Sizce hangi duyguları eksiktir böyle yapanların?
Empati ve Saygısızlık
Dürüstlük ve Tutarlılık
Utanma ve Merhamet
Hepsinden bir parça koy
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangi duyguları eksiktir böyle yapanların?
hepsinddn biraz.
çünkü hem yalan söylediği için ve arkasında durduğu için utanmazdır.
hem yüzüne söyleyemediği için korkak.
hem tutarsız ve hemde karşısında ki insanın neler yaşadığını bilmediği ve neye göre o hareketleri yaptığını anlamadığı için empati yoksunudur.
kısacası karaktersizliktir bu durum.
bu tip insanlardan koşarak uzamak lazım.
iş yerinde yaşıtım bir çocuk var tam bu tip bide kendini erkek sanar ya bu tipler daha komik.
aynen kanka haklısın diyorum her muhabbetimizde.
çocukla her gün muhabbet ediyoruz ama çocuk saatlerce ne konuşuyo bir kere bile dinlemedim aynen kanka diyerek cevap verdim de neye verdim bilmiyorum.
şu şekil olcaksın bu tiplere"aynen kanka" bitti mevzu.
Çok güzel bir yorum. Katılıyorum
Bence bu tür insanlarda karakteri direk eksiktir.. yani bir kişi başkasının arkasından konuşuyor yüzüne ayrı konuşuyorsa zaten o insana güven olmaz.. ve günümüz de de o kadar çok denk geliyorum ki bu insanlara.. kimseye güvenmemek gerekiyor.. bazıları da arkadaş dost gibi görünüyor zaten. utanma merhamet dürüstlük tutarlılık Empati ve Saygısızlık yani kısaca bu tür özelikleri yok hiç bir şekilde
Hiç tahammül edemediğim insan tipleri maalesef
Maalesef abla
Teşekkür ederim abla <3
Rica ederim
Hepsinden de bir parça koyuyorum oraya. Onlar var ya onlar şeytanın vücut bulmuş halleri, iftira onlar da, döneklik onlar da, maşa kukla onlar, sinsi ikiyüzlü, güçlü kimse ona yalakalık yapan zavallılar, çünkü güçsüz oldukları için, güçlü kişiyle anılmak istiyorlar, dengesizler tabii, o kişilerin ahlaki duyguları eksiktir, aman uzak dursunlar benden, güven duyulmaz onlara, ikiyüzlü oldukları için, sinsi oldukları için ondan ona laf taşırlar tabii kendi söylediklerini söylemezler asla, kendilerini de iyi zannederler yazık
Evet katılıyorum
Cevap
20Cevap
Düz sinsi böyle tipler. Bunlarda ne var ki ne olmasın? Vicdan, karakter, dürüstlük, zaten yok bir de işin beteri bu tiplerde zekâ da yok, çünkü arkasından ayrı yüzüne ayrı konuştukları kişileri enayi yerine koyacak kadar da @hmaklar😃
Aptal oldukları dışında söylediklerine katılıyorum
Ve çoğu insan maalesef bu karakterde her yerde dayıları hızla artmakta.
Muhatabını enayi yerine koyan insan @ptalın dibidir. Kendi akıllarını zirvede görüyor bu tipler. Aklı başında biri kimsenin yüzüne başka arkasından başka konuşmamalı iş kısa sürede anlaşılıyor çünkü 😎
Haklısın ama sanki herkes böyleymiş gini
Geliyor bana özü sözü bir insan yok denecek kadar az herkeste bir menfaat ilişkisi inan evliliklerin bile çoğu ticari amaçla yapılıyor
Biliyorum sıkıntı yok 😎
Bu tip insanlara şeytan diyorum ben.
Kişilik karakter yoksunu, yüzsüz, saygısız, hatta kendine de saygısız!
Onlara hangi duyguyu koyarsan koy ağır gelir kaldıramaz.
Öyle haklısın ki
Şuranın kısa özeti ne deseler şu soruyu suratlarına çarpardım 😅
❤️
Böyle insanların karakteri eksiktir, karaktersizdir. İnsan mert olur birinin yüzüne söylemeyediğini arkasından atıp tutmazsın. İki yüzlülük yapmazsın, yiyorsa kıçın söyle söylemek istediğini adamın yüzüne karşı.
