Napiyons ✨ Sizin hal ve hareketlerinizi, sesinizi, duruşunuzu şaka amaçlı veya özenti amaçlı taklit edilmesi durumuna nasil bakıyorsunuz. ...Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Anlatsanıza biraz...🎈
Sizi taklit etmeye çalışan insanlardan rahatsız olur musunuz?
Gerçek hayatta olduğu gibi sanal ortamda da beni taklit edenler çoğunlukta maalesef. Hangi hesapla buraya üye olduysam, en az bir özelliğimi taklit ettiler. Bu tür insanlardan rahatsız olmadığımı belirtir, beni yüceltmeleri konusunda yollarının açık olmasını dilerim😄
Selam🌸 Beni taklit etmeye çalışan birisine karşı rahatsız olmam açıkçası güler geçerim. Bu durumu zaten çoğunlukla kardeşimde yaşıyorum.🙊 O beni bazen taklit ediyor aynı şekilde bende onu.😂
Hem rahatsız olurum hem de acınası olduğunu düşünürüm. Herkesleşmeyi zavallılık olarak görüyorum. Bir insan her zaman kendi olmalı başkası gibi olmamalı.
1. eger beni taklit edebilen varsa muhtemelen cok zeki ve taklit yetenegi Allah tarafindan gelismitir. 2. eger böyleyse cok rahatsiz sinir olurum Zaten karakterimin temel dertlerinden biri özel/farkli olmak 😁
Tabi iyi yönlerimi örnek olarak almasi beni cok mutlu eder orasi ayri konu zaten😊
Işık hızıyla uzaklaşıp bir daha asla ne şekilde olursa olsun görmek istemediğim bir insancık davranışıdır. Eziklik olarak görerek son derece rahatsız edicidir. Herkesi olduğu gibi kabul etmek gerektiğini savunalar bu konuda neler diyecekler acaba.
Bir kere uçak kalkarken video çekip montajlayıp üstüne şarkı koymuştum. Sonraki hafta bi 10-15 kişi uçakta kalkışını çekip hızlandırılmış halini koymuş. İnsan bi sinir oluyor, fikir benim abi.
Ben rahatsız oluyorum, mesela lisede bir kız vardı ben ne alırsam aynı kıyafetleri o da alıyordu benim sıklıkla kullandığım kelimeleri o da kullanıyordu ve aynı ortamda olduğumuz için sinir ediyordu beni.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Eden yok ama olsaydı gurur duyardım ben nasıl biriymişim ya aman allahım deyip kendime çeki düzen verirdim