22 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Özet geçeyim lisede 2 3 kez reddedildim daha sonra kızlara küstüm. Çirkindim zoruma gitti o yaşlarda yaşamayınca da tecrübe edinemedim.
Üniversitede birkaç kızı reddettim ve hoşlandıklarıma da gidip söylemedim gururumdan. Ne oluyorum ben bu durumda ve nasıl kurtulurum bu çıkmazdan?
Üniversitede birkaç kızı reddettim ve hoşlandıklarıma da gidip söylemedim gururumdan. Ne oluyorum ben bu durumda ve nasıl kurtulurum bu çıkmazdan?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadın düşmanı da olursan incel olursun. Bi de sana teklif edenler varmış, incellere teklif gelmiyor...
kadın düşmanı olmak çok saçma ama gidişat oraya sanki beynim ele geçiriliyor gibihissediyorum ben sizi seviyorum yahu :D
Incel= virgin with rage. Kadınlardan nefret etmiyorsan incel olmuyorsun
yok be neden nefret edeyim ortak paydada buluşabilsek daha mutlu olurum tabi orası ayrı bir gerçek :D
Seninkisi zoraki saplık knk. Nefes alsın yeter demeyen çoğu kişi benzerini yaşıyor. Düşünsene son terk ettiğim kız 2 senede evlendi. Bense yeni yeni hayatıma bir flört alıyorum. O kişi beni ilişkilerden soğutmuştu. Ve üstüne öyle birisi yenisini bulup evlenebilmiş. Garip cidden. Bu tiplerle birlikte olmaktansa saplık bana daha çekici geliyor. Yeni flörtüm gibileri çok olsa böyle sap kalmazdım da böyleleri çok az be. Yine de kriterlerini fazla tutmanı önermem. O işler şans işi
knk güzel tespit yaptın valla, bak benim gibi hiç yazmayan adama bile gelen oldu biraz okulla da alakalı meslekle falan fazla detay vermiyim ama ciddi manada 4 5 kız yazdı ya bir tanesi ille sevgili falan olalım dedi beğenmedim onu. Diğer kız da güzel ama başka biriyle ilişkisi olduğunu duydum kız kesin sevişmek falan istedi ama bi korktum kızdan. Aslında 0 biri değilim ama çözemedim bi puştluk var bende :d
Ne istediğini bilmiyorsun sanırım. Onu iyi düşünmen lazım. Seks mi? Fazlası mı? Takılmaya başladığın birisiyle fazlası niye olamaz? Biraz peşin yargılara varıyor olabilir misin?
knk sende ciddi tespit yeteneği var yemin ediyorum 12den vuruyorsun valla. Ben uzun zamandır kaybolmuş gibiyim ya bu din meselesi hayatın amacı falan takılı kaldım oralara. Zamanında yaşamadığımdan da kızları gözümde büyüttüm işte mükemmel ilişki olmalı falan diye ama o mükemmel ne onu da bilmiyorum. Hangi kız doğru onu da bilmiyorum. Seks olmalı mı direkt evlilik mi hacı kafam çok karışık o yüzden sanırım her sorun.
Akışına bırakmak lazım. Anı yaşa biraz. Hemen evleneceksin diye bir şey yok bunların yaşı da yok. Zaten bu devirde erken yaşta evlilik düşünen yok. Hak eden birisine denk gelene kadar hayatını yaşa. Ben eğitim fakültesinde olduğum için atanınca istediğim gibi bir kız bulamayacağım için evlilik düşünüyorum. Sende benzeri yoksa kasma bu kadar. O yaşadığın yıllar geri gelmeyecek ama o yaşadığın yıllar yüzünden yaşayacağın güzel günleri elinden almak gibi büyük bir aptallık yapayım deme he
eyvallah brom ya gecemi aydınlattın valla, bu saatte aklı başında adam bulmak şans işi. Söylediklerine dikkat edicem çok teşekkür ediyorum iyi geceler dilerim
İyi geceler
en kısa zamanda vites yükseltiyorsun kardeşim
nasıl yani :D
kardeşim çekingensen biraz yüzsüz ol yüzsüz utanmayan elemanlar hep önde çünkü sana göre
ya biliyorum öyle olduğun ama gerçekten kızlar için değişmek de gururma yediremiyorum onu napıcaz
Hayır knk inceli. Senin bahtım kara