiyorum
Geri gitmek isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?