Israr etmiyorlar onu geçtim emek harcamıyorlar adım bile atmıyorlar anca trip atıyorlar. resmen kızlar erkek, erkekler kız gibi oldu neden erkekler bu hale geldi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkekler dişil değil kadınlar bencil, hep ben hep ben.. ilgi manyağı olmuşlar. Erjek zengin olacak evi olacak arabası olacak, çalışkan erkekler o kadar başarıyı elde ediyor enayi değil herkes kendi dengini istesin. Ayrıca kızların geneli de keko, boş insanlar (üni okusa ds kişisel gelişim insanlık yerlerde çoğunda) çok kabalar, ağızlarında küfür, ellerinde sigara yüzde 90 ı böyle kalan kızım nadir insanlar zaten onlara saygımız sonsuz. Herkes önce kendinden sorumlu hedefin yüzde 10 luk kesimde olmaya çalışırsan sana da erkeklerin yüzde 10 luk kesiminden biri denk gelir.
011 Yorumla- 1 yıl
Küfür ve sigara konusunda katılmıyorum. Sadece kadınlar değil, erkekler de küfredip sigara içiyor. Toplumumuzda kadın-erkek fark etmeksizin küfretmeyen ve sigara içmeyen birini bulmak zor. Diğer dediklerin hakkında ise artık öyle bir durumun kaldığını düşünmüyorum. Kadınlar da artık çalışıyor ve kimsenin maaşını ya da evini sorgulamıyor. Hâlâ sorgulayan birine rastladıysan, muhtemelen eski kafalı birine denk gelmişsindir.
- 1 yıl
Sadece kadınlar yapıyor demedim çoğu bu şekilde ve kendilerine bakmadan erkekleri eleştiriyolar düzgün erkek istiyolar ve erkeklerin Kaliteli karaktere sahip olanları Kaliteli kadınlarla birlikte bunlara kalmıyor o yüzden. Erkeklerin de yüzde 90 ı öyle dedim zaten.. kadınların çalışması konusu da aynı şekilde çalışıyorlar, okuyolar hâlâ çoğu zengin koca peşinde çoğunluk bu şekilde
- 1 yıl
Erkeklerin yüzde 90'ı öyledir dememişsin. Hem erkeklerin hem de kadınların yüzde 90'ını aynı kefeye koyuyorsan, burada sırf kadınları eleştireceğin bir durum yok o zaman. "Okuyorlar, hâlâ zengin koca peşinde koşuyorlar" demişsin. Anneannem çalışıyordu, zengin koca peşinde de hiçbir zaman koşmadı. Kadınların zengin erkek peşinde koştuğu anlayışını çoktan aştık sanıyordum; çevremde de hiçbir zaman böyle bir örnekle karşılaşmadım. Kimlerle arkadaşlık kurup tanışıyorsun, gerçekten bilmiyorum
Soran1 yıl@Syuzanna çok doğru
- 1 yıl
Sen spesifik örnek veriyosun ben çoğunluk diyorum tüm kadınlar oyle demiyorum bunu anlamak zor değil ve evet hâlâ zengin koca peşindeler bence de saçma ama durum bu okuyan da aynı kendi meslektaşını falan beğenmez hep daha üstü hak ediyorum mu diye de sormaz. ayrıcs erkekler için de söyledim tekrar okursan fark edersin belki kadınların yüzden 10 diliminde olursan erkeklerin yüzde 10 luk diliminden biri de seni bulur dedim iki tarafın da çoğunluğu sıkıntılı
- 1 yıl
