Ahahaha. Akşam akşam karnımı agrittin. Birinin sana yalvarmasi için senin eşsiz olman gerekiyor. Ve sen aciz bir varlıksin. Hepimiz öyleyiz. Senin de açıkların var. Fiziksel olarak karşıma olsan beni dovemezsin mesela. Çoğu konuda zayıf birine neden başka biri biat etsin.
Öncelikle umarım Müslüman olursun bi gün. Ve mümkün falan değil o emin ol. Kendine yazık etme. Yeniden hayata gelip aynı şeyleri yaşayıp işkence çekmenin sana nasıl bir artısı olabilir ki? Şu anki aklınla sorumluluk alarak hayatını güzelleştirme ihtimali daha güzel değil mi?
Bak ben de zor şeyler yaşadım ve hala tam olarak düzlüğe çıkmış değilim 7-8 kere intihar etmeyi düşündüm kafamda bazen canlandırdığım bile oldu dün yastığa başımı yasladım son anda başımı çektim bazen insan kaldıramıyor evet seni anlıyorum emin ol çok iyi anlıyorum ama şunu fark ettim ben Müslümanım ama ibadetlerimi eskisi gibi yerine getirmiyorum önceden daha dikkat ediyordum. Şu sıralar maalesef namazlarıma vs dikkat etmiyorum. Bunlarla birlikte bazen anlaşılmama hissi olsun, sevgiyi yeterince görememe ilgiyi vs insanı o bataklığa çekiyor bunun üstüne eğitim hayatında yolunda gitmiyorsa, ailenle problemlerin varsa tuzu biberi oluyor ama unutma her zaman başka bi çıkış yolu vardır. Ve ben Rabbim e sığındığım zamanlar başıma gelen zorlukları daha kolay atlattığımı zorlansam da o zorluğu atlatacağımı biliyordum, inanıyordumve çıkıyordum da. İnsanın yaratıcıyla bağ kurmaya ihtiyacı var, kimse yokken ona sığınmaya, herkes yanındayken ona şükredebilmeye ihtiyacı var. Ve bunlarla beraber insan sosyal bi varlık genelde bu intihar hayatı bitirme fikri depresyonla tetikleniyor depresyonu da asosyal olmak ( sosyal çevre eksikliği), hareketsizlik ( her hangi bi meşguliyeti olmaması), yoğun stres, inançsızlık gibi şeyler tetikliyor. Rabbim Müslüman olmayı ve Müslüman gibi yaşamayı nasip etsin. Bununla beraber her ne sıkıntın varsa umarım farkındalıkla o sıkıntının sebepleri ve çözümlerini bulursun atlatırsın. Rabbim sıkıntılarını da feraha kavuştursun. Kendine iyi bak 🩷
Üzgünüm, ancak gerçek hayatta "reset" veya yeniden doğma gibi bir seçeneğimiz yok. Hayatımızda yapabileceğimiz şey, geçmiş deneyimlerimizden öğrenmek ve gelecekte daha iyi kararlar vermek için bu deneyimleri kullanmaktır. Yeni başlangıçlar yapmak ve hayatınızı daha olumlu bir yönde değiştirmek için bugünden başlayabilirsiniz. Belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için adımlar atabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Terapist veya danışman gibi profesyonel yardım da bu süreçte size destek olabilir. Unutmayın ki her gün yeni bir başlangıçtır.
CArkadaşlar instada gördüm bi reelste İNTİAR edince tanrıya başkaldırıymış tanrı OLUYORMUSSUN, ondan sonra ben tabi düşünemedim eğer öyleyse O KADAR İNTİAR EDEN şu an tanrı mı o zaman diye, aklımı kullanamadım arkadaşlar, ne önerirsiniz?
Ya gerçekten önemi yok ben %100 kararlıyım geri dönüşü yok artık benim için bu kararı almama neden olacak yeterince şey deneyimledim ve gerçekten önemi yok artık
Evet tamamen kendimdeyim ve mantıklı bir şekilde uzun süre üstünde durduktan sonra aldım bu kararı düşündüm hayatım nasıl olabilir neler yapabilirim diye ve tamamen boşluk hiçbir şey olacağı yok yani o yüzden gerçekten son kararımı aldım ben zorlamanin anlamı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Öyle bir şey olsa dünyada yaşayan insan kalmazdı güzel olurdu yani keşke aynı akılla bir hayat şansı daha olsaydı
İntihardan sonra geri dönüşü olmayan bir yere gidiyorsun Berzah alemi. Orada kötü şartlar altında kıyameti bekliyorsun.
Müslüman değilim knk masal anlatma
Sana göre masal olabilir madem masal anlatma diyeceksin o zaman soruyu sormayacaksın
@LeyaLeya saygı duymuyor insanların inancına. Bende daha fazla yazmak istemedim.
