Kişilik & Karakter WC'ye girerken telefonunuzu yanınıza alıyor musunuz? Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç WC'ye girerken telefonunuzu yanınıza alıyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Almam hayır 1 0 Yorumla
sdkdkfkf Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır. İğrenç. Tuvalette fazla zaman geçirmek iyi bir şey değil. Hem ruha hem akla hem de vücuda zarar verir. 1 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet bazı zamanlar alıyorum ama bazen de şarj dolmuyor almıyorum 1 0 Yorumla
deathfire Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Laptop aldığım da oluyor 0 2 Yorumla Celebrindir +1 yıl Aga sen naptın 😂 Yorumla deathfire +1 yıl Kanka ben duşa akıllı saat telefonla giren insanım normal benim için laptop tablet ne bulduysam alıyorum bazen tek alamadığım ps5 o da tv olsa su geçirmez olsa alacağım tek şey Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. hayır, 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Almam hayır
Hayır. İğrenç. Tuvalette fazla zaman geçirmek iyi bir şey değil. Hem ruha hem akla hem de vücuda zarar verir.
Evet bazı zamanlar alıyorum ama bazen de şarj dolmuyor almıyorum
Alırım..
Laptop aldığım da oluyor
Aga sen naptın 😂
Kanka ben duşa akıllı saat telefonla giren insanım normal benim için laptop tablet ne bulduysam alıyorum bazen tek alamadığım ps5 o da tv olsa su geçirmez olsa alacağım tek şey
işim uzunsa evet
Aliyorum
😔
Hayır 😬
hayır,
Nadir
Alıyorum maalesef