Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Hayır ben kimseyi rakip olarak görmüyorum.. tek rakibim kendim olurum yine.. çünkü benim kendi başarım önemlidir.. bir başkasının neler yaptığı ile ilgilenmiyorum ya da umursamıyorum hiç bir zaman
ben iyiysem gerisinin önemi yok başarı konusunda ama sevdiklerimin her zaman başarılı olması beni de mutlu eder
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Böyle insanlardan çok rahatsız oluyorum. Genelde yarışılacak konularda yarışmıyorlar çünkü. Sunum yaptım. Stil olarak sadeydim. Bu tarz bir erkeğin yanına oturdum söylediklerimden çok söyleyişime aşırı aşırı dikkat kesildi ve yüzümü son derece inceledi cildimi taradı resmen. Neyse ki pürüzsüz bir cildim var. Yine de herkesi rakip gören insanların genel olarak ye kürküm yeci şovcu içi boş insanlar olduklarını düşünüyorum asıl olayı kaçırıyorlar. En azından olay onlar değilse canları sıkılıyor diyebilirim bu da onları ilgi alanımın dışına çıkarıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı.
Olsa olsa en fazla tatlı bir rekabet olur. İnsanların konumunu kıskanmak benim için kişilik bozukluğudur, herkesin başarısı farklıdır ve kıskanç kişiler kaybetmeye mahkumdur 😅
İki parçadan oluşan bir bütün gibi olmayı isterim açıkçası... Kendisi rakip olarak çıkarsa pek şansı da olmaz... Sabah 6 da çıkıp 15 km spor yapan... Çok kindar... Unutmayan bir tipim. Burcum sokan gillerden 😏🤺 Rakip görmek istiyor ise here you are derim sıkıntı yok çünkü ben zaten kendimi rakip görüyordum extra yük yapmaz bana 🤭
Kimseyi rakip görmüyorum, rakip olmayada gerek yok ne yani yarışıyormuyuz gereksiz şartlandırma insanı bitirir, insan basit şeylerden mutlu olmasını bilmeli.
Hayır kendime bu kötülüğü yapmam. Çünkü rakip olarak görmek demek bir nevi kıyaslamak demek. Herkesin yapabildiği yapabileceği şeyler değişkendir. Ve kimse kimseyi rakip olarak görmemeli.