♾️ Bu hayatta ki en büyük rakibiniz kimdir ya da nedir? mesela benim imtihanım dediğiniz hayat boyu sınandığınız bir sorun ya da bir şey de olabilir.

♾️ Bu hayatta ki en büyük rakibiniz kimdir ya da nedir? mesela benim imtihanım dediğiniz hayat boyu sınandığınız bir sorun ya da bir şey de olabilir.

Hep kurtuldum ama kuzen tam şerefsiz ya hep çok riskli bir sınavım var bu sene ucuz kurtuldum inşallah bir daha o köye gitmem gitmeyiz sen nasıl yüzsüzsün ya nasıl birşeysin insanlık ölmüştü tam öldü bu sene kız desen beni tam öldürdü çünkü onun yüzünden hala riskliyim hep kurtuldum sezgilerimle yoksa düşünmek istemiyorum dediğim gibi Allah isteseydi ilk komşumun oğlu öldürürdü küçükken ya da kuzen ama kuzen hala devam ediyor ne cesaret ya bu ne ikiyüzlülük ya cinsel istismar nedir sen ne şerefsiz bir şey çıktın?
Bu hayatta insan kendini, kendine rakip görmelidir. Gelecekteki Merve nasıl biri olmalı? Daha ne kadar iyi, ne kadar zengin ne kadar mutlu olabilir?, sorularıyla devamlı bulunduğum konumdan daha yukarılara çıkabilmek için kendimi motive ederim. Bunun hayallerini imgelerim ve bunu yaşayabilmek için elimden geleni yaparım.
Yarışmıyorum ki, ben kimseye dokunmadan yaşamaya çalışıyorum
Rakibim yok, rakibim olsada yine kendim olurum...
Teşekkür ederim barışçım...😄🥳🌺
Rica ederim abla.. Barışçım diyince nedensiz seviniyorum :D 🌺🥳
Cevap
21Cevap
En büyük rakibim THY 🤪😅 kendime rakip olaraj gördüğüm bir şey yok bir yarışta hissedeceğimiz bir hayatım da yok. Yalnızca günü kurtarıyoruz
Thy sklds :D hiç bir şeyi ve hiç kimseyi kendime rakip olarak görmüyorum
Tek rakibim yine kendimim..
Her geçen gün kendimle savaşmaktayım mesela geçen yıla göre daha iyi gelişmiş olmak için her gün kendimi geliştirmesyon..
En büyük rakibim, yapmakta olduğum işin ehli kimselerdir. En büyük imtihanım da düşmanım da nefsimdir.
İşten kastım fiil. Meslek değil.
En büyük rakibim kendimim. Milleti o kadar önemsemiyorum çünkü. Herkes gitse ben kendimle başbaşa kalacağım çünkü
Öyle rakip olarak gordugum biri yok. Birine çok kin tutarsam bana zarar.
Mütevazi hayatımda yavaş yavaş ilerliyorum rakibim yok böyle şeyler beni çok yorar zaten.😀
İnsanın doğduğu aile kaderi ve imtihanı oluyor.
Kendi karanlık yüzümle başetmek benim için bir zevktir.
Tek rakibim vicdanım. Onu yenebilirsem her şeyi yenerim.
İnsanın rakibi kendisidir. Kendisini yenmeyi başaran biri diğer başka bir şeyle kendini kıyaslama ve yarış içine sokmaz
Kendim tabiki
Gölgem
Tek rakibim Türk Hava Yolları.
Sevdiğim adam.
En büyük rakibim gene kendim.
Kendimim, çaresizliğim, çözemediğim sorunlarım...
kendimden baska rakibim yok
Tatlı🤪 bir krize yenik dusuorum 🤣
Henüz bir rakibim yok
Türk hava yolları ahahahahahahba
Rakip olduğum tek kişi kendim
Türkiye'de doğmak ve yalnızlık
Tek rakibim Türk Hava Yolları 😄
Rakibim yok :)
Kendim ve zaman.
Aynada her sabah gördüğüm varlık
Tek rakibim Türk Hava Yolları
En büyük rakibim kendim.