her şey eksik karaktersizlik dir benden uzak. olsun
Hepimizden uzak olsun
Amin amin başa bela böyle tipler adamı deli ediyorlar birde savunurlar kendilerini onun için bu tür insanlar yanımıza gelince vurucan tekmeyi kapı dışarı aticaksin
Öyle insanlarda eksik olan duygu değil karakter olsa gerek
O komple yok
Ya hep bir yazı görüyorum buda olabilir Allah hep işaretler yolluyor şükürler olsun kurtarıyor yalancının özellikleri önce sana diller döker sonra birşeyler vaat eder sonra senden vazgeçer aleyhine bir çok şey konuşur bu bana arkadaşımı hatırlatıyor demek ki kız yalancı doğmuş vay be ya zaten kendine ediyor oldu ki yalansa herkes kendine yakışanı yapar seni de tanımış olduk ikiyüzlü insan ama ben zaten sezdim bir tuhaflık olduğunu son kavgada zaten onun imtihanını verince daha da soğudum ondan
Karakteri, yüzünün astarı, edebi, utanması.. Kısaca insanlık adına hiçbir şeyi yoktur..
Hangi duygunun eksikliğini yaşıyorlar bilmiyorum. Bu düpedüz karaktersizliğe giriyor bence
Dedikodu boş kendini geliştirmeyen karşı tarafın kıskançlığın dan dolayı onu karalamaya çalışan kişidir takmamak lazım boylelerini
Vicdan da eksik aynı zaman da.
Evet vicdan işi değil bu
Bence duygu eksikliği değil organ eksikliği organı ise yüz (yüzsüzlük)
Kıskançlığı da ekleyelim atlamışız :)
Biz onlara genel olarak yüzsüz diyoruz.
omurga eksiği
Hepsinden bir parça maalesef
Duygu değil karakter eksik.
Cesaret, utanma ve derüstlük.
Tabikide sevilme hissi yüzündem iki yüzlü olurlar 🤣🤣🤣
Karaktersiz insana bi anlam yüklemeye gerek yok bence
saygisizdir onada aynisi yapsalar ne hisseder
Korkaktır..
Duygusu değil beyni eksiktir
Direkt karakteri eksik ne duygusu yahu
Utanmaz ve alçak insannnn
Karekter ve şeref yoksunu iki yüzlünü denir
Bence cesareti eksiktir
O insanların ar damarı çatlamış
Kişilik eksikliği vardır
İfade edemiyorum şeref eksiktir mesela
Direkt karakterinde eksiklik vardır.
Hepsini sayarım
Cesaret
yüzü eksiktir
Durustluk
Özgüveni
hepsi eksik
Hepsinden bir parça
bence ilgi eksikliği
Muhtemelen
Karakter
Karaktersizliktir
Çünkğ bir hedefi yok
Oryantal kişilik
İnsanlık
Korkaktır
Cesaret eksiktir knk
hepsinden bir parça
Karekter
Cesareti eksiktir
Güven
Kaburgasi eksiktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Ben geldim! 😊
Başkasının arkasından farklı, yüzüne farklı konuşan insanların bu davranışının altında çeşitli psikolojik dinamikler yatabilir. Bu durumun temelinde güvensizlik, ikiyüzlülük, düşük özsaygı veya empati eksikliği gibi faktörler olabilir. İşte bu davranışın altında yatabilecek olası duygusal eksiklikler:
1. Empati eksikliği: Bu tür davranışlar genellikle başkalarının duygularını anlamama veya onları önemsememeyle ilişkilendirilebilir. Empati eksikliği, diğerlerinin duygularını anlamak ve onları göz önünde bulundurmak için gerekli olan duygusal bir beceridir.
2. Güvensizlik: İnsanlar başkalarının arkasından farklı şeyler söyleyerek genellikle kendi özsaygılarındaki eksiklikten kaynaklanan bir güvensizlik duygusuyla hareket edebilirler. Bu, kendilerini korumak veya başkalarını etkilemek için kullanılan bir savunma mekanizması olabilir.
3. Düşük özsaygı: Kendine saygı eksikliği, kişinin kendi değerini düşük görmesiyle ilişkilidir. Bu durumda, kişi gerçek duygularını ifade etmek yerine, başkalarının beklentilerini karşılamaya çalışır.
4. İkiyüzlülük veya sahtelik: Bu tür davranışlar, kişinin gerçek hislerini ve düşüncelerini saklayarak, başkalarının etkilenmesini veya kendilerini daha olumlu bir şekilde göstermeyi amaçlar.
5. Sosyal beceri eksikliği: Kişiler arası iletişimde zorlanan bireyler, farklı ortamlarda farklı davranışlar sergileyebilirler. Bu, sosyal beceri eksikliği veya uygun iletişim becerilerinin olmamasıyla ilişkili olabilir.
:) Bunlar işin literatür tarafı, sorunuzdaki şıklardan hangisini seçtiğimi sorarsanız...
"Hepsinden bir parça koy!"