Ben şimdi napıyım?

Bana gelince elini kolunu kıpırdatmayıp kendilerine gelince aslan kesilen insanlardan nefret ediyorum.
Şimdi size özet geçiyorum ben evleneli 1 sene olmadı eşimde herşeyin farkında başta bunu söyleyim görümcem ve kaynanam biz nişanlıyken biz bu adetleri bilmiyoruz aa bu böyle mi oluyor şu şöyle mı oluyor diyerek hep gecistirdiler ve herşeyi benim ailem yaptı tek kızımız tek damadımız onların istedikleri olsun diyerek biz evlendikten evlendikten sonra kendi kızı yani görümcem nişanlandı bütün adetleri herşeyi bilir oldular ben şimdi napıyım kızlar mesafemi koydum kesinlikle hiçbir şekilde gorumcemle muhattap olmuyorum zaten kaynanamla da sadece haftada bir evlerine gidince görüyorum konuşuyorum eşimde bunun farkında ve destekcim çünkü benimle beraber bu süreçlerde o da çok yıprandı ve kendini mahcup hissediyor kızının düğünü olacak ağustosta bunca zamandır bana asla bişey yapmayan kadın sana düğünde kıyafet alalım diyor bende istemiyorum benim için önemsiz bir gün ben evde ne varsa onu giyecem dedim sizce de haklı değil miyim
Ben şimdi napıyım?