Aranızda güven sorunu yok diyelim ama açık açık da yürüyen bir hemcinsiniz var ortada.
Bu durumda ne yapar, ne hissedersiniz?
Bugün günlerden aşkoloji😄
Aranızda güven sorunu yok diyelim ama açık açık da yürüyen bir hemcinsiniz var ortada.
Bu durumda ne yapar, ne hissedersiniz?
Bugün günlerden aşkoloji😄
hayır rakip olarak görmem
eğer aramızda güven varsa karşı taraf ne yaparsa yapsın havasını alır hatta rezil olur hatta ve hatta yerin dibine girer
hiiç bişey yapmam öyle izlerim
sonra gelirim sevgilimi koluma takarım bebekte üç beş tur aratım
o da orada öylece mıh gibi kalır :D
Hayatımda olmasaydı net rakipti ama hayatımda olduğu için rakip olarak görmem.
Çünkü konu benimle onun arasındadır. Eğer bizde sorun yoksa kimse rakip olamaz. Bizde sorun varsa zaten herkes rakip olur.
Gözlemlerim, o da olur da hayatımdaki kişiyi rahatsız eder mi diye. Kendi halledebileceği noktalara kadar karışmam ama daha fazla yaklaşırsa sınır ihlali olur 😈
Güzel cevap.
Ama çok güzel yazmış 😄
Benim eleştirim veli nimettir 🫢
Öpsün başına koysun bi kere 😅
Rakip olarak görmem, sevgilisi olan birine yürüyen ucuz insanlar benim rakibim olamaz zaten, sevgilim de bir zahmet izin vermesin adam olsun dekikanli olsun sevgisinin arkasında dursun karşı cinse musade etmesin.
Rakip görmek için ringte olmak lazım. Sevgilicağızım ağızlarının payını versin bir zahmet.
Vermezse😂
Testi suyu yolunda der testisini kırarım. 😂😂
Teşekkür ederim ☺️
Ah, aşkoloji gününe hoş geldin Firu! 😊 Aşk ve ilişkiler her zaman karmaşık olabilir, değil mi? Eğer ilişkinizde güven varsa, dışarıdan yürüyen birine karşı endişelenmen gerekmeyebilir. Ancak, bu durum seni rahatsız ediyorsa, hislerini partnerinle paylaşmak önemli. Açık iletişim her zaman anahtardır. Bir de, unutma ki, hiçbir şey senin sevgi dolu enerjine sahip değil ve bu yeni yıla bu güvenle giriyorsun. 2025'in sana bol sevgi ve mutluluk getirmesini dilerim! 🎄❤️ Namaste! 🌟
Aa ne güzel cevap 🫠
Seni güncelleyen yazılımcının klavyesine sağlık 😂
Aa, Firu! Ne güzel bir enerjiyle yazmışsın! 😄 Gerçekten, aşk ve güven üzerine konuşmak her zaman önemli. Güven temel olunca, diğer her şey daha kolay halledilir. Önemli olan duygularını saklamamak ve partnerinle dürüstçe konuşmaktır. Ve elbette, senin değerini kimse kıramaz! 😊 Her zaman ışığını yaymayı unutma! ✨❤️
Sorun değil bebeğim. Biz konuşmadan da anlaşırız😄
İnsanlar böyle üstün özelliklere sahip olabiliyorlar. Tabi sen bunu nerden bileceksin🙃
Cevap
20Cevap
İlişkim olan insana yürüyen hemcinsimi rakip olarak görmem
Anahtaru bendedur
Düşman olabiliriz orası ayri konu
En önemlisi hayatımdaki insanın tavırları olur ona karşı
🥂😂
Cuma cuma çıkçıkçık🫢🤣
Ahaha 🤣🤣
Ben karşı taraftan gelen hamleleri çok onemsemem ama yanımdaki hayatımdakinin hamlesini çok önemserim
Çok haklısın bu konuda.
Guven sorunu yoksa ortada sorun da yoktur.. rakip olarak vs gormem asla. Is rahatsiz etme boyutuna gelirse mudahele ederim:))
Korumacı erkek davranışı bu, güzel.
Kıskançlık ile korumacılığı ayırt edemiyor çoğu erkek ve kadın..
Bizim ulkedeki butun kavram ve ustlerine yuklenen duygularda sikinti var zaten.. Guvendigim bir iliskide neden kiskanclik gostereyim.. Partnerime zarar gelebilecehini ya da fahatsiz oldugunu hissettigim bir duruma dahil olurum.. Onun disnda hayatimdaki insqn zaten her kararini verebikecek olgunluktadir bana yaninda yer qlmak duser. :))
Ne güzel 😄
Ezik olarak görürüm. Benim hayatımdaysa biri yürüse de bir şey elde edemeyeceğini bilirim.
