Teşekkürler @Bgyontar 😊
Kafa dinlemek istediğinizde, bu süre ne kadar sürüyor?
Teşekkürler @Bgyontar 😊

Belli olmuyor bazen 1 saat bazen 1 gün. Bizimkiler kavga ettim bi gün vurdum kapıyı çıktım evden öğlen saatleriydi, oturduğum yere biraz uzak aile parkı var evimden yarımsaat arabayla yürüyerek oraya gittim ta. Neyse saat gece 2 olmuş ben sinirliyim huysuzum uyumuşum orada dedim eve gideyim, polis gelmiş, annem kötüleşmiş ambulans gelmiş herkes beni arıyor. Telefon sessizde kalmış 46 cevapsız çağrı eve geldim ama babam kaldırdı elini vuracak. Vur dedim awq vurda dedim bir daha bok görürsünüz yüzümü az bile dedim size babam yumruğunu sıktı. Annem bi sarıldı ama yalvarıyor bana bir daha bana bir daha böyle bir şey yapma diye. Vesselam öyle işte belli olmuyor artık biliyorlar kafa dinleyeceğim diyorum karışmıyorlar.
Yani genelde kafa dinlemek istediğimde odaya giderim yatağa uzanırım önce burada bir yorum yaparım sonra müzik dinlerim film dizi izlerime sınırsız internet varsa ondan sonra da yalnız başıma bir iki üç saat falan kalırım ondan sonra annemin babamın yanına dönerim
Rahat 8 saat o kadar iyi geliyor ki... o 8 saatte film izlerim.. çıkar yürürüm.. tel uçak modunda.. ne aramalar, ne bildiriler.. bakım, yemek, kitap.. bağımlılık yapıyor ama off aşırı güzel.
Günün 3 te biri yetiyor demek ki. Ama ne sıklıkta yapıyorsun bunu o önemli tabi 😀
Geçen yaptim cok iyi geldi yine yapasim var.. alışkanlık yapıyor
Cevap
6Cevap
Benim duruma göre değişir.. bazen şarkı dinliyorum bazen de film izliyorum
2 saat 15 dakika mı 😀
Yani :D duygusal olunca filmler baya kafamı dağıtıyor
Kimi zaman 6 ay kimi zaman 1 sene.
Alıp başımı gidebiliyorum.
Onun adına özgürlük mu denir bilmiyorum ama güzel oluyor.
Herkese nasip etsin.
Minimum 1 saat, maksimum 2 hafta. Ortalama olarak 3 gün oluyor, senelik izinlerde 4 ila 8 gün kafa dinlemeye ihtiyaç duyuyorum.
Yaklaşık 3 yıldır kafa dinleme dönemimdeyim
Seninki kafa dinlemekten çok alışkanlıkları değişmek olmuş sanki 😀
Huzuru yakaladıysan alaaa tabiki 😊
Çok şükür huzurum yerinde ya😂
İki gün sürüyor genelde 😄
Kısaymış 😀
Duruma göre degişiyo ya bazen 1.2 gün çogu zamanda 1.2 hafta süre biliyo
Kafa dinlememi isteticek sebeplere göre değişir belki yarım saat belki bir hafta
Değişiyor duruma göre
Bazen 2 saat bazen sabaha kadar değişiyor
Mooduma göre değişiyor belirsiz
6aydir kafa dinliyorum
Belirsiz zamani yok
Bu sürenin bitmesini beklersem sonsuzluk olur
Uyuyorum genelde ya da müzik dinlerim
cok fazla surmuyor aninda bitiyor
Çok uzun sürmüyor
Uzun sürüyor.
Yaklaşık bir hafta
1 hafta,