Her konuda sizi taklit eden arkadaşınız var mı?

Bir arkadaşım var çocukluk, birkaç yıl evvel beni kullandığını ve bana yalanlar söylediğini öğrendim. Sonrasında arkadaşlığımızı bitirdim. Aradan bir yıl falan geçti gurbetteyken aklıma düştü mesaj attım affettim.

Daha yeni farkediyorum ki bu kız beni taklit ediyor. Kendisi ilkokul mezunuydu sayemde açık öğretim liseden mezun oldu (sınavlarına ben girdim pandemi döneminde online dı). Ben yüksek lisans doktora yapan biriyim. Hedefi kendi alanında üniversite okumaktı (kendisi terzi/moda tasarımı okumak istiyordu). Benim alanım işletme ilk önce akademisyenlik hedefledim sonra fikir değiştirdim öğretmenliğe hazırlanmaya başladım formasyon falan aldım. Ben ücretli öğrenmenliğe başladığım gün bana öğretmen olmak istediğini açık öğretimden okuyarak nasıl öğretmen olacağını araştırdığını söyledi.

Ama sadece bununla sınırlı değil. Sürekli topuz yaptığı ayağına kadar uzun saçı vardı ben kestir biraz farklı modeller yaparsın açarsın falan diyordum hiç dinlemedi beni ama arkadaşlığımız biter bitmez gitti kestirdi. Bende saçımı hep belirli uznlukta kullanıyorum onunda saçı şu an o uznlukta. Her neyse, ben doğum günlerimde kafam taç takarım (party girl yazılı veya kraliçe tacı), bugün gördüm ki oda takmış. Üstelik benim saçım kıvırcık üstten topluyorum buklelerimi sarkıtıyorum. Fotoğrafta en çok dikkatimi çeken de o oldu saçını aynı şekilde toplamış ve dümdüz olan saçlarını kıvırcık yapmış 🤣

Bahsettiğim taklitler bunlarla sınırlı değil. Aramda mesafe var artık eskisi gib değilim ama garip geliyor davranışları. Sizde böyle şeyler yaşadınız mı?

Güncellemeler
6 ay
Şunu da ekliyim ben ehliyet alalı yıllar oldu ve o günden beri araba kullanıyorum. Ben ehliyet aldıktan sonra bu da ehliyet almaya heveslendi zar zor benden yıllar sonra aldı. İkide bir araba alacağım diyip duruyor ben onu kıskanırım diye mi düşünüyor bilmiyorum ama içimde zerre kıskançlık yok aksine onun adına mutlu oluyorum. Ama hareketleri garip geliyor.
Kendime bir akraba düğününde giymek için lacivert renk ve simli bir elbise almıştım, benden sonra oda abisinin düğünü için aynısını aldı 😒
Her konuda sizi taklit eden arkadaşınız var mı?
Cevapla