Olum yorumun tek taraflı. Sadece önyargıları besliyor. Hayatında kaç kadınla konuştun ki? Yani çok saçma şuna katılıyorum cidden öyle kadınlar da var ama bir elin parmağını geçmez. Burada çoğunluk olan bu kadınlar değil. Aynı zamanda sadece kadınlar üstüne yprum yapılması komik, çünkü hala eski düşünceli erkekler de bulunuyor; kadınların çalışmasını istemeyen, kendisinden fazla kazanan kadın görünce sindiremeyen kişilerden bahsediyorum çoğunluk değiller ve ben hiçbir zaman erkekler hakkında bu tür genellemeler yapmıyorum çünkü bu kişiler azınlık durumunda. Aynı bahsettiğin kadınlar gibi ki öyle bir kadın modeli bulmak çok zor. Sürekli hemcinslerimin aşağılanmaya çalışılmasından bıktım. Eline ne geçiyor bunu yapınca anlamıyorum. Günümüzde birçok kadın kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyor, eğitimine ve kariyerine önem veriyor. Hala geleneksel kalıplara uyan insanlar olabilir, ama bu tek bir cinsiyetle veya büyük bir çoğunlukla sınırlı değil. Kadınların kendi ayakları üzerinde durma çabaları ve başarıları, genellemelerle gölgelenmemeli. Herkesin yaşadıkları farklı ve bireyler olarak değerlendirilmliyiz cinsiyetimizle değil
- 1 yıl
Ciddi seviyede okuduğunu anlama problemin var ya da bilerek yapıyosun tel taraflı falan değil.. bı elin parmağını geçmez ne demek ya sen 12 yaşında falan mısın üni okudun mu kız ortamı gördün mü hiç bence görmemişsin görsen bilirsin kadınların birbiri için ne kadar tehlike olduğunu nasıl düşman olduklarını şu an kadınların genelinin mükemmel olduğunu düşünüyorsan bence sen kendine sor kaç kadın tanıdığını. Alınganlık objektif görmeme engel oluyo kadın düşmanlığı yapmıyoruz burada defalarca söyledim erkekler için de geçerli diye.. ben genel söylüyorum sen anneannenden falan örnek veriyosun birey olarak kimseyi eleştiriyoruz aşağılama falan da yok... Sakince oku yazılanları erkekler ve kadınlar arasında düzgün karakterli insan sayısı sandığın kadar çok değil bu iyi olanları kötü yapmaz aksine değerini daha iyi bilirsin.. kimseyi gölgede bırakma durumu yok yani. kadınlar kendi ayaklarının üzerinde durması, para kazanması gayet iyi bir şey sorun şu ki daha önce de belirttiğim gibi okuyanlar falan hâlâ zengin koca arıyor çoğunluk böyle bu bir gerçek biraz gözlem yaparsan anlarsın zaten. Savunma durumuna geçmene gerek yok çünkü ortada bi saldırı yok.
- 1 yıl
Erkekler için de geçerliyse başta lafa kadınlar diye girmeyecektin. Üniversite okuyorum öyle de bir ortam yok çevremde. Allahın ağrısında gidip üniversite okursan göreceğin tek kız ortamı da bu olur. Okuyup zengin koca arayan yok. Okuyan kadnlar kariyerlerine odaklanıyor hangi erkeğin ne kadar parası olduğuna değil
- 1 yıl
Kadınlar diye girme nedenim açık. Erkeklerin dişil olmasından bahsetmişsin bunu kadınlar söylediği için onları eleştirdim. İste goremedigin için böyle düşünüyorsun. Bence doğrusu o zaten kariyere odaklanmak en iyisi de durum böyle ama çoğu bu zihniyette. Cevrendekiler böyle değilse şanslısın böyle çevre edinmek önemli.
