Aile & Toplum Zamanı geri almak isteseniz geçmişe mi geleceğe mi giderdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor geçmişe mi geleceğe mi Güncellemeler+1 yıl değiştirmek yazmistim klavye hatası Zamanı geri almak isteseniz geçmişe mi geleceğe mi giderdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Geleceğe isterdim, çünkü geçmişe alsaydım yine aynı hataları yapardım. 1 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zamanı geri alarak geleceğe nasıl gitmeyi planlıyorsun? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl değiştirmek yazmistim klavye hatası Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl ikisinede gitmek isterdim , Şu an ki aklimla geçmiş olabilir , geleceğide görmek istiyorum 0 0 Yorumla
KralBaskanDöndü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeri gelir geçmişe yeri gelir geleceğe değişir ama zor durum 0 0 Yorumla
AyNolmuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Geçmişe dönüp birinin suratına yumruk atmam lazım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl exx mi Yorumla AyNolmuş +1 yıl Yok bi deyyus Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Zaman geri alınavaksa geleceğe gidemezsinn zaten 0 4 Yorumla Soran +1 yıl klavye hatasi cok buyuttunuz Yorumla LimOncuuu +1 yıl Büyüyen şeyler başka Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Irzını s'ktiğim kıvır g*tüne sok onu Yorumla Soran +1 yıl @olamazmikardesim helal olsun👍 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zamanı geri alınca geleceğe gidemezsin 😀😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl klavye hatasi Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiç zamanla oynamasak böyle kalsa :) 0 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Geçmişe 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Geçmişe isterdim 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Geleceğe :-) 0 1 Yorumla BeyazMamba +1 yıl Ya sen? Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Gecmis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Geleceğe isterdim, çünkü geçmişe alsaydım yine aynı hataları yapardım.
Zamanı geri alarak geleceğe nasıl gitmeyi planlıyorsun?
değiştirmek yazmistim klavye hatası
ikisinede gitmek isterdim , Şu an ki aklimla geçmiş olabilir , geleceğide görmek istiyorum
Yeri gelir geçmişe yeri gelir geleceğe değişir ama zor durum
Geçmişe dönüp birinin suratına yumruk atmam lazım.
exx mi
Yok bi deyyus
Zaman geri alınavaksa geleceğe gidemezsinn zaten
klavye hatasi cok buyuttunuz
Büyüyen şeyler başka
Irzını s'ktiğim kıvır g*tüne sok onu
@olamazmikardesim helal olsun👍
Zamanı geri alınca geleceğe gidemezsin 😀😀
klavye hatasi
Hiç zamanla oynamasak böyle kalsa :)
Değiştirmem. Şu andan mutluyum.
Zortlayım geçmişe kimse kalmadı geride