Bir baska yakisikli goruyom yani onlari. Demek ki secilcek ozellikleri varmis. Cafede felan denk gelince bazen gulumsuyom goz kirpiyom az etegimi yukari cekiyom ya da dekoltemi aciyom yanindakine farkettirmeden☺️☺️☺️ kas goz etse lavaboya da giderim onunla bile. Kotu huy ama napim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Pisliksin. Ayni şeyi senin eşine sevgiline de yapacaklar biliyosun demi? Yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin.
Korkutma beni
Senin gibiler korkmaz. Başına gelince bile ders almazsınız siz
Beni tanimadan konusuyon
Sordugun sorudan ahlak seviyen belli. Tanımaya gerek yok
Ben o baktigi kizdan daha seksi olur onu kendime ceviririm
Çünkü karakterin yok. Basit birisin
Akilli ve seksiyim elde edemeyecegim erkek yok
Seksi olabilirsin ama beynin yok. Aklını kullanmak yerine vücudunu mal gibi sergileyecek kadar düşük seviyesin
Hak edene sergilerim herkese degil hij
Mal ya
Basit karı
Basit degilim senin bile sevgilini alir seni dimdizlak ortada birakirim istesem
Ben ortada kalmam. Beni aldatan da hayatımdan çıktığı için şükrederim. Hayatıma girenleri de özenle seçerim. Senin gibi bir beyinsize beni tercih edecek olan karaktersizler zaten defolsun gitsin.
Sana bişey soyliyim mi? Senin gibi o*ular anca bitaraflarini sergiler. Çünkü gösterecekleri bi beyinleri yoktur. Erkekler de senin gibileri anca işini görmek için tercih eder. Eğlenip bi köşeye paçavra gibi atarlar.
Senin hakkettigin de işte bu
Boyle de kendini avutursun iste☺️☺️☺️aynaya bakarak de bari yalnizligin vurmasin yuzune
Kimse beni kullanamaz
Kendimi avutacagim bişey yok. Peşimden koşan erkek de çok ama ciddi anlamda evlenmek için peşimden koşuyorlar. Senin peşinden koşanlar ise uçkur sevdasına. Çünkü sen bi zavallısın
Ben de ciddi iliski istiyom ama simdi degil
Erkekler senin gibi bi o*ya ciddi bakmaz
Ben o.. degilim sadece yakisikli adamlar yanima yanasir ve bakireligime dokunmadan istedigini yapar
Oraya dokunmadan her b*ku yapınca bakire mi oluyorsun? Kendini kandır sen o*
Her bok dedigin ellesme ve soyma ondan nolcak tabiki bakireyim senden de bakireyim
Hahahaha tabi tabi aynen o*
Hadi kes sesini uğraşamam senin gibilerle
Ay haspama bak senin elindekini alip seni depresyona sokmak vardi ama neyse
Hahaha işime gelir. Hayatımdan senin gibi karaktersizleri ayiklamis olurum çünkü. Siz birbirinize layıksınız :)
Aglarken de boyle dersin☺️
Bana yakışan adam da seni k*cina takmaz zaten. Sorun yok o yüzden. Ben kaliteli biriyim. Hayatıma da kaliteli insanları alırım. Senin gibi ucuzlar düşünsün gerisini
Hahaha basit karı
Basit ve seksi kari diyceksin bu memelerle tavlayamayacagim komse yok
Acıyorum sana 😂
Kemdine aci bence
Ben insanları karakterim ve zekamla etkiliyorum. Sen inse herkeste olan şeylerle etkilemeye çalışıyorsun. Senden etkilenenler de aklıyla değil başka taraftarıyla etkileniyor. Acınacak haldesin o yüzden.
Herkeste boyle vucut yok
Hahaha zavallı 😂
Beni kiskaniyosun o kadar belli ki
Beynin olmadıktan sonra vücudun olsa neye yarar 😂
İkiside var merak etme
Ulan ben seni ne kıskanıcam 😂 Allah senin gibi olmaktan da korusun senin gibilerin yanımıza yaklaşmasına da. Ben aciyorum senin gibilere 😂
Aklı olan senin gibi o* olmak istemez zaten
Kesin oyledir☺️hem vucudum hem aklim seninkinden guzel sutun bacaklarim diri memelerim yusyuvarlak popom var
Hahaha beyinsiz yaa. Keşke bi erkek gelse de şuna ne kadar mal olduğunu anlatsa 😂
Onlar benim pesimde gezer ancan
Onlar senin değil g*tunun peşinde gezer ancak o da 2 dk sürer
Edep herkesin hoşuna gidiyor ondandır