En İyi Cevaplar
linçlenecek ben de çalışan kadınım ama kadının çalışması ile kadın gücü kafın her şeyi yapar dayatılmasıyla Herkül gibi kadınlar olunca erkeklerin rolünü çaldık iyice. şimdi de eserimizi beğenmiyoruz. ha biz de hep dayatma hem de onların kontrolsüz maskülenliğinin eseriyiz. doğal bi dişil erilmdengesş herkesin bi uyumluus vardı şimdi ise her kadın erilleştirilmeye çalışılıyor. sonra da erkekler şöyle böyle kızları seçiyor diye ağlıyor kadınlar diğer kadınları aşağılayarak. sonra tıpış tıpış dişil enerji yükseltme çabalarına giriyor o beğenmediği kız tipi olmaya çalışıyorlar. 😱😱😱
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHormonlu yiyecekler yüzünden ılıklaştılar işte. Bir de normal diyenler var 😂
41 Yorumla
Soran1 yılVallahi
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 1 yılHormonları bozuktur çünkü
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
72Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılBu çağın en büyük sorunu bu olacak gibi yazık
40 Yorumla
1 yılÇünkü kadınların bazılarına çok kolay ulaşıyorlar, o yüzden ne aşık olacak kadar bir kadına yoğunlaşabiliyorlar, ne de zor elde edilenin kıymetini biliyorlar. Sana teklif etti hayır mı dedin elbet evet diyecek bir sürü kadın vardır bu teklife diye düşünüyorlar ve işin kötüsü haklılar
62 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel özetlemişsiniz
- 1 yıl
Tespit yerinde
1 yılBaya bir linç yemişsin. Ben sana biraz detay vermek isterim.. genelde erkelere daha çok sorumluluk düşünür.. gelecek kaygısı iş ve yapmasi gereken büyük sorumluluklar. Sanıyorum ki o trip atanların hepsi aynı kategoriye giriyor. mantikli ve istikrarlı bir erkek trip atmaz ve daha olgun davranır. Erkek ya da kız trip modunun ayarını kaçırıyorsa uzak durmakta fayda var.. kişiliği oturmuş ve cinsiyetini benimsemiş erkek ya da kadın bunu asla yapmaz. sorunu medeni bir şekilde konuşarak çözmeye çalışırlar.. genelde iş ciddi bir boyuta gidiyorsa kopmalar ozaman başlar... bu yüzden herzaman söylerim. Ikili iliskilerde kartlari açık oynamak lazım. Eline bütün kozlari ver. istemediği kozlari dahi ver ve otur bekle.. niyetini daha çabuk belli edecek ve zamanını almayacaktir. sen gizli açık oynamazsan senaryo uzar gider ve bakmışsın ki yıllarını verdiğin karşı cins hiç ummadığın birisi olmuştur. Zaman kaybetmeyin ve iki taraginda tribi çekilmez samimi olmalı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Benceok da güzel oldu. "Erkek adam dediğin" "Kadın dediğin" Kalıplarından kurtulduk. Erkekler ağladığında eleştirilmiyor, kadınlar biraz da olsa sokağa daha rahat çıkabiliyor. Karakteri düzgün olduktan sonra "kız gibi"" Erkek gibi" Kalıpların bir önemi yoktur. Ayrıca erkekler erkekliği maçoluk, kadınlar da kadınlığı çıt kırıldımlık olarak nitelendiriyor. Bence bu insanı aşağlayacak bir durum
410 Yorumla
Soran1 yılEtek de giysinler tam olsun kalıpların yıkılmasıyla ilgisi yok mıymıy nazlı ağlak yaratıklara dönüştüler
Soran1 yılTamam ayol sen onlarla ol
Soran1 yılNarin prenseslere köle lazım zaten
- 1 yıl
Köle mi? Sen insanlara bu şekilde bakıyor olabilirsin. Bu senin bakış açın ama herkes aynı değil. Duygusal birini istiyor olmam yol arkadaşımı kullanmak istememden değil yarı yolda kalmak istemememdendir. O yolu arşınlarken aptalca kavgalara girmemek içindir. O düşerse ben ben düşersem O beni kaldırsın diye. Yani yolu arşınlarken beni sırtında taşıyan birine ihtiyacım yok. Kendi ayaklarının üzerinde duracak kadar güçlüyüm. Partnerim yanımda yürüsün yeter.
Soran1 yılDuygusal olmak ayrı dişil olmak ayrı. Hödük olsun demiyoruz herhalde azıcık ağırlığı olsun diyoruz. Erkeklik ve maçoluk aynı şey değil.
