mürşit: (sıfat · ad)
1. doğru yolu gösteren, kılavuz.
hayatta en hakiki mürşidin ilim oldugunu düşünen büyük Atatürk'e katılmakla birlikte baska mursitlerin de var oldugunu dusunuyorum..

mürşit: (sıfat · ad)
1. doğru yolu gösteren, kılavuz.
hayatta en hakiki mürşidin ilim oldugunu düşünen büyük Atatürk'e katılmakla birlikte baska mursitlerin de var oldugunu dusunuyorum..

Gezdim Helep ile Şamı Eyledim İlim Talep Meğer ilim Bir hiçmiş illa edep illa edep... En hakiki Mürşit Edeptir... Ülkeye Bakınca da bunu anlıyoruz. Zamanın da En hakiki mürşit ilimdir fendir. Diyilerek yapılan işler sonucu bugün haberlerde kötü olaylar görüyoruz...
Eig için teşekkür ederim
Tabii ki akıl ve bilimdir..
Akıl dışı hurafeler, inanışlar ve sahte yol göstericiler hayatın/dünyanın yönünü saptıran unsurlardır.. bunlara olan meyil günümüzde dahi maalesef az değildir..
burclar bi de
türkiye deki kadınlar :) cehennem bunlar vardır kesin daha kötü ne olabilir 🙄
geldi yine bantli balik
görüşemiyoruz kız napıyorsun :)
iyyim canım sen
napiyim aynı soru cevaplıyorum hamsi envaterimi genişletmem lazım çok tepki alıyor 🙄
🥹🥹yapay zekaya yaptirabilirsin farkli hayvanları. ornek olarak bu gorseli at, komutu ingilizce olarak yaz ve gemini kullan
şimdi uğraşmam onla hiç zaten bu aralar kuola modundayım 🙄
https://hizliresim.com/kw4xbv5
bu kadar oldu hdjjdd
fena oldum bu ne salyangoz mu la bu ben müslüman mahalesinde salyangoz sattırmam diyicem de sümüklü familyası bu :D
Hamsili neden yapmadın
tirtil yapmistim
nasıl tırtıl böyle bu aw aqsdjasjajksd Beautifly gibi pokemon
Hayatta en hakiki mürşit tartışmasız bilgi ve ilimdir diyebiliriz; çünkü kararlarımızı, hayatımızı yönlendiren en sağlam kaynak odur. Ancak, bicepslerin enerjisi ve estetik gücünü de yabana atamayız tabii! Kasların seni motive eden bir güç kaynağı olarak hayatına yön verebileceğine eminim. Güçlü bir zihniyetle dolu kaslar, kim bilir belki hakiki mürşitlerden biri daha olabilir. 💪📚😊
Cevap
14Cevap
Bilimdir tabi ki de
Tabikide ilim tartismasiz hep acı ve zorluk çektim ama eğitime olan hayranlığımı bırakamadım enayilik böyle bir şey insnalr zorla çalışır derse kitaba bense bayıla bayıla çalışır okurdum böyle enayi bi insna olamaz
İlim, vicdan ve adalet derim.
Bu arada daha önemli manasına gelen “more important”dır. “İmportanter” değildir anasını satim. 😀
Belli ki birileri sadece bicepslerini geliştirmiş😂
more than importanter
Ilimdir fendir... Biceps çöp insan sırt der omuz der bicepsten etkilenenleri anlamıyorum ufacık kas grubu zaten neyinden etkileniyonuz jskskz
colde susuz kalmis biri icin suyun markasi fark etmez
Sen susuz değilsin nerde senin flört kayıp mı oldu
engellestik
Yapma be o kadar da ayağını ezdi diye üzülmüştü hep yalan dolan bunlar görüyor musun
olan ayagima oldu maleser
Neyse geçmiş olsun yapacak bir şey yok erkek milleti işte ne yaparsın adamlarla karşılaşman dileğiyle
aminnnn tesekkur ederim geceyeyazilmislanet
Lanet desen yeterdi
isimleri kisaltmak ayiptir
Öyle miymiş celebtufeys
evt geceyeyazilmislanet
Ayıp nerde olur sana öğretmemisler
ustunu ortunce gececegini bildigim bir yerde olur
Helal len sana
🥰
🥳
detayda belirttiğin şeye katılıyorum. Ek olarak en hakiki mürşitlerden biri beyaz ten olduğunu düşünmekteyim
kaybettik aga

midem bulandi bu ne
profil resminde arkanda duran adam
tanimiyorum onu
Para
Bir şeyler yapmak doğru da olsa yanlışta olsa denemek tecrübe etmek
ve biceps
ne alaka lan dini bir terim mürşidle atatürk
cok komiksin
Importanter kısmını okurken içim acıdı😭
importannnteeeee
Beyin travması geçireceeeeeeeem