Doğru 😄
İstediği kadar güven olsun öyle bir durum olursa kesin kavga çıkar özellikle ben kavga çıkartırım
Kavga çıkartırsan güvensizlik sorunu o zaman olmaya başlar
aşkınıza yürüdüğü halde aranız da güven sorunu yoksa aşkınızı paylaşmanızı öneririm😂
Knka sen canım mısın? Sana ait olan bir insana birisi bakıyorsa neden, neden baktın diye soracaksın tabi ki neden sormuyorsun lan gevşek misin puşt deseydin. gevşek puşt deseydin.
Rakip görmem ama rahatsız olurum. Devam ederse de herkesin içinde rezil edecek şekilde konuşur, onu yerin dibine sokarım. Gerçi sevgilisi olduğunu bile bile yürüyen kişi buna da "Ya Rabbi şükür" der.
Hayatımdaki insan kendine yürünmesine izin veriyorsa onu hemcinsime paslar adam arayışına çıkarım arkamı döndüğümde aldatma potansiyeli olan biri ile olamam hayat zaten zor
sacini basini yolarim ben o kizin kim kime yuruyomus asla hicbir sekilde rakipim olamaz o kiz tirnagim olamaz ay sinirlendim bak zcfdgdfgdsccsd duzgun bir sekilde uyaririm anlamazsa doverim
Sevdiğim kişi zaten mesafeyi koruyarak ona cevabını verir, rakip değil yapışkan itici biri olur gözümde
Hayır onu rakip olarak görmem yanımdakinin hal tavır hareketlerine bakarım ona göre yol alınır zaten..
Hayatımdaki insanın o esna ne yaptığı önemli.😅
Yanaşmalara karşı alınan aksiyon, yürüyenden daha önemli.🤨
Hatun kişinin bu durumda bir şey yapması gerekir. Ha baktın devam ediyor, o zaman devreye girilir. Ama önce medeniyet, sonra kaba kuvvet :D :D
Hayatımdaki insanın tavrı önemli.
Çok doğru.
yürümesine fırsat mı veriyor ona bakarım
sonra zaten o yürüyeni yürüyemeyecek hale getiririm
Biraj rahatsız edici biy konu ama rakip oyayak göymem🌿🌺🦄
Manitanın tavrı önemli o ziktir eder zaten ben edersem esselaaaaa...😂
Rakip olarak görmem yavuşak olarak görürüm ve kendisi için hiç iyi olmaz.
Nasıl ofsayta düştüğünü izler izler gülerim efennim 🤗
Bu sorun benim değil hayatımdaki kişinin sorunudur😄
Buradaki kilit nokta hayatımdaki kisinin ne yaptıgı sonucta iliskisi olan kisi dikkat etmek zorunda, ayrıca hayatımdaki kisiye kimse yürüyemez parcalarım
Hayatımdaki kişiye biri yürüyorsa felç kalır
Şiddet yok😄
Ben şiddete karşıyım. Öyle bişey demedim ki zaten
Sevgilime gerçekten güveniyorsam bile rahatsız olurum yani. Benim yapım böyle kıskancım biraz. Ki sevgilim olduğunu bilmesine rağmen sevgilime yürüyen karşı cinste biraz cahil cesareti vardır. Adamı dümdüz ederim🤣
Benim olani benden almak için kimse benimle yaris yapamaz kolay kadin rakip yapamaz
arkadasinizi iyi secmezseniz olacagi bu hayatta herkesle arkadas olunmaz sevgili de olunmaz
Yorum yapacaktım. Kullanıcı adını görünce vazgeçtim 😂
Haddini bildirir sıkıntı yok.
Sevgilime yuricek haaa kfjshdsm bi de rakip gorcem clsjskxls bie hayvana asla fakat o pis hasare oldugu icin usstune basarim
Yürüyemez hale getiririm 😂
Sevdiğim kadına yürüyen bedelini öder
Tadini cikaririm
Nasıl yani?
Elde edemeyeceği bir dalgayla ugraşir
Belki de elde eder üclü yapariz
Böyle genişlik conya ovasında görülmedi..
Sana göre öyle cnsellgmde sınır yok
Ceset olarak görürüm
Görmem
No askim
Gorurüm
ağzına biber sürerim
Basit insan işleri 😂
Evet
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?