- 1 yıl
Çok haklısın bu haklılık yayılmalı ürer misin?
- 1 yıl
@SenKendinolyeter düşüncen için teşekkür ederim
1 yılDijitalizim Manyaklığı Ve Market Ürünlerinde Her Türlü Zararı Veren Kimyasal Maddeler Olması Ve İnsanlarında Koyun Sürüsü Gibi Bu Market Ürünlerini Afiyetle Tüketmeleri Hatta ABD Bu Konuda Türkiye den Bile Daha Beter 5 Kiloluk Kova İçerisinde Dondurma Satıyorlar Ve Aşırı Derecede Satın Alıyorlar Maskülen Erkekler 1 Kilo Altın Kadar Değerlidir 😃
10 YorumlaEvet artık erkekler daha dişil hareketler sergiliyor. Bu bir gerçek. Böyle bir toplum isteniyor. Unisex bireyler yetiştirilmesini isteyen kötü zihniyetli güçler var. Yediğimiz içtiğimiz ürünlerde hormonlar var. Bilinçli bir şekilde yapılan bazı kötülükler var. Dejenere edilmiş bir nesil geliyor maalesef.
20 Yorumla
1 yıl34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı seviyorum ben. Bulsam öylesini, karşılarında Hakkı Bulut kıvamında yağız bir Anadolu yiğidi bulacaklar da, garı yok garı 😝
014 Yorumla
Soran1 yılMinyon desene kısaca 😂
- 1 yıl
Jessica May in tanıyor musun sen?
Soran1 yılBiliyorum
- 1 yıl
Heh işte
Tam olarak yüzü vücudu onun gibi olan kadını arzulatici buluyorum ben. Bir de kalem etek stiletto giyiyorsa hele ki... - 1 yıl
Zevkim nasıl?
Soran1 yıl@miniksarıkelebek seni tarif etti sanki
- 1 yıl
Memeleri büyük onun yaf. 😆
- 1 yıl
Ben küçük meme seviyorum 75B meme en leziz olanı üstü gereksiz
Soran1 yıl@evcimenöküz Güzel beğendim
- 1 yıl
Onun memesi mi?
Ben büyük buldum
Jessica May in memesine bak bir de
Acayip arzulatici minicik...
Soran1 yılSen de bişey beğenmiyorsun evde kaldın 😀
- 1 yıl
Seninki 75B ise bul beni 😝
Soran1 yıl75 yokum 90 varım 🤣
- 1 yıl
90 olmaz yaf çok büyük
1 yılBunun sebebinin sosyal medya olduğunu düşünüyorum kusura bakmayalım kozlar ama çoğumuz Abaza erkekler gibi olmaya başladık bir yakışıklı erkek görünce tüm kızlar hoymaşallah falan yazıyor deli gibi yavşıyorlar kimse kusura bakmasın ama bu sosyal medya da erkeklerin poposunu kaldıran çok kız var e haliyle bu erkeklerde dişileşiyor çünkü seçenekleri çok en maymun erkek bile artık birden fazla seçeneğe sahip demem o ki sosyal medya mahvetti kadın erkek dişilik erillik durumlarını
51 Yorumla- 1 yıl
İyi de dediğin mantıksız hay maşallah yazılan kişiyle keko maymunun alakası yok hay maşallah yazılınca kendini kaybeden zaten kaybedecekti bence böylesi daha iyi oldu kadınların süs bitkisi kadar seçilen değil seçen kişi olması çoook daha güvenli
1 yılHic cekemem.
Deger verdigimi belli ederim. Gorup karsi deger verene dunyami acarim. Baktim naz yapiyor ceker giderim. Disil enerji de degil. Sevdigim kadini basimda da tasirim havada cevirir kucagimda da tasirim. Ama ota b*ka virvir dirdir etti mi de yurusun gitsin. Herkes degerli sadece kadinlar degil.
Kadinlar da boyle yaparsa herkes haddini bilir.
