Yeniden ayriliyorum?

Şu an 2,5 yıldır evliyim ve bunun 6 ayi ayrı kaldık. Bunun nedeni saygısı yok, hep para konusunda kavga, ikimizde çalışıyoruz ama kadin dan para istenmezmiş, sonra annem babam ile muhatap olmak istemiyor. Ayrıldık bana sözler verdi değiştim artık dedi. Gelir gelmek yine her hafta kavga. Bana ağır hakaretler ediyor. Yok ben adam değilmişim, aileme sahip çıkmıyormuşum, ailemi koruma altına anlamıyormuşum, bu şekilde baba olamazmisim, bana çocuk vermezmiş.

Benim kötü alışkanlıklarım yok, boş boş dışarda gezmem, işimde gücümde bir insanım ama halen bana böyle konuşuyor. Hangi sorumluluklarimi almıyorum diyorum? Eşinden para alıyorsun diyor, ev almıyorsun kiradayiz diyor. Annen baban sana destek çıkmıyor diyor. Benim annem babam ile arami açmak mı istiyon deyip kızdım. Yine ayrılmaya gidiyor bu iş.

Ben 2.5 senedir çok sabır etim ama artık olmuyor. Uzülüyorumda onun adına, yüz üstü bırakmak istemiyorum, açıyorum ama mutlu değiliz. Ayrilalim olmuyor diyorum. Sana kolay kolay ayrılık yok diyor. Sen bana çektirdin bende sana cektircem diyor.

Sinirden mi söylüyor yoksa gerçekten niyeti kötü bir insanmı anlamadım. Ve bana kızgın ve kırıldığı için mi böyle şeyler diyor ve davraniyor yoksa karakteri kötü bir insan mı?

Hazie çocuklar ve borclarimiz yok iken ayrılmak bana çok mantıklı geliyor. Cocuk ile çok yipranirim diye korkuyorum.

Yeniden ayriliyorum?