Evet duymuyorum boş yapmayın uzayın o Allahınız gerçekse asıl onun bana onu affetmem için yalvarması gerekecek
Bu kadar ilahi bir varlık olsan burada böyle soru mu sorarsın yoksa insanları mı yaratırsın intihar eden tanrı mı olur?
Ahahaha. Akşam akşam karnımı agrittin. Birinin sana yalvarmasi için senin eşsiz olman gerekiyor. Ve sen aciz bir varlıksin. Hepimiz öyleyiz. Senin de açıkların var. Fiziksel olarak karşıma olsan beni dovemezsin mesela. Çoğu konuda zayıf birine neden başka biri biat etsin.
Sadece sonsuz uyursun yaşarken yeniden doğma şansın var bu hayata çöpe atacan kendine temiz sayfa açıcan hikayende gülüşün tamamlayacaksın
Reset atmak istiyorsan bulunduğun yerden çok uzaklara gitmek zorundasın. ve yalnız.
Evet intar edip bunu yapicam zaten😍
aferin sana. soğutmadan haber verde gelelim :D
Ciddiyim ama edicem gerçekten yaa
etmeye değecek bir şey yok emin ol. geri falanda gelmeyeceksin. kendine gel mantıklı düşün az.
Öyle bi reset işlemi yok müessesede canından olduğunla kalırsın ve cehennem garantili
Müslüman değilim
Ve mumkun bu arada paralel evrenlerin olduğu bir gercek
Öncelikle umarım Müslüman olursun bi gün. Ve mümkün falan değil o emin ol. Kendine yazık etme. Yeniden hayata gelip aynı şeyleri yaşayıp işkence çekmenin sana nasıl bir artısı olabilir ki? Şu anki aklınla sorumluluk alarak hayatını güzelleştirme ihtimali daha güzel değil mi?
Hayatimin iyiye gitme şansı yokki ciddiyim imkansız bir tanrı bu kadar zalim olamaz
Bak ben de zor şeyler yaşadım ve hala tam olarak düzlüğe çıkmış değilim 7-8 kere intihar etmeyi düşündüm kafamda bazen canlandırdığım bile oldu dün yastığa başımı yasladım son anda başımı çektim bazen insan kaldıramıyor evet seni anlıyorum emin ol çok iyi anlıyorum ama şunu fark ettim ben Müslümanım ama ibadetlerimi eskisi gibi yerine getirmiyorum önceden daha dikkat ediyordum. Şu sıralar maalesef namazlarıma vs dikkat etmiyorum. Bunlarla birlikte bazen anlaşılmama hissi olsun, sevgiyi yeterince görememe ilgiyi vs insanı o bataklığa çekiyor bunun üstüne eğitim hayatında yolunda gitmiyorsa, ailenle problemlerin varsa tuzu biberi oluyor ama unutma her zaman başka bi çıkış yolu vardır. Ve ben Rabbim e sığındığım zamanlar başıma gelen zorlukları daha kolay atlattığımı zorlansam da o zorluğu atlatacağımı biliyordum, inanıyordumve çıkıyordum da. İnsanın yaratıcıyla bağ kurmaya ihtiyacı var, kimse yokken ona sığınmaya, herkes yanındayken ona şükredebilmeye ihtiyacı var. Ve bunlarla beraber insan sosyal bi varlık genelde bu intihar hayatı bitirme fikri depresyonla tetikleniyor depresyonu da asosyal olmak ( sosyal çevre eksikliği), hareketsizlik ( her hangi bi meşguliyeti olmaması), yoğun stres, inançsızlık gibi şeyler tetikliyor. Rabbim Müslüman olmayı ve Müslüman gibi yaşamayı nasip etsin. Bununla beraber her ne sıkıntın varsa umarım farkındalıkla o sıkıntının sebepleri ve çözümlerini bulursun atlatırsın. Rabbim sıkıntılarını da feraha kavuştursun. Kendine iyi bak 🩷
Zekanı kıskanmamak elde değil müthiş bir zekaya sahipsin.
Jsjsjsj ciddi yorum istiyorum canım boş yapma
Üzgünüm, ancak gerçek hayatta "reset" veya yeniden doğma gibi bir seçeneğimiz yok. Hayatımızda yapabileceğimiz şey, geçmiş deneyimlerimizden öğrenmek ve gelecekte daha iyi kararlar vermek için bu deneyimleri kullanmaktır. Yeni başlangıçlar yapmak ve hayatınızı daha olumlu bir yönde değiştirmek için bugünden başlayabilirsiniz. Belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için adımlar atabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Terapist veya danışman gibi profesyonel yardım da bu süreçte size destek olabilir. Unutmayın ki her gün yeni bir başlangıçtır.
