Bir başkasının fikrini aşırmak ilhamı hemen kapmak gibi ya da aaa ne güzel yapmış aynısı olmasa da benzerini ben sorayım gibi vs ler... ne komik hahaha

Bir başkasının fikrini aşırmak ilhamı hemen kapmak gibi ya da aaa ne güzel yapmış aynısı olmasa da benzerini ben sorayım gibi vs ler... ne komik hahaha

Eskiden hayran olduğum insanları taklit ederdim. Her şeylerine özenir, kopyalardım. Ama bunu aştığımı düşünüyorum ya da artık hayran olacağım insan kalmamıştır.
Cevap
12Cevap
Taklit etmem, çünkü küçülme ve komik duruma düşme niyetinde değilim.
Ben çıkarım sağlarım insanların fikir ve bakış açılarını beğenirsem aynı pencereden bakmaya ve anlamaya çalışır, doğru olduğuna inanırsam da kendime uyarlarım.
Genelde bana öyle fikirlerle iş yapmak için gelirler. Öyle yaratıcı fikirleri varki insanların güler misin ağlar mısın
Etmem. Taklitler aslını yaşatır. Neden reklamını yapayım insanların? Kendi fikirlerimle zirveyi oynarım. Tutarsa tutar, tutmazsa tutmaz. Büyütmem.
Kısa ve net hayır, ama sevmediğim insana lakap takarım o da günahmış, tövbeee estağfurullah tövbeee estağfurullah dedim bıtaktım
İnsan insandan etkilenir.
Taklit etmem
Yanlış yaptığımı düşündüğüm bişey olursa onu düzeltmek için taklit ederim
Kimsenin fikrine çökmem denk geldiyse o benim sorunum değil 😀😀
Hayır yapmıyorum sadece makara olsun diye arkadaşların hal hareketi konusmalarını taklit ediyoruz arada
Etmem hiç etmedim….
ama laf atmak için edebilirim bilinçli
Etmiyeah.
Sen korkarsın))
Yok. Burada taş birilerinemi gitmiş nolmuş 😄
Birileri? Ayy yok soruları çalan bir kadın var sadece iki senedir aynı şeyi yapıyor sitenin gözde fenosu fake surat😀 yoksa sitede aktif değilim
Etmem
İnsanlar kim köpek ki 🤔
Hayır
Kendim olmak daha iyi
Hayır, zaten beceremem.
Hayır...
Özgün olmayı tercih ederim..
Taklit edilecek insanı nerden bulalım ya
Pazardan))
Asla neyimse oyum
Etmem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?