03 Yorumla- 1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ya ben nerede yaşıyorum bize neden hiç denk gelmiyor bekleyenler senarat yaparım çadır kurarım yeter ki beni bulsun 😂 yedikleri içtikleri ters tepki etmiş olabilir mi
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kadınlar da artık fazla güçlü , malkoçoğlu gibi adım. atan kadın, emek veren kadın , sorun çözen kadın erkek de erkek hissedeniyor ya da erkeğin kolayına geliyor..
10 Yorumla
1 yılEril olan adamı (trip atmayan) ilgisiz bırakmayan içinden geldiğinde sürekli hesiye alan adamı ben kapmışım galiba 🥰
17 Yorumla- 1 yıl
Hediye demek istedin galiba
- 1 yıl
Evet yanlış yazmışım
- 1 yıl
İlgi beklemek neden? Seviyor musun o erkeği? Yoksa ilgisini mi seviyorsun? Yoksa hepsini mi
- 1 yıl
Öncelikle kendisini daha sonra ilgi alakasını seviyorum
- 1 yıl
Tipini mi seviyorsun
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Boyu senden uzun mu
Gizli Üye(36-45)1 yılNedenlerini söyleyeyim.
Erkeğe diş geçirmeye çalışıyorsunuz. İlişkide erkek yöneten, yönlendirendir. Karar veren, sorun çözen.
Ama hem erkek böyle olsun istiyorsunuz hem de erkeğe hükmetmeye çalışıyorsunuz.
Biz de böyle eril kadınlar istemiyoruz.
00 Yorumla
1 yılHormonal savaş ve piskolojik toplumsal savaş altında erkekler şuanda toplumda testesteron seviyesinin testine kadınlar ve erkekler olarak ayrı ayrı bakılsa kadınların testesteron seviyesinin erkeklerden kat kat fazlalaştiğını görebilirsiniz
00 Yorumlabütün dünyada testesteron seviyeleri 30 yıldır düşüyor. nedeni tam belli değil. plastik kullanımı, giğer kimyasal maddeler diye düşünülüyor.
başka nedenleri de olabilir sosyolojik olarak. ama temel sebep biyolojik.
00 Yorumla
1 yılÇalışan kadının erkek gibi davranması ve erkeğe dayatılan kadının yanında duran kanunlar bunlar erkeklerin eğriliğini yok ettiği gibi bunu başaran kadın biz ne yaptık demek yerine neden böyle diye salağa yatıyor trajikomik
00 Yorumla
1 yılYa aslında toplumdaki kadın her şeyi tek başına halledebilir dayatması biraz özgüvensizlik oluşturuyor erkeklerde bu da eril enerjiyi düşürüyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yılDemek bir tek benim karşıma çıkan erkek öyle değilmiş. Bunu fark eden başkası da varmış 😅
10 Yorumla Yani diyorsun ki eskiden sadece kadınlar ısrar etmiyordu ve emek harcamıyordu ve sürekli trip atıyorlardı 😂😂😂 erkekleri gömmek isterken kadınları anlattığın için teşekkürler 😂😂😂
10 Yorumla
1 yılHakkaten ya askere de biz gideceğiz heralde
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılDönem değişti. Kızlar erkeklesti erkekler kadınsı oldu.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılArtık daha fazla opsiyonları var, onlar da naza çekebiliyorlar. Ki zaten o kadar da feminen değiller bence.
Beyler trip atmayın ama cidden hiç hoş durmuyor 👍🏻00 Yorumla Bunun dişil olmakla bir alakası yok. En çok kim istiyorsa o uğraşacak. Birisi seni istemiyor veya öyle çok da bayılmıyor ama sen çok istiyorsun. Kim ısrarcı olur sence?
