Dilimi tutsam, yüzüm söyler..
Komik görünmüyorumdur umarım 🙊

Dilimi tutsam, yüzüm söyler..
Komik görünmüyorumdur umarım 🙊

Yüzüm bütün gün böyle qjsnejswmsjwj
Cevap
11Cevap
Kullanırim banada ayrı bir sempatiklik kattığını düşünüyorum 😂
Kullanmam genellikle..
İvet kuyanıyım ama ajaltmaya üjen göşteriyoyum eyken kırışıklık oymaşın diye dikkat etmeye çayışıyoyumm
Evet gözlerimi çok deviriyorum özellikle istem dışı karşimdaki birseye gıcık olduğumu düşunebiliyor bazı anlar😅
Ailemin yaninda çok fazla kullanirim, yoksa genel olarak o kadar kullanmiyorum.
Çok kullanmam genelde poker face dedikleri gibi yüzüm ruh halimi yansıtmaz
Erkekleri görünce ve özellikle bana bakıpta göz kaçıran ya da bakan görünce göz deviresim geliyor ama onlar görmüyor görmeden yapıyorum rahatsız olursam garip bir şekilde bakıyorum ve sonra göz çeviriyorum öyle
Neredeyse hiç mimik kullanmam
Selamm profilinde ki HİÇ kelimesini anlamaya çalıştım da o ne demek oluyor anlayamadım neden onu yazdın?
Pekiiii cevaplama ama bir şey var belli üzme kendini hayat gelip geçiyor ❤
Elbette öyle ben öyle hiç görünce çok sıkılmışsın bunalmışsın gibi hissettim sinirlendirdim mi seni özür dilerimm
Adımı burada söylemeyeyim tabiki de tanışmıyoruz zaten yeni üye oldum dikkatimi çekti ondan yazmak istedim hatta mesaj ile soracaktım ama sanırım takip etmediğinden mesaj alamıyormuşsun pek anlamıyorum sen yazabiliyor musun bana?
Hı yok hayır tanışmıyoruz arkadaş kabul eder misin bilmem ama djdjddjdhansma😂
Gizliden çıkabilirim sen yazabiliyor isen arkadaş olmak isterim burdaki insanlardan farklısın bilgili insanlara kardeşim olacak yorumların falan çok hoş iyi bir arkadaş olabilirsin
En sevdiğim şey. Bayılırım.
Jabba de hut, bkz yıldız savaşları
Çok değil ama kullanırım
Beceri alanında olmayan bişi
Kullanırım, mimiklerim beni ele verir. 😁
Nadir
Eh biraz
Hayır
Evet her zaman
aşırı
Hayır
Kullanmam