Tuvalete cep telefonuyla girdiğiniz olur mu?
...
...
Evet
Hayır
Cep telefonu kullanmıyorum
Ben şöyle iza edeyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, hatta oturdum telefonu dizimin üzerine koydum, kalkma hareketi yaparken onu orda unuttum, tuvalete düşürdüm, yolunu buldu gitti. Sıkıştı bi de orda. Koştum çıktım tuvaletten. Elime bi poşet geçirdim soktum elimi telefonu çıkardım ordan. ama sonra bida tuvalete telefonla mı girmek ? Asla... 2 dakika beklesinler yahu
öggg mıgdem kaltı bee:) ne mıgdelı kızmısın
Hayır olmadı
Şöyle izah ediyim : Tuvaletle ne alakası var :) insan oglu yanında taşır,kimisi uzun dönem kullanım icin yanında bulundurur :D can sıkıntısı malum,kimiside tweet atmak face'de kopamadıgı yalakalarıyla yazısmak icin =) onların durumuda sapkınlık
ne diyorsun ben bizim küçük tv ile bile giriyorum.
trt haberlerini orda gözlemek dinlemek çok keyfili :))
Cevap
15Cevap
Banyo yaparken mesajlara cevap verip tuvaletteyken telefon görüşmesi yapabilme kabiliyetim çoktur. Hatta ve hatta Facebook Twitter gibi sosyal ağlara wcdeyken giriyorum. En sevdiğim romanların soluksuz kısımlarıni orada okuyup heyecanlanıyorum (=
pekii Benim bir Sorum olucak Bayagı:) iyisin yanide .. Hani, ornegın Klozetlı tuvalette Hanı oturuyorsun yaa ya otur otur roman okuyorum dıyorsun ter yapar ya hem cok tuvalette kalmak gunah .Normal tuvalete gelelım.. ya o kadar otursam ayaga kalkamam heralde belım dızlerım kopar kılolu degılım ama uyusur ınsan ya:) ben erkekler uzun kalır sanırdım.. tuvalette
dışarı da bir yerdeysem alışveriş merkezinde falan bir tek o zaman telefonu bırakamıycağım için girerim
hayatımda bir kere cebimde telefonla tuvalete girdim o da unutmuşum arka cebimde farketmedim o da tuvalete düştü hemde alalı 1 hafta olmuştu :///
Yani yanımdan ayrılmaz ki hiç. Hatta bir alışveriş merkezinin de telefonum klozete yar oldu.
tuvalette bır ınsan telı ne yapar ya:) cantada durur asarsın gıder:)
:( kotumun cebindeydi
tuvalete cep telefonuyla giren bir ben varım sanıyordum yalnız değilmişim mutlu oldum :))
Tuvalet telefon =vazgeçilmez ikili Senın için Demek:)
vazgeçilmez değil ama yine giriyorum arada :))
he girdim. Gömleğimin cebinde unutmuşum eğilince telefonda malum yere gitti:))
Hacı telefonla giripte oraya düşürmüşlüğüm bile vardır lanet olsun o güneeeeee ıyk :S
evet bi defa oldu ondada deliğe düşürdüm :( ilk telefonumdu :(
allah allah tuvalete gıren kısılerın yorumlarına bak hepsı ...kesınlıkle tuvaletın delıgıne tlf dusurmus
eğer biriyle acil mesajlaşmam gerekirse girmek durumunda kalıyorum bazen
AVM gibi dışarıda halka açık tuvaletler dışında telefonla pek girmem.
Bir keresinde tuvalete düşürmüştüm, kurutup servise gönderdim, ıslandığını farketmediler
Bazen telefon benden uzun kalıyor tuvlette unutuyorum arıyorum klozetin üstünde bırakıp çıkmışım öyle anlar da oluyor.
Cevabım r
telefondaki bütün oyunlarımın rekorlarını tuvalette kırdım :D
Evet bir zamanlar sıklıkla girerdim tuvalete banyoya bile girmişliğim var :D
olmaz mı ayıpsııın :D düşmesin die ne kadar ugrasıyorum :D
geçen oyun oynamaya dalmışım tuvalette.farkına varıp ayağa kalkayım dedim dizlerim tutmadı billahi
Tuvalette masturbasyon yaparken çok lazım oluyor. xD Telefondaki p*rnoları izliyorum. :))
Evet, onca ses efekti arasinda mesaj bile atilabilir hahah
su sesi,ıkınma sesi,tuvalet kadıgı yırma sesi:) baska
evet oldu hemde çok uzun süreceğini anladım mı alıyom yanıma
uzun surecek bu savas bırakalım dıyorsun yanı:) way be uzun kalırmısın o kadar
e anca atıyorum
işte cepteyken otomatikman girmis bulundugumuz oluyo
Leptop Telefon Ipad Ihone hepsiyle girmisdiyim var:DD
yapısık ikiz gibiyiz.
@tuvalet
laptopla girdiğim de olmuştur
telefonsuz tuvalete girilmez zaten :)
gırıp de dusurdugum oldu hatta
evettt giriyorum🚾🙈😇
o bensiz yapamaz canısııı :D
:) vallaha genellikle dikkat ettım bayanlar telefonları bırakmıyor masada cunku bırı okur:) patlarım die
yani. orda kimlerin kimlerin dedikodusu yokk iiiii
Śuanda saba wc'den yazıyorum :D
peki yazdıgın zaman zor mu gectı :) kolay mı
hiç bir yerde ayrılmıyoruz
Evet yani laptopla dalmışlığım da var :(
lisede kaldı o dönemler
Evet giriyorum arada
Her zaman olur gecelri dışında
Olur
Girmeyen varmı
Evett :)
iyi gidiyor heleki bagırsakların çalışmıyorsa ama musluktan sonra kullanmıyalım:) telefon sonra mundar olur:)
evet olmuştur.
Cep telefonu kullanmıyorum
yok artık..
evet
Evet. :(
Evet oluyo bazen
Evet :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar