İlişkiler de neden erkekler takintılı olup küfür eder?

Merhaba arkadaslar öncelikle sorum belki anlamsiz olucak ama ne yapicani bilmiyorum oyuzden burdan dertleşmek istedim. Biri ile 3 yıla yakın ilişkimiz var başlarda iyiydik ama neredeyse son 2 aydir her gün hakaret diymaktan biktim. Her defasında iyi olucam diyip tekrar en ufak şeyde küfür etmesi canımı sıkıyor bende o gundur uzak duruyorum kendisinde o da bundan hayatımda birinin olduğunu çıkarıyor. Kendisinin yüzüne yaptiklarini söylesem'de anlamıyor. Bugün ise kendisini aradım açmadı bende mesaj çektim dışarıya cikicam dedim hemen aradı yoksa açmazdı açınca kızdım ne zaman bir yere gidicem desem açıyor yoksa asla açmıyor ve bunu duyunca neler dedi bana birilerinin yanınami gidiceksin surteceksin diyip duruyor ağza alınmayacak o kadar kelimeler söylediki güven yok aramızda ben yanlış bir şey yapmadım halde aklında hep senoryalar kurup çok takıntılı biri ne yapsam bir şey çıkarıyor bana neler çektiriyor bitsin diyorum olmuyor diyorum bitirmiyor ne yapicam bilmiyorum lütfen bı yol gösterin
İlişkiler de neden erkekler takintılı olup küfür eder?