Var ama paralel evrenler gerçek olurken istediğin evreni hayal edersen oraya gidiyormussun
yeniden doğunca daha kötü olmayacağının garantisi var mnı
Bu hayatımdan daha kötü olamaz
Aynı hayatı yasasan bile hiç karşılaşmadığın bir olayla karsilasabilirsin yani tecruben olmayan bir olayla karsilasabilirsin yani bir şey degismeyecej
Yıldız Tilbe dinle aynı etki oluyor
Hangi şarkısını onerirsiniz😍
Sana özel bı kız hep dipten zirveye çıkışını anlatan bir kız şarkısı çok hoşuma gider
O kız şarkının adi
Karmaya inanıyorsan yqp gitsin
Kast ettiğin ne tam olarak
sence hulk gerçek olabilir mi
Evet bilimsel olarak gerçekten Hulk gibi bir canlının olması mümkün
Ben Bi kız yüzünden denedim
Abii saçmalama kimse için intihar edilmez
Ben hayatım bk gibi olduğu için düşünüyorum mesela
Neden bok gibi bide neden baba abi diyosun
Bu klavyeye lanet olsun. Abi olacaktı o
Abisin çünkü sjsj
Kaç yaşındasın senki 18 falanmı senin gibiler abi değdiği için sevgilim yok biliyomusun:)
Evt 18 yaşım
Yaş farkı çok biraz tabi
Önemli olan 0'dan zirveye çıkabilmek
Yok. Mümkün değil.
CArkadaşlar instada gördüm bi reelste İNTİAR edince tanrıya başkaldırıymış tanrı OLUYORMUSSUN, ondan sonra ben tabi düşünemedim eğer öyleyse O KADAR İNTİAR EDEN şu an tanrı mı o zaman diye, aklımı kullanamadım arkadaşlar, ne önerirsiniz?
Nası bı psikolojin var senin GTA mı burası
Olmadığını nerden biliyoruz 😂
Bilmiyoruz bilsem istediğim hayata kadar reset :D
Ahaha
Ciddiyim var mı sence
Bi dene bakalim varmiymis 😂
Denesene
Deneyeceğim zaten yakın bir zamanda
Ahahah
Ciddiyim
Sana yazmamak. bile lazim zeka seviyene inilmez ya cok dusuk zekan djjd
saçmalama
Hayatım bk gibi bıktım
bizimki çok mu güzel de yaşıyoruz sanıyorsun aşağı yukarı hepimizin bktan
Benim kadar bktan olamaz emin ol ben sokakta yürüyen 40 yaşında dayilarin bile yerinde olmak isterdim
abartma insanlar ne kadar iğrenç hayatlar yaşıyorlar ama yaşıyorlar yani. hiç mi güzel bir şey yok hayatında
Gerçekten yok emin ol abartmıyorum
kızım nasıl olmaz. hayatta olup hissetmekten mutlu olduğun hiç mi bir şey yok
Ya yemin ederim yok hayatım yok direkt benim biraz bile abartmıyorum ölüm tek kurtuluşumuz
muhtemelen karşılanamayan beklentiler ile alakalı bir durum da zorlamanın anlamı yok 🤷🏻♂️
Bir erkekle falan ilgisi yok cidden bu kadar basit şeyler değil ama evet zorlamanin anlamı yok kararımı verdim zaten
kızım zorlamanin anlami yok derken hayatinin guzel olduguna ikna etmekten bahsediyorum. yoksa intihara falan kalkışma deli misin
korkuttun mk ailenle bir konuş saçma bir şey yapmadan
Ya gerçekten önemi yok ben %100 kararlıyım geri dönüşü yok artık benim için bu kararı almama neden olacak yeterince şey deneyimledim ve gerçekten önemi yok artık
lan saçmalama
mesaj atsana bir bana şurdan
boş ver gerçekten konuşup dertlesmenin bir faydası dokunmayacak aştım bunları
bilincinde misin sen şimdi yaptığın işin
gel bi de en son bana ablat hadi şunu
Evet tamamen kendimdeyim ve mantıklı bir şekilde uzun süre üstünde durduktan sonra aldım bu kararı düşündüm hayatım nasıl olabilir neler yapabilirim diye ve tamamen boşluk hiçbir şey olacağı yok yani o yüzden gerçekten son kararımı aldım ben zorlamanin anlamı yok
son 1 kez anlatsan nedenini ne kaybedeceksin
F5 e bas yeniliyor
Basmaya yardım etsene ne yapmam lazım tam
Yoooooo
Kim diyor
Ben diyorum görmüyor musun