00 YorumlaÇünkü her şey o kadar ortalıkta ki enek verdiği insandan cinsellik alamayacak. Emek vermedikleri kapıda sıra oluyor. Günümüzde kedileri evcillestirdik fareler sokakta cirit atıyor. 😬
00 YorumlaBir kapı iki kere tıklanır, içerde biri varsa açmak isterse açar yoksa oradan uzaklaşılır
Kapıyı zorlayarak açılmasını seven kadın net m. aldır, tahammül edemem ki bu tip kadınların peşinde koşmak s. alaklıktır
Günümüz kadınların çoğu ahlak edep sevgi yerine kafalarında sınor belirlemiş ve onları verene ödül olarak 250 gram sunmaktan başka bir şey ellerinden gelmiyor
Hayatı yaşamak ve yaşatmak üzerine inşa ederseniz karşılığı gelir03 Yorumla- 1 yıl
20lik kızlar eğlenmek isterler nazlıdır, elde edene kadar bin dereden su getirtirler. Buruşacaklarını bilseler en güzel çağlarını bir erkeğe feda edebilirler. 30luk kadınlar kaprislidir, adama hayatı zindan ederler, kedileriyle mutludurlar oysaki
bir kediye verdiği değeri verseler olay çözülür aslında. Her iki yaştaki kadınlar evliliğe de uzaklar
Nerde bu yaştaki kadınlarla konuşsam emek vermeden milyoner kucağı istiyorlar
Aynen 1 ev 1 araba yüksek maaş 185 boy 20cm bebek gibi seven düşman gibi s. iken oturmasını kalkmasını nerde ne yapacağını bilen dinen profesör olmuş kadının giyimine karışmayan, kadının erkek arkadaş olabilir diyen, her hafta tatil sunan, evde yemek yapan erkek olmak, ütüyü de yapan, karısının başı ağrıyınca dünyaları yıkan, ev temizliğini yapan, hatta yeri gelirse bebeği de erkek doğursun denilen kafanızda böyle bir dünya var
1 yılErkekler için kafalarınızda oluşturduğunuz kalıpları her konuştuğunuz erkeğin üzerinde uygulamaya çalışa çalışa ayarlarını bozdunuz..
Erkeklik ne demek kimsenin haberi bile kalmadı..00 Yorumla
1 yılCok fazla alternatif var pesinden kosmak yerine yeni birini kolayca bulabileceklerini biliyorlar bence, bir de kadin cok baskin davraninca kendilerini geri cekiyor olabilirler (benim tecrubem...)
00 YorumlaBunun dişillikle ne alakası var , artık maymun gözünü açtı eskisi kadar erkekler değer vermiyor kadınlara sadece mantıklı olan da o
04 Yorumla
Soran1 yılDeğer vermemeyi para yedirmeyi filan kast etmedim davranışları değişik küçük bir tartışmada küsüyorlar engelliyorlar trip atıyorlar hazırcılar
Soran1 yılİğrençsin
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. yanlış adamlarda ziyan oluyorsunuz yavrum ☺️ doğru adamlar tırnağınıza zarar gelmesin diye gözünüzün içine bakıyor ama siz görmüyorsunuz
04 Yorumla
Soran1 yılHani nerde 😀
Soran1 yılSen misin yoksa 😂
1 yılVakit erkeksizlerin, erkeklerine adım atma ilişki için çabalama vakti. Artık evlilik ciddiyet devri bitti, seks devrindeyiz ilgi sevgi görmek istiyorsanız buna mecbursunuz.
