Selam ✨ Bu hayatta nelerle yarış içindesiniz. Zaman olabilir, hayatın zorlukları olabilir, ya da kendinizle yarış içinde olabilirsiniz. Kısaca bu hayat koşuşturmasına en büyük mücadeleniz kiminle ya da nelerle.

Selam ✨ Bu hayatta nelerle yarış içindesiniz. Zaman olabilir, hayatın zorlukları olabilir, ya da kendinizle yarış içinde olabilirsiniz. Kısaca bu hayat koşuşturmasına en büyük mücadeleniz kiminle ya da nelerle.

Ben artık bu hayatı akışına bırakarak yaşıyorum insanların ne söylediği veya ne yaptığı ile ilgili değil kendi istek ve düşüncelerim doğrultusunda hareket etmeyi tercih ediyorum, çünkü insanları hiçbir zaman tam anlamıyla memnun edemezsiniz
Pek yaris halinde olduğum söylenemez. Su akar yolunu bulur..
Şu an gök gürültüsü korkumla yarışıyorum⚡😶🌫️
Teşekkür ederim ☺️🌷
🌷☺️
Rica ederim :) 🌺
Cevap
4Cevap
Artık çoğu şeyi akışına bıraktım. Gelişine yaşıyorum.
Hiçbir şeyle ya da kişiyle yarışmıyorum. Yarışmamı gerektirecek hiçbir durum yok. Sakin bir şekilde kendi hayatımı devam ettiriyorum
Kendimle savaşım bitti derken farklı yönden mücadeleye girdim hayatımda bana kolaylıklar versin
Hiçbir şeyle. İstediğim gibi yaşıyorum. Hiçbir zaman birileriyle yarışa girmedim, onlara enerji harcayacağım kadar umurumda olmadılar maalesef.
Kendimle ve kendi cehaletimle mücadele ediyorum
Şu sıralar ekonomiyle yarışıyorum. 😂yıkılmadan ayakta durabilirsem kazanmış olucam 😂
İçimdeki gerçek beni aslında mutlu olduğuma ikna etmekle savaş veriyorum
Şu anda yarıştığı bir durumum olduğu söylenemez. Hayat daha yeni başlıyor.
Yarışmak istemezdim insanlar bu kadar zalim olmasa
Yarıştığım bir şey yok.
Geleceğimi iyileştirmek ile
Can simidim: mesleğim😅
Hiç kimse ile yarışı bıraktım.
Hayatın zorlukları
İnsanlarla yarışıyorum.
Kendimle
Yarismiyorum
Yaygin anksiyete bozuklugu ile malesefff
Hayallerimle..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?