Bana gelince elini kolunu kıpırdatmayıp kendilerine gelince aslan kesilen insanlardan nefret ediyorum.
Şimdi size özet geçiyorum ben evleneli 1 sene olmadı eşimde herşeyin farkında başta bunu söyleyim görümcem ve kaynanam biz nişanlıyken biz bu adetleri bilmiyoruz aa bu böyle mi oluyor şu şöyle mı oluyor diyerek hep gecistirdiler ve herşeyi benim ailem yaptı tek kızımız tek damadımız onların istedikleri olsun diyerek biz evlendikten evlendikten sonra kendi kızı yani görümcem nişanlandı bütün adetleri herşeyi bilir oldular ben şimdi napıyım kızlar mesafemi koydum kesinlikle hiçbir şekilde gorumcemle muhattap olmuyorum zaten kaynanamla da sadece haftada bir evlerine gidince görüyorum konuşuyorum eşimde bunun farkında ve destekcim çünkü benimle beraber bu süreçlerde o da çok yıprandı ve kendini mahcup hissediyor kızının düğünü olacak ağustosta bunca zamandır bana asla bişey yapmayan kadın sana düğünde kıyafet alalım diyor bende istemiyorum benim için önemsiz bir gün ben evde ne varsa onu giyecem dedim sizce de haklı değil miyim
Şimdi size özet geçiyorum ben evleneli 1 sene olmadı eşimde herşeyin farkında başta bunu söyleyim görümcem ve kaynanam biz nişanlıyken biz bu adetleri bilmiyoruz aa bu böyle mi oluyor şu şöyle mı oluyor diyerek hep gecistirdiler ve herşeyi benim ailem yaptı tek kızımız tek damadımız onların istedikleri olsun diyerek biz evlendikten evlendikten sonra kendi kızı yani görümcem nişanlandı bütün adetleri herşeyi bilir oldular ben şimdi napıyım kızlar mesafemi koydum kesinlikle hiçbir şekilde gorumcemle muhattap olmuyorum zaten kaynanamla da sadece haftada bir evlerine gidince görüyorum konuşuyorum eşimde bunun farkında ve destekcim çünkü benimle beraber bu süreçlerde o da çok yıprandı ve kendini mahcup hissediyor kızının düğünü olacak ağustosta bunca zamandır bana asla bişey yapmayan kadın sana düğünde kıyafet alalım diyor bende istemiyorum benim için önemsiz bir gün ben evde ne varsa onu giyecem dedim sizce de haklı değil miyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onlar için degil dışarıya karşı hiyinmelisin bide yeni evli olduğun için dikkatler uzerinde olur
Herkes benim nasıl biri olduğumu onlarında nasıl biri olduğunu düğünümüzde gördü zaten kendi akrabaları bile niye böyle yaptınız bu kızdan başkası sizi çekmez doğru düzgün durun dedi o yüzden kimse beni yadırgamaz kendileri rezil olur ben değil ben kapımı örtüp evime girecem ve hiçbirini bidaha görmeyecem ama sürekli laf işitecek onlar 🤷🏻♀️
Ha bu arada gidip pantolon gömlek giyecek halim de yok 😂 sadece onlara inat kendi kuzenimin düğününde vs giydiğim birşeyleri giyecem kaynanam ben nişanlıyken aman abiyelerini bir yere verme bizim dugunlerde giyersin diyordu tek geliniyim kendi de düğüne 3 kıyafet almış şu an belki diyeceksiniz maddi açıdan mı bu kadar dertlisin kesinlikle hayır hiçbir ilgisi yok sadece çok sinir bozucu değil mi sizce de
evet eğer maddi açıdan sıkıntısı olmayıp yapmadiysa yanlış yapmış ama maddi durumları olup yapmazlarsa sonuna kadar haklısın ve eşinle aranızda sorunların var mi
Hayır ya hiç maddi açıdan sıkıntıları falan yok gayette iyiler 2 evleri var ama biz kirada oturuyoruz
Eşimle gayet iyiyiz çok şükür zaten o da herşeyin farkında
o zaman sikinti yapma esinde ne kadar olursa olsun ailesi sen boyle yaptıkça o sanada bişey demez uzulur
Yok zaten onunla hiçbir şekilde ben bu konuları konuşmuyorum ve buraya derdimi döküyorum ne kendi ailemle ne de ona bişey anlatmak istemem benim dememle biseyler görsün ve sonrasında senin doldurusuna geldim denmesini istemem kendi görsün kendi anlasın o yüzden hiç onunla aramı bozacak şeyler yapmıyorum
Eşin ve senin yaşlar kaç
25 ben 27 eşim
Yeterli olgunlukta olmanız güzel. Eşin de savunuyormus seni bu da güzel. Ama sana tavsiyem aileyi çok da karşına alma. Eşinin aklını çelip mutsuzluğa sürüklerler. Aşırıya kaçarsan eşin de rahatsız olabilir
Nasıl hareket edeceğini bilerek hareket et
Eşimin aklını çelebileceklerini sanmıyorum çünkü şöyle ki eşimin aslında ailesiyle çok da bir bağlantısı yok şu açıdan yok eşim bunca zaman hep dışarda çalışmış ve ailede açıkçası çok onemsrmemis ve eşimde bunun farkında ve onların dediklerini hiç umursamıyor ilgilenmiyor ki ben eşime hiç ailesiyle ilgili bişey söylemiyorum hatta şöyle bir olay söyleyebilirim ben kismeyle muhattap olmadığım için eşime kaynanam bir kaç bişey söylemiş eşim de bu benim eşimin kararı bizim evimizin içinde olan sizi ilgilendirmez falan diyerek tepkisini ortaya koyabiliyor
Sakin ol kanki
Dertleşmek ister misin...
Olamıyorum 😂
Niye kız
Eline silah gecse vuracak gibisin😂
Evet 😂
Korkulur senden