Kişilik & Karakter 2 ay İnsanların mimiklerine takılır mısınız 🙃? s MrsCanselll-_Fenomen Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Bazısı da mükemmel oluyor be 😄#Morp ❤️ Güncellemeler2 ay SüperS ❤️ İnsanların mimiklerine takılır mısınız 🙃? Cevapla 49 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 86,3b cevap paylaştı. Hayır ben takılmam yani mimikler beni etkilemez. sadece bazen mimiklerle sanki bana bir şey ima etmiş gibi hissedebilirim. 1 0 Yorumla
HeartofFireFenomen Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Takılmam. Embesil mimikler yapanlara ayar veririm olur biter ahsh 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanıFenomen Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gülüş mimiklerine takılırım çünkü çok gülerim 😃 1 0 Yorumla
TahinliEkmek Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 95% 2 ay Kişiden kişiye değişir. Yüzü asık olan biri gülüp gözlerini kısarak dikkatlice birine veya bana baksa dikkatli şekilde odaklanır bende bakarım o hallerini seviyorum insanlarn. 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı. Yani bazen sinir bozucu mimikler sergileyenlere sinir olurum 😅 ama onun dışında herkes mimik yapar yani ben de.. normal bir şey bu 1 0 Yorumla
IntrovertBaşkanı Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Mimikler çok önemli. Sanırım bir insanın mimiklerinin tatlı veya itici olması ona karşı olan hislerime direkt yön veriyor. 1 0 Yorumla
s inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bazısı güzel yapıyor cidden.. ama Bazısı ay tövbe ya jsj 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 996 cevap paylaştı. Evet beni sıkıntıya sokarsa yüzüne bakamıyorum jdndjd 1 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Evet takılıyorum ama pozitif anlamda. hoşuma gidince düşüyor insan. 1 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Mimik kullanırım, takılırım da. Dilin söylemediğini, mimikler söyler. 1 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 64% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı. beyin ölüsü gibi bakıp mimik yapanlara gıcık oluyorum bilerek yapıyorlar zaten 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Mimik önemli söylenmeyen çoğu şeyi anlıyoruz o sayede veya anlatıyoruz 1 0 Yorumla
s Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kesinlikle takılırım, ben bir şey anlatırken karşımdaki yüzünü buruşturmuş bir şekilde dinliyorsa anlatmayı bırakırım. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. takılmıyorum da dıkkat ederım ıncelerım bıraz ıyı veya kötü 1 0 Yorumla
zxcvzxc Takip Et Xper 1 Yaş: 36 2 ay Tabii takılırım hatta insan bazen istemsiz mimik yapar daha çok gerçekleri yansıtır mimikler 1 0 Yorumla
Caspermasper_ Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay evet ya özellikle şu göz devirenler falan çok dikkatimi çeker 1 0 Yorumla
Bırkezolsunn Takip Et Xper 5 Yaş: 34 2 ay Kalbin gönlü zengin olsun tabi minik te tercih ama önce kalb 1 0 Yorumla
bakipgidecegim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 2 ay Garip garip olunca dikkatimi çekiyor.. hani ne bileyim.. tik gibi seyirme gibi 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaptığı mimiklere biraz dikkat ederim samimi mi samimiyetsiz mi diye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır ben takılmam yani mimikler beni etkilemez. sadece bazen mimiklerle sanki bana bir şey ima etmiş gibi hissedebilirim.
Takılmam. Embesil mimikler yapanlara ayar veririm olur biter ahsh
Gülüş mimiklerine takılırım çünkü çok gülerim 😃
Kişiden kişiye değişir. Yüzü asık olan biri gülüp gözlerini kısarak dikkatlice birine veya bana baksa dikkatli şekilde odaklanır bende bakarım o hallerini seviyorum insanlarn.
Yani bazen sinir bozucu mimikler sergileyenlere sinir olurum 😅 ama onun dışında herkes mimik yapar yani ben de.. normal bir şey bu
Mimikler çok önemli. Sanırım bir insanın mimiklerinin tatlı veya itici olması ona karşı olan hislerime direkt yön veriyor.
Bazısı güzel yapıyor cidden.. ama Bazısı ay tövbe ya jsj
Evet beni sıkıntıya sokarsa yüzüne bakamıyorum jdndjd
Evet takılıyorum ama pozitif anlamda. hoşuma gidince düşüyor insan.
Mimik kullanırım, takılırım da. Dilin söylemediğini, mimikler söyler.
beyin ölüsü gibi bakıp mimik yapanlara gıcık oluyorum bilerek yapıyorlar zaten
Mimik önemli söylenmeyen çoğu şeyi anlıyoruz o sayede veya anlatıyoruz
Kesinlikle takılırım, ben bir şey anlatırken karşımdaki yüzünü buruşturmuş bir şekilde dinliyorsa anlatmayı bırakırım.
takılmıyorum da dıkkat ederım ıncelerım bıraz ıyı veya kötü
Tabii takılırım hatta insan bazen istemsiz mimik yapar daha çok gerçekleri yansıtır mimikler
evet ya özellikle şu göz devirenler falan çok dikkatimi çeker
Kalbin gönlü zengin olsun tabi minik te tercih ama önce kalb
Garip garip olunca dikkatimi çekiyor.. hani ne bileyim.. tik gibi seyirme gibi
Yaptığı mimiklere biraz dikkat ederim samimi mi samimiyetsiz mi diye
izlemlerim ve severim.