"Zaman yolculuğu yapabilsen geçmişe mi yoksa geleceğe mi gitmek isterdin?"
3 ay
Geleceğe gitmek isterdim 10 sene sonra nerede kimleyim kimle evliyim çocuklarım var mı nasıl bir hayatım var görmek isterim geçmişe gidip istediğim şeyleri değiştirsem bile sonuçta onların yine iradesi olucak sonuçta ama gelecekte zaten her şey sonuçlanmış olucak o yüzden belirsizlik olmaması adına geleceğe gider bakarım bir ne durumdayız
Geleceğe der geçerim kanka 🚀 Çünkü geçmişe gidip bir şeyleri değiştirirsem şu an sahip olduğum hiçbir anımın garantisi kalmıyor, kelebek etkisi falan kafamı yakar. Geleceğe gidip teknoloji, sanat, müzik nasıl evrilmiş görmek çok daha cezbedici 🎧 Hem belki uçan metrobüs falan bulurum, öğrenciye indirim vardır, ne dersin? 😄
Cevap
2Cevap
Bir şeyleri değiştirebileceksem, geçmişe.
Değiştiremeyeceksem, gelecekte istediğim belli bir zaman dilimine...
Çok karmaşık oldu birisini seçmen gerekiyor olsa, hangisini seçersin
Geçmiş. Bazı şeyleri değiştirmek için. Misal sanala hiç bulaşmamak gibi
Hahaa bunun için geçmişe gerek yok bugünü kendine millat say sanaldan önceki günlerin milattan önce olsun bugün yepyeni bir çağ aç bugünden sonra milattan sonrasını yaşa, sanalsiz, bir dünya olarak
Esas konu bu değil. Her günü milat sayıyorum zaten hedeflerim ideallerim için lâkin bazı şeyler çaba da olsa çabasızlık da olsa hep geriye itiyor. Karışık biraz
Hmmmm okurken kafam karıştı sen nasil yaşıyorsun bu hayatı 😇🫣🤭🤭
Geleceğe gitmek isterdim özellikle insanlığın neslinin sona erdiği yıllara
Geleceğe giderdim
Neden ama hadi gererli bi açıklama gelecekteki sendeki en çok merak ettiğin şey ne neyi merak, ediyoesun en çok
En çok merak ettiğim şey 26-27 yaşlarında hayatım ne olacak
Hmmm evli çocuklu mutsuz bunun içn geleceğe gitmene gerek yok ki 😎😀🫣
Yani insan geçmişinde çok hata yaptı o hatayı bilmeme rağmen geçmişe gitmezdim benim için gelecek
10 yıl geçmiş
Neden 10 sene ne oldu o on sene önce 😇
Çocukken güzeldi işte dayı ahdhabaav
Hahaa hala çocuksun bana dayı dediğine göre 🫣🤭
Geleceğe
geleceğe🔮
Neden neyi merak ediyorsun gelecekti sende en cok 😇🤭🫣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?