01 Yorumla- 1 yıl
Senin gibi serolar mecbur olduğunu düşünür anca
kendini bir nane sanan kızlar yüzünden. kız sümüğü cekeceğime keyfime bakarım diyor erkekler artık
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yapicak kadar zeka geriligin var demekki
04 Yorumla
Soran1 yılKızların yorumlarına bakarsan çoğunluğun hemfikir olduğunu aynaya bakarsan da canım görürsün
- 1 yıl
Tamam balina
Soran1 yılSus müsvette
- 1 yıl
Guldurme beni balina
Siz buna dişillik diye durun. Biz ise eskisi kadar s2mizde olmadığınızı kulağınıza fısıldıyoruz 🫵🏻😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Sizde naz yapmayin o zaman ztn erkekler taktik yapiyordu herkes oyuncu resmen sizde inaniyordunuz sonra bakiyosunuz kötü biri e bunu istiyonuz ztn 😒
00 Yorumla
1 yılKadınlar yüzünden valla esitlik nafaka pozitif ayrimcilik bilmem ne diye diye erkekleri kiz yaptilar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı. Sanirim kizlari kolay elde ediyorlar. Kizlarda kendilerine got gibi davranan erkekleri arzuluyor🤷♂️
00 Yorumla
1 yılBilemiyorum ben de
Ama hepsi değil bu arada
Yani dünyadaki birkaç milyar erkek arasında bir 10 farklı erkek vardır hahahahaha 🤣🤣
00 YorumlaÇözüm basit yüz vermeyin şunlara. Cevap vermeye bile tenezzül etmeyin kendi kendilerine yaşasınlar
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBilgecan dedenin karakter değiştirme kaskını takmışlar
10 Yorumla Bende adım atmadım aslında ama öyle gelişti uzun bir öykü
10 Yorumla
1 yılBende anlamıyorum ya ex im ağlıyordu oyundan çık biraz benimle ilgilen diye bu corona aşıları mi acaba ters etki yaptı da bunlar karı gibi ağlıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOnlar da insan tüm hayatları boyunca kadının kölesi olamazlar ki. Kırilabilirler de. Bana normal geliyor bu durumlar.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSiz istediniz böyle olmalarını alın hayrını görün hiç şikayet etmeyin😅
01 Yorumla- 1 yıl
Bitmediniz o güzel adamların kıymetini bunlara kaldınız geçmiş olsun iki bacı gezersiniz artık 😅
Dengeler çok bozuldu çünkü kadınlar eril erkekler dişil modern dünyanın dayatmaları, feminizm sonucu
00 YorumlaManipule edilemeyen, kafese girmeyen erkeği dişil olmakla suçlamak da moda oldu.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Ha adım atınca bu adımların sonu oluyor. Niyeyse bu adımlar her seferinde artıyor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Ya maço sevip şiddet görürsünüz ya da dişil sevip huzursuz olursunuz ortanız yok ondan
00 YorumlaKanunlarla boynumuzu büktünüz eşitlik istediniz. Alın size eşitlik.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. feminizm yuzunden. kadinlar olarak erilleştiniz bizde mecburen prenses olduk
00 Yorumla
1 yılDaha güzel değil mi? Ama trip atmam ben ita. at ederim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Adım atılacak bir ilişki tarzı kalmamış olabilir mi?
00 Yorumla
1 yılzoru oynayıp taktik yapmaktan kafayı yediniz erkeklere de yedirdiniz o yüzden olabilir mi acaba
00 Yorumla
1 yılFeministlere söyledik dinlemediler sonuçlarına katlansınlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kadınlar çok fazla eril. Bu da bir etken.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkadın erkek eşitliği diyip kadınları erkekleştirmeyi normalleştirdiğiniz için olabilir mi? erkekler de kadınsılaştı işte neyi beğenmiyosunuz istediğiniz bu değil miydi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın milleti neden bu kadar tatminsiz. Erkeklere çok kaba dediniz. Erkeklerde kibar, saldırgan davranmamaya çalıştı suç oldu. Yani ne istiyorsunuz siz Allah aşkına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİşinize gelmedi mi hemen "dişil" Yaftasını yapıştırın. Emek dediğin karşılıklı olur. Yok öyle artık armut piş, ağzıma düş
01 Yorumla
Soran1 yılKarşılıksız emek olsun diyen yok zaten
Kizlar her dediginden emin olunursa her şey onlar için yaratıldı diye düşünürlerse öyle olunur.
00 Yorumla
1 yılGüçlü kadın profili arttığı için kadınlarda eril enerji erkeklerde dişil enerji arttı ondan.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bu kadınların bir yalanı. Kölelik devri bitti Pet Shop a gidin ordan satın alın kendinize
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem