Kişilik & Karakter Bu hayatta rakipleriniz var mı? Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Biz rakip olamayız anla... Aynı kulvarda bile değiliz, iki kanat çırpsa tur bindirir hala rakibiz diyor 😂😂 Bu hayatta rakipleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. bu hayatta tek rakibim kendim tabi ki de.. başka rakibim yok benim :D 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Benim var uçuyor 😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl :D süper
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ne için yarışıyorum ki jsjss yarismadaysak haber versinler üfff 0 3 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Uufff rakipsizzzzz Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Bir rakibim bile yok Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Bu kuşu sana satiyim 😂 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kendimi hiç kıyaslamaya çalışmadım.Kıyaslamaya çalışılmasına da müsade etmedim.Benimle yarışmak isteyen illahaki olabilir.Allah kolaylık versin. 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yalnız kuş haklı haajjzkxkxKendi kendimin rakibiyim çok takışıyoruz 0 4 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Kuş aynı kategorideyiz sanıyor 😄 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Hahahah kahkaha attım bi de ters bakıyo 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Takip ediyo git diyorum gitmiyo bi sapık kuş leksikti 😂😂 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Çok tatlı ya deli kuş 😂 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Beni rakip olarak görenler vardır ama benim tek rakibim beynim. 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Vardı.Ufuklarının ötesindeyim artık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kasiyer arkadaş abla şunu uzatır mısın dedi döndüm baktım rahat 40 yaşında. Moral falan kalmadı yaşlıysam demek 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl Kimse ile yarış içinde değilim ki umursama 0 5 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Kuşu mu 😄 Yorumla TantuniSultanSülüman 1 yıl Umursamam. arf eksik olmuş :) Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Arf eksik olmuş derken bile eksik 😂😂 boşveeeerrr Yorumla TantuniSultanSülüman 1 yıl Benim alfabe 28 bı kere :) Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Valla swnde haklısın Yorumla
Mitrailleuse Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 89% 1 yıl Sektörde az :) Onun dışında da önemsemem. 0 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herhangi bir rakibim yok 0 0 Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Tek rakibim dün ki ben. 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var tabii. Kendim😊 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Heralde olduğunu düşünen vardır 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Var tabiki 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yok bence 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hahaha güzelmiş 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bu hayatta tek rakibim kendim tabi ki de.. başka rakibim yok benim :D
Benim var uçuyor 😄
:D süper
Ne için yarışıyorum ki jsjss yarismadaysak haber versinler üfff
Uufff rakipsizzzzz
Bir rakibim bile yok
Bu kuşu sana satiyim 😂
Kendimi hiç kıyaslamaya çalışmadım.
Kıyaslamaya çalışılmasına da müsade etmedim.
Benimle yarışmak isteyen illahaki olabilir.
Allah kolaylık versin.
Yalnız kuş haklı haajjzkxkx
Kendi kendimin rakibiyim çok takışıyoruz
Kuş aynı kategorideyiz sanıyor 😄
Hahahah kahkaha attım bi de ters bakıyo 😂
Takip ediyo git diyorum gitmiyo bi sapık kuş leksikti 😂😂
Çok tatlı ya deli kuş 😂
Beni rakip olarak görenler vardır ama benim tek rakibim beynim.
Vardı.
Ufuklarının ötesindeyim artık.
Kasiyer arkadaş abla şunu uzatır mısın dedi döndüm baktım rahat 40 yaşında. Moral falan kalmadı yaşlıysam demek
Kimse ile yarış içinde değilim ki umursama
Kuşu mu 😄
Umursamam. arf eksik olmuş :)
Arf eksik olmuş derken bile eksik 😂😂 boşveeeerrr
Benim alfabe 28 bı kere :)
Valla swnde haklısın
Sektörde az :) Onun dışında da önemsemem.
Herhangi bir rakibim yok
Tek rakibim dün ki ben.
çok kişi varrrr eheheh
Var tabii. Kendim😊
Heralde olduğunu düşünen vardır
Var tabiki
Vardır
hayır yok
Yok bence
Hahaha güzelmiş 😂😂