Genelde kardeşler abi/ablalarını taklit eder. Benim de kardeşim çok taklitçi çok...

#İrisinKardeşi🐔
#KafalarŞekil🐰
#Uçanİnekler🐘
#BurdaBırakıyorum😐

Evet yeğenim var. Durup durup ona oje sürmemi makyaj yapmamı istiyor. Bize geldiklerinde evde benim eteklerimle dolaşmaya çalışması da tatlış bir detay olabilir..
Vardı kurtuldum.
Abim var oda iste arada benim ses tonumla muro başkan taklidi yapar ya da dalga geçmek amacıyla felan felan ben de yapmıyor değilim XD
Kimse
Tsklr tuhaf insan
Ricalar ponçik
Cevap
20Cevap
Ay hep iyi değil kötü yönlerimi alıyor bir de
Gıcık oluyorum
Annem al işte sana benzedi diyor daha sonra dkxllfmdmekv
Lanet olası kuzenlerim var ve her şeyim teyzem tarafından onlara taklit ettiriliyor. Nasıl sinir bozucu bir durum anlatamam.
Uçan ineğe fil emojisi koyan zekanı sevmek istiyorum.
Taklit eden falan yok.
Kasıtlı yaptım😳😂
Tek ben dikkat ettim sanırım.
Sen tek dikkat edersin böyle şeylere bayan ayrıntı😂
Delisin bu arada seni azcık stalkladım ölmeyeceksin kanka rahat ol. 😂
Kız tümör dedi lan şok oldum😂
Dolu maalesef. Insanlar nedense kendi hayatini yasamak yerine hep baskasinin hayatina goz koyuyor
Bir kuzenim var dünya tatlısı. Benim yaptıklarımı yapar çoğu zaman. Onda daha sevimli duruyor ama :)
ben küçükken abimin yaptıklarını yapmaya çalışırdım şimdi kardeşimde beni taklit ediyor
Vardır muhtemelen benim de küçüklerim benim gibi olmak ister.
Ay foto çok tatlış.😅
Evet, var.
@Lebanc cığımı taklit ediyorum
Var dostum gün içinde çok fazla oluyor
Beni taklit etmeyin 😂😂
Yani illa örnek olduğum insanlar vardır :D :D
kardesim, arkadaslarim
Yeğenim taklit ediyor
kardeşim kopyam gibi bende ne görse yapıyor.
Çocuk çok şekermiş, bilmiyorum😹
vardir çok elit bir insanim sonuçta ben jfjc
Yok.
Yoktur sanmam.. kimse ben olamaz..
Bilmem belkide vardır
Çok şirin birahat fotoğraf 😄
bir*
@İrisergen
Gerçekten bu sözlerinize karşılık vermekten bıktım ki bunu söyledikten sonra yanıldıklarının farkına varıyorlar sen de onlardan olacaksın tanımıyorsun etmiyorsun yaşıma bakıp İrisergen diyorsun ya da sorularımda ki alaydan mı çıkarıyorsun bunu bilemedim ama her neyse. İris ergen irisi ciddiye alma bu yüzden ve sana zahmet bu ergen kızı sürekli görmek zorunda kalma diye de engel şeysi yapmışlar basıver ona delikanlı🚬🐘🐘
#İrisinKardeşi🐔
#KafalarŞekil🐰
#Uçanİnekler🐘
#BurdaBırakıyorum😐
uçan inekler daha bir sürü saçma sapan cümleler bh senin ergen oldugunu gösterir geliştir kendini biraz
Ne yani bunları yapmayınca olgun mu olucam 😂 hadi ama yaşın 18 yerine göre davranan biriyim bu site gereksiz olgunluğu kaldıramıyor ben de eğlenceme bakıyorum ne var bunda ayrıca ben onları yazarken gülüyorsam ergen denildiğinde de gülüyorum inan insanın kendini bilmesi çok güzel bir şey böyle haksız damgalara karşı daha rahat karşılık veriyor😛
kardeş fazla zoruna gitmiş belli hadi eyvallah :)
Evet gidiyor çünkü öyle değilim sana desemki hırsız senin zoruna gitmez mi demezmisin bişi çalmadım etmedim bana neden hırsız diyor diye haliyla sinir oldum
Evet efendim haklısın özür dilerim
Pekala seni affediyorum
Affetmek allah'a mahsus bir şey aciz insanlar affedemez sadece tanrı.
Haklısın
Teşekkür ederim bu konuda haklı olduğunu düşünme sadece nezaket iyi günler
Haklı olduğuma eminim nezaketin sana kalsın iyi günler
Hayır.
Peki
😉.
😒😒
Noldu :)
Hiç bişi
umduğum gibi
aynen var kız arkadaşım
Hayır