İnternet & Teknoloji Tuvalete telefonunuzu goturur musunuz? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor JSJSNSJSJSJJSS Güncellemeler+1 yıl Olm bugun sinavdan dolayi herkes erken mi zibardi? Tuvalete telefonunuzu goturur musunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ayaz_07_34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Valla son zamanlarda bende de basladi bu Shrek kardes 1 7 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ya yeter aqqqq yine mi yeni hesap Yorumla Ayaz_07_34 +1 yıl Lan sende mi yeni hesaba gectin shrek valla benim hesap ban yedi ya Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ya ne bk yapiyon hesapta oda belli degil Yorumla Ayaz_07_34 +1 yıl La sen nasıl beni hatırlion onu da anlamadim he Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Burnum iyi koku alir zargo Yorumla Ayaz_07_34 +1 yıl Zargo ne la bu arada hesapta da çok bişe yapmiom sadece +18 dönüyor biraz o kadar Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Telefonsuz WC ye girilmez adab-ı muaşeret kuralıdır.💩💩💩💩💩 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Of koris boş ver sen ya ne anlar bunlar😌 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayıırrr ama bir arkadaşım var götürür saatlerce çıkmaz leş insan 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl JSNSNSNSNNSSMSKSSJ yastigin iyorganini gotursun bidahaya Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Yemeği bile orada yer utanmasa… Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Oogk Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet. popiş silme uygulamasını indirdim. Defalarca peçete harcamaya son. Tek sokuşta telefonumla halledebiliyorum işimi. Teşekkürler play store <3 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Iste tasarrufun vucut bulmus hali Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl tuvalete telefonsuz girmem ki zaten, unuttum mu geri cikar alir oyle girerim tadi yok yoksa oyle duvarlari izliyom olmuyor oyle kjdfkdjg 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl KSKSKSSKSKSKSKSKSK bende kapiyi izliyom Cevap sahibi +1 yıl duvardan farki yok olmaz oyle dkfjd ShrekinS2 +1 yıl Hayir kapi daha iyi Cevap sahibi +1 yıl nesi iyi lan duz kapi iste ShrekinS2 +1 yıl Belki desenli benim ki
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl telefom yokki birtane var ama çalışmıyor olsa götürür müyüm götürürüm herhalde 1 1 Yorumla arascanpolat +1 yıl iletişim yokki Yorumla
deliremecem Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Jakuzime sadece köpük, bira götürürüm doğallık olan yerde yapay telefon olmaz 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. hayır götürmem tuvalette öyle zaman geçirecek şeyler yapmıyorum. 1 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Telefonsuz sıkılıyprum💛 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Cok mu uzun kaliyon ahahahah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet orada oyun oynuyorum 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hangi oyun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mobile legends Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senle mesajlaşırken evet hdjdjdj 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl hahahahahhaahaha Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Güzel oluyor ama 😁 1 7 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kac saat duruyon🤣 Yorumla Hakan5581 +1 yıl O kadar da değil kaka yaaa 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kac asir iste🤣 Yorumla Hakan5581 +1 yıl Yarım saat 45 dk civarı bişey canım fazla değil. 😊 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yuuuuuh Yorumla Hakan5581 +1 yıl Şaka bea basur olurum o kadar dursam Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bencede NSNSNSJSJSS Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok.. 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Uzdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıcarken telefonla mı uğraşıcam Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Adam isemeyi unuttu aq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sıcarken napıyorsun Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Telefon oynuyom Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Telefonun sıçıyor mu 1 8 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Agzina evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman ağzını açma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açarsan da portakal dilimi emcükle Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ama neden gecen tesekkur etmistin kasikla kaiskla bitmedi diye. Neyse bu sefer kekik tuz biber eklerim oyle yersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam halüsinasyon görüyorsun🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Poh yeme artık Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay sus yemek yicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Valla son zamanlarda bende de basladi bu Shrek kardes
Ya yeter aqqqq yine mi yeni hesap
Lan sende mi yeni hesaba gectin shrek valla benim hesap ban yedi ya
Ya ne bk yapiyon hesapta oda belli degil
La sen nasıl beni hatırlion onu da anlamadim he
Burnum iyi koku alir zargo
Zargo ne la bu arada hesapta da çok bişe yapmiom sadece +18 dönüyor biraz o kadar
🤣🤣🤣
Telefonsuz WC ye girilmez adab-ı muaşeret kuralıdır.💩💩💩💩💩
Of koris boş ver sen ya ne anlar bunlar😌
Hayıırrr ama bir arkadaşım var götürür saatlerce çıkmaz leş insan
JSNSNSNSNNSSMSKSSJ yastigin iyorganini gotursun bidahaya
Yemeği bile orada yer utanmasa…
Oogk
Evet. popiş silme uygulamasını indirdim. Defalarca peçete harcamaya son. Tek sokuşta telefonumla halledebiliyorum işimi. Teşekkürler play store <3
Iste tasarrufun vucut bulmus hali
tuvalete telefonsuz girmem ki zaten, unuttum mu geri cikar alir oyle girerim tadi yok yoksa oyle duvarlari izliyom olmuyor oyle kjdfkdjg
KSKSKSSKSKSKSKSKSK bende kapiyi izliyom
duvardan farki yok olmaz oyle dkfjd
Hayir kapi daha iyi
nesi iyi lan duz kapi iste
Belki desenli benim ki
telefom yokki birtane var ama çalışmıyor olsa götürür müyüm götürürüm herhalde
iletişim yokki
Jakuzime sadece köpük, bira götürürüm doğallık olan yerde yapay telefon olmaz
hayır götürmem tuvalette öyle zaman geçirecek şeyler yapmıyorum.
Telefonsuz sıkılıyprum💛
Cok mu uzun kaliyon ahahahah
evet orada oyun oynuyorum
Hangi oyun
mobile legends
Senle mesajlaşırken evet hdjdjdj
hahahahahhaahaha
Kim götürmüyorki😅😅😅
Goturmuyomus biri
Canım sıkılırsa 🤣
Götürmem, hiç götürmedim de
Tabiii kiii yoksa can sıkıntısı
Güzel oluyor ama 😁
Kac saat duruyon🤣
O kadar da değil kaka yaaa 😂
Kac asir iste🤣
Yarım saat 45 dk civarı bişey canım fazla değil. 😊
Yuuuuuh
Şaka bea basur olurum o kadar dursam
Bencede NSNSNSJSJSS
Evet her zaman 😃
Yok..
Uzdu
Sıcarken telefonla mı uğraşıcam
Adam isemeyi unuttu aq
Sen sıcarken napıyorsun
Telefon oynuyom
Telefonun sıçıyor mu
Agzina evet
O zaman ağzını açma
Açarsan da portakal dilimi emcükle
Ama neden gecen tesekkur etmistin kasikla kaiskla bitmedi diye. Neyse bu sefer kekik tuz biber eklerim oyle yersin
tamam halüsinasyon görüyorsun🤣
Poh yeme artık
Ay sus yemek yicem
Sen bilin
Götürürüm
Evet
Evet
Asla