1,5 yildir evliyim ve 1,5 yildir anlasamiyorum esimle (kadin). Hic bir para problemimiz yok, kotu aliskanliklarimiz da yok. Sikintimiz tek: esim annemgili evimizde istemiyor oraya da gitmek istemiyor. Nezaman gidelim desek zar zor geliyor ve geldiginde hic birsey demiyor telefon oynuyor. Annemgil geldiginde onceleri yine agirlardi, simdik ise kacmaya basladi evden.
En son 4 hafta once dedim ki: annemgili cagirmak istiyorum bu ay. Bir gun belirle cagiralim diye. Tamam dedi baski yapma dedi felan filan. 1 hafta gecti halen birsey yok, sonra yine sordum kendi annesigil gelecekmis ondan sonra hafta gelsinler dedi, hafta bitti annesigil gelmedi hastalarmis ama o gune kadar birsey demedi, korktu herhalde benimkileri cagiracagim diye. Ondan sonra dedim tamam annemgil gelsin haftaya yok once onun annesigil gelcekmis o haftayi da bekledik, yine gelmediler arabalari yokmus.
Ben dedim yetti artik cuma gun cagiriyorum. Yok dedi, cagirirsan ben giderim dedi. Bende tamam dedi arabanin anahtarini aldim. Cuma gunu geldi aksama dayandi odasindan cikmiyor, gittim disarden yemek aldim geldim, yine odasindan cikmiyor. Annemgil geldi ben dedim kalk ayaga hos geldin de. Gelmedi, ben cagirdiysam kendim agirliyacakmisim. Yemekden sonra kardeslerim gitti, annem babam tekrar esimi cagirdi gel kizim konusalim bir derdin varsa hal edelim diye. Yok dedi ben konusmicam sizinle dedi. Annemgil gitti.
Ertesi gun bana arabanin anahtarini sordu annesigile gitcekmis bende vermem dedim. Burdaki annen babana davrandikdan sonra orada isin yok dedim. Uzerime vazolar felan atti kufurler etti. Annemgili cagirdim kendileride gorsunler diye. Onlar gelince onlarin yaninda da tehditler etti. Anahtari vermessem televizyonu kiracakmis. Babamgilde ver de gitsin dedi.
Sonra pazartesi guler yuzle annesi babasi ile geldi birsey yokmus gibi. Bende basladim anlatmaya olanlari. Annem babam da olanlari anlatti. Hosuna gitmedi kalkti ben gitcem burdan beni sucluyorlar dedi. Babasi kizim otur zaten terbiyesizlik yaptin demiyorda oda kalkti kizimi sucluyorsunuz dedi kalkti gittiler.
Simdi 2 hafta oldu ne gorustum ne haber aldim. Evli bir kadinin burada olmamasi buyuk saygisizlik. Babam aradi bugun ne yapmaya calisiyorsunuz diye hani esyalarini alacakti diye. Babasi diyor ki bunlar ayrilmasin bu hafta da kalsin burada felan filan. Bununla evlilik yurumez. Ne bana saygisi var ne buyuklere. Cok sans verdim. Bunun bitmesi lazim. Degilmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer